IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
    Късо при всеки 50 пипса нагоре оттук , това е моята игра
    Котар , къде си бе човек , бива ли заради 100 $ да се криеш така
    Опрощавам ти ги , почни пак да ни учиш как се правят парички
    Вуйчо, защо си мислиш, че всичко е заради вашите си там облози? Може да му се е случило нещо на човека, може да е сложил повечко от $100 на убежденията си... Варианти много...

Тато, странна техника гледаш. Какъв е тоя сигнал, ако не е тайна? И ако имаш сигнал, длъжен ли си да го вземеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
      За теб майтап, за мен два пъти майтап...ама,на - http://www.zerohedge.com/news/2013-1...-credit-rating
      Верно Аман от глупаци! Некои ора даже не помнят вчера на вечеря какво са яли , а камо ли преди две годин какво е станало
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Късо при всеки 50 пипса нагоре оттук , това е моята игра
        Котар , къде си бе човек , бива ли заради 100 $ да се криеш така
        Опрощавам ти ги , почни пак да ни учиш как се правят парички
        Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
          Защо се натискаш да купуваш след подобен дневен бар и при тотална неяснота преди уикенда?
          Какво да правиш ..... избор немам .......техника ........сигнал има за нагоре
          пп. дневния бар не е затворил все пак ....има 2 и 1/2 часа еше
          Last edited by ТАТО; 04.10.2013, 22:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
            Поръчка бай лимит 3537 ,стоп 3457 таргет 3696
            Защо се натискаш да купуваш след подобен дневен бар и при тотална неяснота преди уикенда?

Коментар

Тъй,тъй Ти не ги мешай рейтинги с фалит на САЩ - едното е мижи да те лажем, другото мамата си е@ало
              Да не сакаш Ловецо да ми хортуваш че кат обявят фалит Щатите и рейтинговите агенции ке се избият да им вдигат рейтинга

Коментар

• Поръчка бай лимит 3537 ,стоп 3457 таргет 3696

Коментар

Фишер от Федералния резерв заяви, че евентуален фалит на САЩ ще бъде катастрофа за финансовите пазари по цял свят - - Да бе,да
                  Техническата фаза на пазара предполага нарастване на напрежението през следващите дни до състояние на паника

ТАТОООО кажи го бе, човек САЩ ФАЛИРАХА
                  Теб те слушат
                  Ако стане факт - имаш едно
                  Ти нали ТАТОвото знаеш какво става когат на Щатите резнат рейтинга ??? Доляря се качва Справка - 8 август 2011 Еврак/долар 1,4250 грубо ....... след туй еврака отиде у ряката и се изсипа на 1,2040
                  http://www.dnevnik.bg/sviat/2011/08/...gi_obviniha_v/

Тъй че фнимавай какво си пожелаваш

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                    Няма нужда да ти казва нищо 2 минути предварително. И сам ще разбереш преди това. То големите акули ще се заложат още преди да го обяват официално. Просто ще виждаш как графиката полудява и се чудиш откъде е. Та... или атомна бомба е изтресла някъде, или САЩ са фалирали. Друго някак какво да е. Живот и здраве, чакаме....
                    Ами аз точно за да не се чудя го искам инфото предварително...

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
                      И ако може 2 минутки преди да обявят дефолта...
                      Няма нужда да ти казва нищо 2 минути предварително. И сам ще разбереш преди това. То големите акули ще се заложат още преди да го обяват официално. Просто ще виждаш как графиката полудява и се чудиш откъде е. Та... или атомна бомба е изтресла някъде, или САЩ са фалирали. Друго някак какво да е. Живот и здраве, чакаме....

Коментар

Нема нужда
                        Кацата с мед ще е толкова голяма, и толкова дълго време отворена, че ще ни преседне на всички от преяждане
                        И какво лошо има да сме се пенсионирали преди да почне феерията

Коментар

Тато, чекам от теб една такваз новина; САЩ ФАЛИРАХА!
                          И ако може 2 минутки преди да обявят дефолта...

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                            То и в календара го няма, но явно някъде другаде си го водят
                            при мен го има в календара

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                              А бре туй от три деня се знае бря Добре че е ТАТО да ви каже че:

САЩ няма да публикува данните за заетостта, насрочени за днес
                              04-10-2013 09:33:11
                              Американският трудов департамент няма да публикува данните за заетостта в неселскостопанския сектор, насрочени за днес следобед, заради частичното спиране на работата на правителствените институции. Алтернативна дата за оповестяване на доклада за заетостта, който се изнася обикновено в 15:30 ч. всеки първи петък на месеца, все още не се посочва. Докладът включва данни за заетостта в неселскостопанския сектор и нивото на безработица и е един от най-важните за икономиката на САЩ, който беше отменен заради бюджетната безизходица във Вашингтон. На среща между президента Барак Обама и конгресмени в сряда не бе намерено решение на бюджетната криза, довела до първото спиране на работата на правителството на САЩ от 1996 г. насам.
                              http://forexforum.bg/news/2013/10/%D...5%D1%82%D0%BE/
                              То и в календара го няма, но явно някъде другаде си го водят
                              Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• А бре туй от три деня се знае бря Добре че е ТАТО да ви каже че:

САЩ няма да публикува данните за заетостта, насрочени за днес
                                04-10-2013 09:33:11
                                Американският трудов департамент няма да публикува данните за заетостта в неселскостопанския сектор, насрочени за днес следобед, заради частичното спиране на работата на правителствените институции. Алтернативна дата за оповестяване на доклада за заетостта, който се изнася обикновено в 15:30 ч. всеки първи петък на месеца, все още не се посочва. Докладът включва данни за заетостта в неселскостопанския сектор и нивото на безработица и е един от най-важните за икономиката на САЩ, който беше отменен заради бюджетната безизходица във Вашингтон. На среща между президента Барак Обама и конгресмени в сряда не бе намерено решение на бюджетната криза, довела до първото спиране на работата на правителството на САЩ от 1996 г. насам.
                                http://forexforum.bg/news/2013/10/%D...5%D1%82%D0%BE/

Коментар

Working...
                                X