IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
    Трендо бая зацикли еврака за половин месец като гледам дейли от 19.09. , когат е било 3568 макса е направил нагоре по баира само 77 пипса засега до дис момент ТАТО ке се оглежда за връх който ке бъде връх може би за следващите неколко годин
    От перископа на подводницата трудно ще видиш колко голям може да е върха.

Моето предположение от преди много време, че минаваме 1.35(това вече стана), после отиваме на 1.38. Минаваме нагоре 1.40 и пробиваме сегашния дългосрочния тренд надолу и отиваме нагооооре... 1.20 ше го чакате друг път.
    Разбира се, това всичкото със съответните корекции и т.н. Няма да стане за два дена. Търпение му е майката.

Коментар

• бравос

Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
      аноне сетих се защо aud,nzd i cad не реагират на никакви корелации

тая тенденция запо4на в средата на 2011 - тоест една година след на4алото на дълговата криза /първият байаут на Гърция/

оттогава се трейдват само валути с резервен статус - usd,eur,chf,gbp,jpy
      защото дълговата криза зна4и голяма несигурност

щом не искаш да купуваш една валута по фундамент и сантимент/поради въпросната несигурност/ е логи4но
      да не я и продаваш за да има баланс на маркета
      А казваш ,че си фундаменталист. Точно тези двойки си имат причини да не са в корелация с двойки с които досега са били.
      В сайта на Желев има един 4ун4о. Много печели със сделки в реално време.
      Last edited by 4ono; 03.10.2013, 23:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Learn how to win in FX :) Разгледай мнение
        Казвам ,че ще ги стискам поне седмица далгите йени,ако не излезе ниво което ме удовлетворява за да затворя.Имам дълга от 97,777 и ще я чакам за печелбапоне 98,,,
        Аз в петък всичко затварям. За последно бях оставил позиция през уикенда кога стана дивотията с Кипър и депозитите. Тогава позицията ми бе +230 пипса, стопа го бях преместил на нивото на откриване. И от +230 пипса взех един голям геврек. Дано не отворим в понеделник с някой гап, че тогава ще изхабиш доста нерви.

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
          Не, чакай аз ги търгувах тези къси интрадей - взех си моето и сега нямам позиция там. Това за седмица напред е друга бира. Днес тестваха и пробиха триъгълника на дневна. Но това не означава, че късите тръгнаха. Веднага след това цената върна и нищо чудно да си е просто фалшив пробив.
          Казвам ,че ще ги стискам поне седмица далгите йени,ако не излезе ниво което ме удовлетворява за да затворя.Имам дълга от 97,777 и ще я чакам за печелбапоне 98,,,

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
            само играчи сме тука от мая.къртим без проблеми.само така и атака
            Бе то като следиш постовете кой къде влиза и виждаш кой къде се ушил и гризе нокти. Има дни когато просто нещата си стават. И нещо друго съм забелязал - когато сетъпа изглежда идеален - провалям се с гръм и трясък, когато изглежда ужасно - цената тръгва и си върви в моята посока...

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
              Тато скъсявай оттука и без това сме на месечен максимум (съпротива ) .. аз смятам че хода нагоре е изчерпан но не съветвам никого да скъсява по добре е да се изчака самото тръгване ..и да има някакво покачване ще е колкото да се образува някави върхове или рейнндj
              Ранко е още за къси .ТАТО веке захитря Първо чака трендо ЯВНО да се обърне и тогаз влиза Верно спечелините пипсове са по малко .. ама е по безстресово
              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Да кажа ,че долар йена съм дълъг,ама що и аз не знам.До седмица трябва да разбера.
                Не, чакай аз ги търгувах тези къси интрадей - взех си моето и сега нямам позиция там. Това за седмица напред е друга бира. Днес тестваха и пробиха триъгълника на дневна. Но това не означава, че късите тръгнаха. Веднага след това цената върна и нищо чудно да си е просто фалшив пробив.

Коментар

• само играчи сме тука от мая.къртим без проблеми.само така и атака

Коментар

• Тато скъсявай оттука и без това сме на месечен максимум (съпротива ) .. аз смятам че хода нагоре е изчерпан но не съветвам никого да скъсява по добре е да се изчака самото тръгване ..и да има някакво покачване ще е колкото да се образува някави върхове или рейнндj
                    Pip master

Коментар

Аре още веднъж късо от 1.3639 и спирам за днес с еврото. Скъсих пауд/долар сутринта и то си тръгна като пич. Скъсих долар/йена и там си се дави бавно и напоително. Трети път го мъча това евро за късо и то неще ама неще
                      Да кажа ,че долар йена съм дълъг,ама що и аз не знам.До седмица трябва да разбера.

Коментар

И аз ги избягах. От двете сделки общо +6 пипса.
                        Сутринта още един къс скалп за 7 пипса - днес съм много добър на еврото.
                        Поне на брокера му въртя оборот

Ама от късите паунд/ долар и долар/йена прибрах по 50 пипса та съм щастлив
                        браво

Коментар

1.36175 дълги.записах минус 3 пипа ама какво от това,има и загуби
                          И аз ги избягах. От двете сделки общо +6 пипса.
                          Сутринта още един къс скалп за 7 пипса - днес съм много добър на еврото.
                          Поне на брокера му въртя оборот

Ама от късите паунд/ долар и долар/йена прибрах по 50 пипса та съм щастлив

Коментар

Не 16 пипса ми взеха със стопа - отворих късата на 1.3619 а стопа бе на 1.3635. Ама за тази сделка съм си виновен аз. Просто избързах и влязох на първи вход. Трябваше да си изчакам втория вход - ама аз ... паунда пада и бързай,че втория вход ще е от по-лошо ниво. Абе лакома работа стана мойта.
                            бутай игра да има.

Коментар

Моята прогноза е за къси след като достигне поне 1,371 .Колко над това ниво,прогноза след като го стигне. В момета имам изостанали къси ,но до 1,39 няма страшно за сметката ,а като стигне евентуално и това ниво набутвам нов кеш и нови къси за осредняване.Малко странна търговия ,но това е форекса за мен.Това е моята игра.
                              поне 5 пъти трябва да фалираш за да знаеш какви грешки да не допускаш.и пак не е гаранция.аз колко съм фалирвал вече не си спомням

Коментар

на 1.3639 стопа ти е гепал примерно 25 пипса.на 1.3614 открих къса но отиде на 1.3645.сега връща и ако не му стигне силата----да ще затворя сделката на 1.3616 и ще регистрирам минус 2 пипса .стопове не слагам
                                Не 16 пипса ми взеха със стопа - отворих късата на 1.3619 а стопа бе на 1.3635. Ама за тази сделка съм си виновен аз. Просто избързах и влязох на първи вход. Трябваше да си изчакам втория вход - ама аз ... паунда пада и бързай,че втория вход ще е от по-лошо ниво. Абе лакома работа стана мойта.

Коментар

Working...
                                X