Днес в темата да не би да е рекламен полуден?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stepcho Разгледай мнениезащо не би работил с тях по принцип и наистина ли е толкова зле полозението в бг
има просто по малко качествен МатриалАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнениеНе съм работил с тях...
И не бих пробвал
Коментар
-
[QUOTE=Teo88;1059514052]Първоначално изпратено от stepcho Разгледай мнение
Никога не съм работил с тях и нищо не мога да ти кажа. Доколкото знам бяха някакви балтийци а аз съм малко скептичен към брокери от бившия USSR. Ама знае ли, човек...
Коментар
-
[QUOTE=stepcho;1059514044]Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеБенча не са лоши, коректни са но зависи и какви спредове търсиш. На Актив трейдс мисля, че спредовете им са по-добри.[/QUOT
ами ниски спредове но benchmark не ми допадат имам лош спомен от тях адмирал ми ги похвалиха доста
Коментар
-
Първоначално изпратено от stepcho Разгледай мнениеами ниски спредове но benchmark не ми допадат имам лош спомен от тях адмирал ми ги похвалиха доста
1. Чист късмет
2. Избираш между - лоши и по малко лоши
3. НямаАман от глупаци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stepcho Разгледай мнениеа какво ти е мнението за адмирал
И не бих пробвалАман от глупаци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнениеBenchMark
Като определението "добри" - е много относително и субективно!
За мен няма такива тук..
Има - не много лоши
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнениеBenchMark
За мен няма такива тук..
Има - не много лоши
Коментар
-
Първоначално изпратено от stepcho Разгледай мнениеказаха ми добри думи за адмирал
За мен няма такива тук..
Има - не много лошиАман от глупаци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнениеЛева ръка - десен джоб - много са добри!
Бегай от тук докато не си се "ориентирал"
Коментар
-
Първоначално изпратено от stepcho Разгледай мнениездравейте скоро се прибрах в бг и се занимавам с тарговия на валута отдавна бихте ли ми каза ли някои добьр брокер в бг
Бегай от тук докато не си се "ориентирал"Аман от глупаци!
Коментар
Коментар