Първоначално изпратено от ТАТО
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеTATO гледа че са ги начаткали за утре големите новини от Щатско ама без час определен . Значи се готви голямо земетресение
http://www.dailyfx.com/calendar?tz=3...=true&low=true
Коментар
-
TATO гледа че са ги начаткали за утре големите новини от Щатско ама без час определен . Значи се готви голямо земетресение
http://www.dailyfx.com/calendar?tz=3...=true&low=trueТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЕ, как да решаваш линейно уравнение с две неизвестни?Аман от глупаци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнениеНа контра си на всичко
По-долу един е попитал дали е ОК да влиза с 1/10 от сметката си. Но не казва какъв му е марджина.
Е, как да решаваш линейно уравнение с две неизвестни?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнениеДнес май си станал с задника на пред
Още те държи аналната тема на mechobikov от снощи
На контра си на всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеИ днеска тегава работа. Сащците дали ще раздвижат маркета
Япония почива - а другите са пас.
И аз не съм на пазара днес...
Като гледам само петрол и индекси шават нещо..Аман от глупаци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДнес в темата да не би да е рекламен полуден?
Още те държи аналната тема на mechobikov от снощи
На контра си на всичкоАман от глупаци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи уж идваш от "чужбина", пък имаш лош спомен от Бг брокер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stepcho Разгледай мнениеами ниски спредове но benchmark не ми допадат имам лош спомен от тях адмирал ми ги похвалиха доста
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнениеВсеки си има някакви критерии при избор - те не отговарят на мойте.
А дали е толкова зле - не знам. Като минеш през пет брокера за три месеца - пиши да кажеш как е
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениещо да е толкова зле?
има просто по малко качествен Матриал
Коментар
-
Първоначално изпратено от stepcho Разгледай мнениезащо не би работил с тях по принцип и наистина ли е толкова зле полозението в бг
А дали е толкова зле - не знам. Като минеш през пет брокера за три месеца - пиши да кажеш как еАман от глупаци!
Коментар
Коментар