Първоначално изпратено от Hunter of fools
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеОК. Изброй ми поне 3 актива, спрямо които доларът е обезценен.Аман от глупаци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнениеВсички други активи!
Валутата не е актив - тя е пасив!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСпрямо кой друг актив? (без валутите, че там са други нещата, а и редовите американци не ги интересува колко струва еврото, йената или паунда).
Валутата не е актив - тя е пасив!Аман от глупаци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениекакво се обезценило?????????
ами валутата им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗащо?!
Какво се е обезценило там?
П.П. Между другото, те дори си имат и от 10 000 банкнота, но не се ползва в обращение.
ами валутата им.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениене от 100,от 1000 им трябва банкнота
Какво се е обезценило там?
П.П. Между другото, те дори си имат и от 10 000 банкнота, но не се ползва в обращение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stepcho Разгледай мнениети търгуваш лиАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеМнението ми е, че нямам мнение... В петък позатворих малко след дневния бар, който се формира и предвид, че не ми е "ясна" "играта". Сега чакам нещо да се случи, за да даде нишан. А това към Тато си беше базик, защото пуска разни дезинформации.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеНай-много да се изсипем 100-на пипса надолу за към 1.347. По-голямо земетресение засега не им давам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеСега настройват ХАРП-уна и умуват къде да е труса.
Коментар
Коментар