IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Анончи ви го каза завоалирано, че УСА нямат проблем - другите имат проблем, ама колцина го разбраха?

В краткосрочен план ( 1-2 год. ) монетарните мерки ще доминират пред фискалните. Предвид простотията на политиците, която наблюдавам навсякъде не мога да гадая за средно-срочен план какво ще стане.

2015 г. ще е критична за целият ЕЗ - тогава ще се реши дали ще има разпад.

Успех!
    Добро утро на всички,

Миналата седмица четох един анализ (ще се опитам да намеря линка днес и да го пусна тук). Та там се разглеждаше ситуацията специално с щатските бондове Eurodollar. Разглеждаха се емисии, падежи, обеми, доходоносност и т.н. Най-интересно бе заключението - най-късно до края на 2014, ФЕД трябва да почне да вдига лихвата, в противен случай ситуацията с плащанията по Eurodollar ще стане сложна. Без претенции, за изчерпателност по тази тема ама май това ще е следващата дъвка.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
      Reptil, гледам се луташ и си търсиш "мястото под слънцето". Най-вероятно ще си занулиш акаунта от това лутане. Дано не съм прав и да ме опровергаеш.

marandi, мерси за споделеното ти последно мнение. Тъкмо за теб се бях присетил да те питам как виждаш сегашното положение. Наистина живеем в "интерсни времена", както казват китайците. Даже са прекалено интересни.
      Копирам от друг форум, където имаше подобен въпрос и отговора ми, че ме мързи да пиша

-----------------------------------------------------------------------------

Въпрос: Имам едни питанки и реших, че темата на Асен е най-подходяща.
      Какво мислите за тия циркове в САЩ? То не беше спиране на администрацията, заплашване от фалит ако не се вдигне тавана на дълга, заплашвания от понижаване на рейтинга на САЩ, изказвания на Сорос, заплаха за глобалната икономика ако се случи дългова криза.....много заплахи, много изказвания, голям шум. Валутите и златото през последните седмици имат непредсказуеми движения. Едни прогнозират фалит и срив, други прогнозират ръст в американската икономика и повишаване курс на долара през 2014 г. Всякакви мнения, заплахи, оптимизъм и песимизъм, спекулации. Аз лично си мисля, че има сделка, но всичко това е един цирк. Целта му малко ми се губи, но това е моето вътрешно усещане. Това не се случва за първи път, и друг път сме го гледали. Но пък да не се получи като с лъжливото овчарче?! Наясно съм, че дългът е огромен и няма погасяване. Но какво може да се очаква? Какви могат да бъдат решенията? Ще се радвам ако се появи и Асен да си каже мнението, все пак има информация от първа ръка.
      ----------------------------------------------------------------------------------------------

Отговор: Нямам представа какво точно питаш - изстрелял си 200 общи въпроса без конкретика.

Не съм Ванга и не мога да врачувам - но накратко има 2 сценария:

1. УСА решава да цака ЕС и кредиторите си ( Азия ) - ( все още УСА долар е водещата валута ) и минава към обезценка в близките месеци - под формата на продължаващи стимули - смъкнат рейтинг и спрени плащания по дълга.
      2. Ще ги натиснат кредиторите ( останалия свят ) да не се правят на "умни" иначе ще ги бойкотират и ще влязат в пътя в последния момент.

Щатите ги боли фитката за Европа и останалия свят да ти кажа под секрет. Но и двата варианта са кофти за ЕС и частност България и скоро ще имате катаклизъм и то голям тук.

Като бях правил анализ вероятността да падне борда преди разпад на ЕЗ ( евро-то ) беше по-голяма. А, то е същото - ако изчезне еврото, пада и борда в БГ.

Писал съм ви прогноза и не ми се обяснява като ученичка защо. Изчакай още една година и ще го видиш.

