IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнение
    Що се умълчахте? Дан'се уплашихте, че отиваме на 3710?
    Не бойте се, ще падне! Ще намажем!
    Ако отиде на 3710 ще е хубаво! Така късата ми ще е от доста по-високо ниво и ще намажа повече парички.
    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Що се умълчахте? Дан'се уплашихте, че отиваме на 3710?
      Не бойте се, ще падне! Ще намажем!
      chef

Коментар

• продава 1.3582 цел 1.3530-35,оттам дълга цел-1.3640

Коментар

• Здравейте

гледам за даден брокер пише суапови числа:

EUR/USD - дълга позиция: -0.97% къса позиция: 0.04%

Това нали е на годишна база?

Примерно ако отворя дълга позиция с 5к евро (леверидж 1:5, т.е обема е 25к евро ), за всяка нощ в която позицията ми остава отворена ще ме таксува 1/365 * 0.97% * 25к евро, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            А, бря ти за ордери не си ли чувал?
            Еми да де, ордера беше на 87 Ама вече го е хванал, сега видях, че е пуснало късата.

Редакция:
            Между другото, имам още един ордер за нова къса на 1,3638

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
              Ахх, чакаx 87 и се наиграх, струва ми се, че повече няма да се вдигне Сега се чудя да пускам ли къса на 79 или пак да чакам
              А, бря ти за ордери не си ли чувал?

Коментар

• Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнение
                Добавка 0.1 лот късо на 3585.
                Ахх, чакаx 87 и се наиграх, струва ми се, че повече няма да се вдигне Сега се чудя да пускам ли къса на 79 или пак да чакам

Коментар

• Добавка 0.1 лот късо на 3585.
                  chef

Коментар

• $/йена има перфектна тренд линия на Н4 която се дупчи в момента. с дивергенцията може да се окаже добър трейд с вход на ритеста. таргет на горната тренд линия пак на Н4
                    www.vladimirforexsignals.com
                    www.vladimirmarketsforecast.com
                    www.vladimirribakov.com

Коментар

• Чакам да направи една висока вълничка и влизам с още една къса поръчка. Останал съм с една къса от 1,36027, щото от лакомия затворих втората къса от 1,3639 /май там някъде беше, не помня/. При едно вдигане над 1,3585 правя една къса и чакаме мощния взрив на еврото, което се надявам да се удави до към 1,30, ПОНЕ.

Сега да погледнем реално на нещата. Някои продава ли дрехи втора употреба, че нема пари за зимни дънки? :<

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                        няма какво да преоценяваш.. просто си срещу тренда и затова сдаваш стопове сега локалното дневно дъно ще го вдигне и така ..
                        за теб тренда е надолу

Коментар

• добър ви ден .
                          И успех на спекулантите.
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Късо съм и аз, но от 3565!
                            Айде да е хаирлия, както казва ТАТО.
                            chef

Коментар

• ШШ .. не закачайте Анона... той е тук от години с добри идеи за търгуване ..... а през тези години доста хора занулиха акауните по няколко пъти ( аз също) и се отказаха от тоя спорт ( аз все още се недавам) ..

И да не се отклоняваме от темата за форекса .. аз съм къс EUR/USD ot 1.3434
                              Last edited by sirFaith; 08.10.2013, 10:55.

Коментар

• няма какво да преоценяваш.. просто си срещу тренда и затова сдаваш стопове сега локалното дневно дъно ще го вдигне и така ..
                                Pip master

Коментар

Working...
                                X