IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Моята прогноза е за къси след като достигне поне 1,371 .Колко над това ниво,прогноза след като го стигне. В момета имам изостанали къси ,но до 1,39 няма страшно за сметката ,а като стигне евентуално и това ниво набутвам нов кеш и нови къси за осредняване.Малко странна търговия ,но това е форекса за мен.Това е моята игра.

Коментар

• 1.36175 дълги.записах минус 3 пипа ама какво от това,има и загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
        Трендо бая зацикли еврака за половин месец като гледам дейли от 19.09. , когат е било 3568 макса е направил нагоре по баира само 77 пипса засега до дис момент ТАТО ке се оглежда за връх който ке бъде връх може би за следващите неколко годин
        Ами то движенията май са само като говори Баданарке. Останалото време рейндж. Миналата седмица мисля,че среднодневния ни рейндж бе 60-тина пипса. От няколко месеца не мога да се сетя да сме имали кой знае колко хубави дни от 100 и нагоре пипса. Като гледам графиката назад преди 2-3 години всяка седмица си е имало кажи-речи 3-4 дни от по над стотина пипса. А дните от 130-180 пипса на ден въобще не са изключение. Ако продължава така да се свива волатилноста тези дето търгуват на дневна ще имат по сделка - две на петилетка а ако искаш по-интензивно търгуване с 2-3 сделки на месец - на тикова графика

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
          Това търгуване без стопове идея нямам как го правите
          на 1.3639 стопа ти е гепал примерно 25 пипса.на 1.3614 открих къса но отиде на 1.3645.сега връща и ако не му стигне силата----да ще затворя сделката на 1.3616 и ще регистрирам минус 2 пипса .стопове не слагам

Коментар

• Трендо бая зацикли еврака за половин месец като гледам дейли от 19.09. , когат е било 3568 макса е направил нагоре по баира само 77 пипса засега до дис момент ТАТО ке се оглежда за връх който ке бъде връх може би за следващите неколко годин
            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
              стопове не се слагат.поне аз не слагам.успех и дръж позицията под 1.36 трябва да ходи
              Това търгуване без стопове идея нямам как го правите

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                Плашите ме. Имам 3 пуснати сделки на къси, като най-високата ми е от 1,3638, една от 1,36027 и една от по-нисичко - 1,3538. Чакам да пада това евро, но след като виждам, че тук също сте за скъсяване ме плаши - колкото пъти съм бил рамо до рамо с форумните сделки - все съм на минус, та се чудя дали да не затварям за сега и да си пийна една биричка.
                Не знам колко ти е дългосрочен хоризонта. Аз го скъсявам да взема 30-тина пипса и съм доволен. Ако търсиш ключово обръщане - засега още нямаме такъв сигнал. Но при всички случаи си търгувай твоята система и не се влияй какво драскаме тука.

Коментар

тя при теб брат работата сериозна
                  имам усещането че ще се давиме
                  Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                    Плашите ме. Имам 3 пуснати сделки на къси, като най-високата ми е от 1,3638, една от 1,36027 и една от по-нисичко - 1,3538. Чакам да пада това евро, но след като виждам, че тук също сте за скъсяване ме плаши - колкото пъти съм бил рамо до рамо с форумните сделки - все съм на минус, та се чудя дали да не затварям за сега и да си пийна една биричка.
                    тя при теб брат работата сериозна

Коментар

• Плашите ме. Имам 3 пуснати сделки на къси, като най-високата ми е от 1,3638, една от 1,36027 и една от по-нисичко - 1,3538. Чакам да пада това евро, но след като виждам, че тук също сте за скъсяване ме плаши - колкото пъти съм бил рамо до рамо с форумните сделки - все съм на минус, та се чудя дали да не затварям за сега и да си пийна една биричка.
                      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Да ама преди това влязох от 1.3619 и ми взеха стопа на 1.3635. Добре, че другите два кроса дадоха, че деня щеше да на минус.
                        стопове не се слагат.поне аз не слагам.успех и дръж позицията под 1.36 трябва да ходи

Коментар

споко братле аз от на 1.3614 съм на късо и чакам ти от 1.3639 си евала мноооооого по добре
                          Да ама преди това влязох от 1.3619 и ми взеха стопа на 1.3635. Добре, че другите два кроса дадоха, че деня щеше да на минус.

Коментар

Аре още веднъж късо от 1.3639 и спирам за днес с еврото. Скъсих пауд/долар сутринта и то си тръгна като пич. Скъсих долар/йена и там си се дави бавно и напоително. Трети път го мъча това евро за късо и то неще ама неще
                            споко братле аз от на 1.3614 съм на късо и чакам ти от 1.3639 си евала мноооооого по добре

Коментар

• Аре още веднъж късо от 1.3639 и спирам за днес с еврото. Скъсих пауд/долар сутринта и то си тръгна като пич. Скъсих долар/йена и там си се дави бавно и напоително. Трети път го мъча това евро за късо и то неще ама неще

Коментар

• 1.3614 сега сядам гледам станала.чакаме на късо да видим ще става ли

Коментар

Working...
                                X