IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• forex

здравейте скоро се прибрах в бг и се занимавам с тарговия на валута отдавна бихте ли ми каза ли някои добьр брокер в бг

Коментар

• Добро утро.
      Индексите днес нещо мноо надолу!
      Дали и валутите ще ги последват?
      chef

Коментар

• Първоначално изпратено от philosopher Разгледай мнение
        Въпроса ми е на влизане с 1/10 от капиатала да слагам ли стоп ?
        Стоп слагай винаги - дали ще е на платформата, дали ще е в главата ти при определени условия, но определено трябва да знаеш, къде/кога/как (и тн) ще излезеш (дори само поради психологически причини). Разликата м/у вход и изход е в гледната точка - гледайки вратата от едната страна, за теб е вход, докато за човека от другата - изход. Делението в случая е условно и идва да ни каже, че ентрито и стопът са едно и също "нещо" в по- холистичен план.

Вече дали, какъв, колко дълбок, при какви условия и тн ще ти е стопът, зависи само от теб и това как качествено оценяваш начина си на търговия и живот, т.е. кое те кара да се чувстваш комфортно. Определено няма значение, дали влизаш с 1/10 или с 1/100 от капитала ( в тоя смисъл въпросът пак е некоректен и непълен, тъй като съдържа само частица от нужната информация). Всичко е строго индивидуално и няма как да вляза в главата ти... Дори и да успееш да опишеш търговията си и да предложиш всичката нужна информация под формата на въпрос, пак няма шанс да получиш задоволителен отговор, тъй като отговорът е достижим и приложим само от и за теб, функция е на процеса (т.е. не е константа, a променлива) и определено няма формула или готово решение.
        Last edited by blqblq; 07.10.2013, 10:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от 43210 Разгледай мнение
          Покупка на USD/JPY от 97,14, стоп -96,60, ТП-104+
          Преразгледай анализа, който ползваш. За мен таргета е 84.00

Коментар

• Покупка на USD/JPY от 97,14, стоп -96,60, ТП-104+

Коментар

Не !!!
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                Какъв по- точно е въпросът? Не виждам въпрос в мнението ти... Цитираното изречение е най- близо до питане, но не е много сигурно, тъй като прилича на нещо средно м/у въпрос, съдържащ в себе си строго индивидуален и неопределим на по- общо ниво отговор и накрая завършва с допускане, което обезсмисля въпроса, тъй като вече трансформира ситуацията от реална търговска в хипотетична и респективно ще получи хипотетичен отговор.

За да говорим за концепция, е нужна система от логически построения. Т.е. коректен въпрос, който да служи за отправна точка (формулиране на проблема). Иначе неминуемо ще получаваш отговор 42. Всъщност... такъв отговор ще получиш на всеки въпрос, зададен с думи, но... какво да се прави?
                "Когато Бог надари хората с мозъци, той не им даде гаранция, че те ще функционират".... Ш. Монтескьо

Коментар

...като поставяте дълбоки стопове реално колко дълбоки са за всеки ,като приемем ,че влизаме примерно с 1/10 от капитала си.
                  Какъв по- точно е въпросът? Не виждам въпрос в мнението ти... Цитираното изречение е най- близо до питане, но не е много сигурно, тъй като прилича на нещо средно м/у въпрос, съдържащ в себе си строго индивидуален и неопределим на по- общо ниво отговор и накрая завършва с допускане, което обезсмисля въпроса, тъй като вече трансформира ситуацията от реална търговска в хипотетична и респективно ще получи хипотетичен отговор.

За да говорим за концепция, е нужна система от логически построения. Т.е. коректен въпрос, който да служи за отправна точка (формулиране на проблема). Иначе неминуемо ще получаваш отговор 42. Всъщност... такъв отговор ще получиш на всеки въпрос, зададен с думи, но... какво да се прави?

Коментар

• Както писах миналата седмица все повече хора се замислят, че увеличение на дълга няма да има.

http://banks.dir.bg/2013/10/04/news15165133.html

Любопитен съм как ще го отиграете?

Коментар

Искам да питам, Вие като поставяте дълбоки стопове реално колко дълбоки са за всеки ,като приемем ,че влизаме примерно с 1/10 от капитала си.Аз примерно го "забивам" на 300 пипа. От колегата blqblq очаквам по разгърнато изложение на концепцията
                      При влизане с 1/10 от капитала трябва да си луд за да сложиш стоп !!!

Смисълът на малките суми е, че ръката ти става СИЛНА и не ти се налага да слагаш стоп.
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Дълбок стоп

Искам да питам, Вие като поставяте дълбоки стопове реално колко дълбоки са за всеки ,като приемем ,че влизаме примерно с 1/10 от капитала си.Аз примерно го "забивам" на 300 пипа. От колегата blqblq очаквам по разгърнато изложение на концепцията
                        "Когато Бог надари хората с мозъци, той не им даде гаранция, че те ще функционират".... Ш. Монтескьо

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
                          Нема нужда
                          Кацата с мед ще е толкова голяма, и толкова дълго време отворена, че ще ни преседне на всички от преяждане
                          Da dàaa kato spreda stane 50 pipa samo ste gledame kak qdat

Моля, пишете на Кирилица!
                          Last edited by Amsterdamm; 05.10.2013, 11:30.
                          Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                            късо гепи от 157.999
                            tp 156.063 +193 пипундрека
                            за тая седмица стига

Коментар

• Ами аз това се опитвам да разбера blqblq , ако съм аз причината му казвам
                              че нищо не ми дължи и да продължи по старо му .
                              Няма смисъл да гадаем , желая му всичко най - хубаво .
                              ПС: Някой тук питаше кога ще има пак Forex Duel , та да кажа каквото знам .
                              Мисля че има идея за такъв , но не знам кога ще бъде факт , иначе не смятам
                              да участвам , поне не и с тези правила и всекидневната смяна на валутните двойки .
                              Трябва да направят групи и трейдърите да джойнват към групата на валутната
                              двойка в която смятат че са най - добри , така бих се навил
                              Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                                Тато, странна техника гледаш. Какъв е тоя сигнал, ако не е тайна? И ако имаш сигнал, длъжен ли си да го вземеш?
                                Сигналчинцечинцечинце длъжен е ТАТО да го вземе щом пазаря дава
                                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Working...
                                X