If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
97,20 е бариера за сега, ама движението надолу май приключи
Ударен стоп на 96,60 - на 96,55 - локално дъно, на 23 пипса под повишаващия се канал.Има и формация триъгълник, която можеше да издържи и отпрати нагоре.Но и това го има - ударен стоп и после очаквания ривърс.Сега -един ден поне пауза за преоценка..По-надеждно е било стоп на 95,80/70 - предходно дъно, но е далече от вход на 97,00.
Хънтъре, оставиго анона. Той е спец по ниските цени на нещата. Той така да се каже е "оптимист". Ето, примерно преди няколко месеца каза, че чака петрола на $50. Аноне, още ли държиш на прогнозата си?
Хънтъре, оставиго анона. Той е спец по ниските цени на нещата. Той така да се каже е "оптимист". Ето, примерно преди няколко месеца каза, че чака петрола на $50. Аноне, още ли държиш на прогнозата си?
Вода не се търгува и в момента. Поне аз не знам къде и как става това.
Ако Наивник пожелае - може да ти сподели. Мен това не ме интересува.
Ти напираше за водата, аз погледнах линка и що да видя?! Водата по австралийско поевтиняла.
Казвам ти кое е АКТИВ!
Не дали,къде и как се търгува - още по малко, дали аз търгувам и как и се движи цената и.
а нали ти напираш САЩ да печатат банкнота от 1 000 долара. Ей от това ни тръгна разговорът, ако си забравил.
Обясни ми кой актив е поскъпнал в САЩ, че ще им се наложи да печатат купюр от 1 000 долара.
Аз съм го казал това?!?
Кога?
Къде?
Изобщо не съм повдигал такъв въпрос - "САЩ да печатат банкнота от 1 000 долара."
Коментар