IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
    абе ще се изтреля нагоре според мен ама да видим
    Не знам, засега нищо не виждам на графика, което да ми подскаже, че ще скачаме. Наближихме 1.3580 ама няма никакъв знак, че има живи бици. Защо смяташ ще ще скачаме? А остави другото, преди малко четох, че май няма да има данни в 15:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
      В 15:30 излизат данните за заетостта в неселскостопанския сектор и за нивото на безработицата в УС. Ще ги изчакам да излязат и ако има нещо на графиката ще се опитам да го търгувам но след 17:30 няма да търся входове.
      абе ще се изтреля нагоре според мен ама да видим

Коментар

ще се чака
        В 15:30 излизат данните за заетостта в неселскостопанския сектор и за нивото на безработицата в УС. Ще ги изчакам да излязат и ако има нещо на графиката ще се опитам да го търгувам но след 17:30 няма да търся входове.

Коментар

ще се чака
          И докато чакаме, може да си драскаме в другата тема за златото, че там стана весело

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
            Не мисля. Паунда много заора. Корелацията му с еврото не е малка. Докато там не намери някакво локално дъно не очаквам еврото да тръгне мощно нагоре.
            Пък и австралиеца май се готви да се спуска по хълма. Аз още вчера писах, че очаквам заради несигурността в УС и уикенда пазара да е на вълна риск офф.
            Засега не мога да си видя добър вход. Паунда сутринта съм го изтървал, затова сега седя и чакам. А и немците май днеска почиват. Ще видя какво ще правят американците и тогава ако има входче за скалп - това ще му е за днес.
            ще се чака

Коментар

нещо работата не е нормална.да не полетим към 1.37 директно си мисля.мнения.....
              Не мисля. Паунда много заора. Корелацията му с еврото не е малка. Докато там не намери някакво локално дъно не очаквам еврото да тръгне мощно нагоре.
              Пък и австралиеца май се готви да се спуска по хълма. Аз още вчера писах, че очаквам заради несигурността в УС и уикенда пазара да е на вълна риск офф.
              Засега не мога да си видя добър вход. Паунда сутринта съм го изтървал, затова сега седя и чакам. А и немците май днеска почиват. Ще видя какво ще правят американците и тогава ако има входче за скалп - това ще му е за днес.

Коментар

• нещо работата не е нормална.да не полетим към 1.37 директно си мисля.мнения.....

Коментар

• Flash: RSI has not confirmed the recent high of the GBP/USD – Commerzbank
                  Fri, Oct 04 2013, 11:54 EET | FXstreet.com

FXstreet.com (Athens) – Karen Jones, Head Technical Analyst at Commerzbank suggests that the GBP/USD has eased lower, the markets recent high of 1.6259 has yet to be confirmed by the daily RSI and the market appears to be losing momentum ahead of the 2009-2013 downtrend at 1.6327,where is expected to cap the topside.

Key Quotes

“The market has started to erode its accelerated uptrend. The leads our focus to the 1.5831 3 month uptrend.”

“The market will need to close below here to confirm that it has topped short term and trigger
                  losses to 1.5430, then 1.5104.”
                  Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                    Трогнах се от предложението
                    в магазини лили има всичко свързано с нуждите на хората.базик да става

Коментар

следи цифрите и накрая на деня изчисли пиповете.постоянно съм в сделка.сега съм дълги
                      Трогнах се от предложението

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                        следи цифрите и накрая на деня изчисли пиповете.постоянно съм в сделка.сега съм дълги

Коментар

1.3617 купува
                          Locked positions ?

Коментар

• 1.3617 купува

Коментар

• sel 1.3622

Коментар

• BOJ’s Kuroda says current monetary policy is enough to meet BOJ targets

Here we go !
                                Comments from the embargoed press conference
                                • BOJ will take policy response if overseas rail risk threaten Japan’s recovery
                                • if US fiscal stand-off continues it could destabilize financial markets and worsen sentiment
                                • will not comment on how BOJ would respond on US govt default
                                • decision to raise sales tax was a very significant step in restoring trust in Japan’s finances
                                • Japan making steady progress towards meeting BOJ’s 2% price goal
                                • hopes US govt finds solution to fiscal stand-off asap
                                • recent JGB yield drop due to BOJ asset buying
                                • Tankan report clearly shows business sentiment is improving
                                Nothing new from Kuroda but an upbeat assessment of the domestic economy
                                Understandably will not be drawn into commenting on potential US fiscal fall-out
                                USDJPY still 97.10

BOJ’s Kuroda says current monetary policy is enough to meet BOJ targets

Коментар

Working...
                                X