Първоначално изпратено от cheff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Здравейте
гледам за даден брокер пише суапови числа:
EUR/USD - дълга позиция: -0.97% къса позиция: 0.04%
Това нали е на годишна база?
Примерно ако отворя дълга позиция с 5к евро (леверидж 1:5, т.е обема е 25к евро ), за всяка нощ в която позицията ми остава отворена ще ме таксува 1/365 * 0.97% * 25к евро, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеА, бря ти за ордери не си ли чувал?
Редакция:
Между другото, имам още един ордер за нова къса на 1,3638От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеАхх, чакаx 87 и се наиграх, струва ми се, че повече няма да се вдигне Сега се чудя да пускам ли къса на 79 или пак да чакам
Коментар
-
Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнениеДобавка 0.1 лот късо на 3585.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Чакам да направи една висока вълничка и влизам с още една къса поръчка. Останал съм с една къса от 1,36027, щото от лакомия затворих втората къса от 1,3639 /май там някъде беше, не помня/. При едно вдигане над 1,3585 правя една къса и чакаме мощния взрив на еврото, което се надявам да се удави до към 1,30, ПОНЕ.
Сега да погледнем реално на нещата. Някои продава ли дрехи втора употреба, че нема пари за зимни дънки? :<От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениеняма какво да преоценяваш.. просто си срещу тренда и затова сдаваш стопове сега локалното дневно дъно ще го вдигне и така ..
Коментар
-
ШШ .. не закачайте Анона... той е тук от години с добри идеи за търгуване ..... а през тези години доста хора занулиха акауните по няколко пъти ( аз също) и се отказаха от тоя спорт ( аз все още се недавам) ..
И да не се отклоняваме от темата за форекса .. аз съм къс EUR/USD ot 1.3434Last edited by sirFaith; 08.10.2013, 10:55.
Коментар
Коментар