Моята прогноза е за къси след като достигне поне 1,371 .Колко над това ниво,прогноза след като го стигне. В момета имам изостанали къси ,но до 1,39 няма страшно за сметката ,а като стигне евентуално и това ниво набутвам нов кеш и нови къси за осредняване.Малко странна търговия ,но това е форекса за мен.Това е моята игра.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТрендо бая зацикли еврака за половин месец като гледам дейли от 19.09. , когат е било 3568 макса е направил нагоре по баира само 77 пипса засега до дис момент ТАТО ке се оглежда за връх който ке бъде връх може би за следващите неколко годин
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеТова търгуване без стопове идея нямам как го правите
Коментар
-
Трендо бая зацикли еврака за половин месец като гледам дейли от 19.09. , когат е било 3568 макса е направил нагоре по баира само 77 пипса засега до дис момент ТАТО ке се оглежда за връх който ке бъде връх може би за следващите неколко годинТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениестопове не се слагат.поне аз не слагам.успех и дръж позицията под 1.36 трябва да ходи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеПлашите ме. Имам 3 пуснати сделки на къси, като най-високата ми е от 1,3638, една от 1,36027 и една от по-нисичко - 1,3538. Чакам да пада това евро, но след като виждам, че тук също сте за скъсяване ме плаши - колкото пъти съм бил рамо до рамо с форумните сделки - все съм на минус, та се чудя дали да не затварям за сега и да си пийна една биричка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениетя при теб брат работата сериознаSome people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеПлашите ме. Имам 3 пуснати сделки на къси, като най-високата ми е от 1,3638, една от 1,36027 и една от по-нисичко - 1,3538. Чакам да пада това евро, но след като виждам, че тук също сте за скъсяване ме плаши - колкото пъти съм бил рамо до рамо с форумните сделки - все съм на минус, та се чудя дали да не затварям за сега и да си пийна една биричка.
Коментар
-
Плашите ме. Имам 3 пуснати сделки на къси, като най-високата ми е от 1,3638, една от 1,36027 и една от по-нисичко - 1,3538. Чакам да пада това евро, но след като виждам, че тук също сте за скъсяване ме плаши - колкото пъти съм бил рамо до рамо с форумните сделки - все съм на минус, та се чудя дали да не затварям за сега и да си пийна една биричка.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеДа ама преди това влязох от 1.3619 и ми взеха стопа на 1.3635. Добре, че другите два кроса дадоха, че деня щеше да на минус.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеспоко братле аз от на 1.3614 съм на късо и чакам ти от 1.3639 си евала мноооооого по добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеАре още веднъж късо от 1.3639 и спирам за днес с еврото. Скъсих пауд/долар сутринта и то си тръгна като пич. Скъсих долар/йена и там си се дави бавно и напоително. Трети път го мъча това евро за късо и то неще ама неще
Коментар
Коментар