Първоначално изпратено от deo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от 43210 Разгледай мнениеДобавка още 1 лот от 96,96 на долар/йена със стоп на 96,60.
Подкрепата по дъната от 94,12 от 25.02.2013 държи на този етап.
Още мнения?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 43210 Разгледай мнениеДобавка още 1 лот от 96,96 на долар/йена със стоп на 96,60.
Още мнения?
Коментар
-
Още мнения?
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеХънтъре, оставиго анона. Той е спец по ниските цени на нещата. Той така да се каже е "оптимист". Ето, примерно преди няколко месеца каза, че чака петрола на $50. Аноне, още ли държиш на прогнозата си?Аман от глупаци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение,да и държа на това,че ще им трябва скоро в обръщение
Изтърси нещо и........ после аз да се разправямАман от глупаци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНаистина ми беше интересно да пуснеш една графика на суровини, от която да се вижда, че доларът е поевтинял.
http://www.allstocks.com/markets/Wor...ld_charts.html
Ето, цяла нощ си ровиLast edited by Hunter of fools; 07.10.2013, 21:54.Аман от глупаци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИзвинявам се!
прегледах постовете:
hemilio е споменал за 1 000 долара банкнота.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнениеАз съм го казал това?!?
Кога?
Къде?
Изобщо не съм повдигал такъв въпрос - "САЩ да печатат банкнота от 1 000 долара."
п.п. Скоро и от трилиони може да печатат
прегледах постовете:
hemilio е споменал за 1 000 долара банкнота.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВода не се търгува и в момента. Поне аз не знам къде и как става това.
Ако Наивник пожелае - може да ти сподели. Мен това не ме интересува.
Ти напираше за водата, аз погледнах линка и що да видя?! Водата по австралийско поевтиняла.
Не дали,къде и как се търгува - още по малко, дали аз търгувам и как и се движи цената и.Аман от глупаци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеа нали ти напираш САЩ да печатат банкнота от 1 000 долара. Ей от това ни тръгна разговорът, ако си забравил.
Обясни ми кой актив е поскъпнал в САЩ, че ще им се наложи да печатат купюр от 1 000 долара.
Кога?
Къде?
Изобщо не съм повдигал такъв въпрос - "САЩ да печатат банкнота от 1 000 долара."
п.п. Скоро и от трилиони може да печататАман от глупаци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнениеДопреди час не знаеше че се търгува вода - сега стана специалист в цените и!
Ако Наивник пожелае - може да ти сподели. Мен това не ме интересува.
Ти напираше за водата, аз погледнах линка и що да видя?! Водата по австралийско поевтиняла.
Коментар
Коментар