Поздрави! *drink5*

Коментар

• Reptil, гледам се луташ и си търсиш "мястото под слънцето". Най-вероятно ще си занулиш акаунта от това лутане. Дано не съм прав и да ме опровергаеш.

marandi, мерси за споделеното ти последно мнение. Тъкмо за теб се бях присетил да те питам как виждаш сегашното положение. Наистина живеем в "интерсни времена", както казват китайците. Даже са прекалено интересни.

Коментар

• Анончи ви го каза завоалирано, че УСА нямат проблем - другите имат проблем, ама колцина го разбраха?

В краткосрочен план ( 1-2 год. ) монетарните мерки ще доминират пред фискалните. Предвид простотията на политиците, която наблюдавам навсякъде не мога да гадая за средно-срочен план какво ще стане.

2015 г. ще е критична за целият ЕЗ - тогава ще се реши дали ще има разпад.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от 43210 Разгледай мнение
            Когато си направил така, че избирателите ти да са ограничени между магарета и слонове, когато целия сват финансира дълговете ти, щото си „последна инстанция по всички световни въпроси” и когато осъзнаващ падението си, нищо не ти пречи да фалираш и идола на демокрацията. Може пък това да се окаже оздравително за света в средносрочен план.
            Без друго кризата е на всички нива на обществото, а манипулацията е ясна и на учениците от средните класове.
            Полезния ход за обикновенния човек е да се затвори максимално и да мисли дългосрочно за близките и за здравето си. Да се опре здраво на земята, като източник на прехрана и да бъде прагматичен в осигуряването на дългосрочни припаси за оцеляване.
            Времето ще покаже доколко съм прав, но мисля че всеки може да допълни полезно тази картинка, която ни рисуват болните от власт.
            А сега да погледнем огледалото, което е насочено към огледалото, което пък от своя страна отразява действителността. Не е ли възможно точно това - да се натрапва явно и масова грешна информация с цел манипулация, но реално истината дори да е далеч от това, което се пише и говори? Влизаме в голяма теория на конспирацията.
            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Когато си направил така, че избирателите ти да са ограничени между магарета и слонове, когато целия свят финансира дълговете ти, щото си „последна инстанция по всички световни въпроси” и когато осъзнаващ падението си, нищо не ти пречи да фалираш и идола на демокрацията. Може пък това да се окаже оздравително за света в средносрочен план.
              Без друго кризата е на всички нива на обществото, а манипулацията е ясна и на учениците от средните класове.
              Полезния ход за обикновенния човек е да се затвори максимално и да мисли дългосрочно за близките и за здравето си. Да се опре здраво на земята, като източник на прехрана и да бъде прагматичен в осигуряването на дългосрочни припаси за оцеляване.
              Времето ще покаже доколко съм прав, но мисля че всеки може да допълни полезно тази картинка, която ни рисуват болните от власт.
              Last edited by 43210; 09.10.2013, 00:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                купих си телефон с андроид
                дишам си и ви чета, но ми е трудно да пиша
                сега търгувам и в тоалетната

п.п мечка някой ти е откраднал аватара
                Всички знаем какво със сигурност твори един човек в тоалетната.
                домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  къде се изгуби бе винкел

нема движение,нема напрежение всичко живо спи
                  купих си телефон с андроид
                  дишам си и ви чета, но ми е трудно да пиша
                  сега търгувам и в тоалетната

п.п мечка някой ти е откраднал аватара
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнение
                    ШШ .. не закачайте Анона... той е тук от години с добри идеи за търгуване ..... а през тези години доста хора занулиха акауните по няколко пъти ( аз също) и се отказаха от тоя спорт ( аз все още се недавам) ..

И да не се отклоняваме от темата за форекса .. аз съм къс EUR/USD ot 1.3434
                    пенсионерите им е забранено да ШШШ шъшкат тука
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                      добра вечер
                      тук, сте добре,чета и една друга тема.там ги е напекло
                      къде се изгуби бе винкел

нема движение,нема напрежение всичко живо спи
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• добра вечер
                        тук, сте добре,чета и една друга тема.там ги е напекло

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
                          Ами браво, все така да я караш. На мен обаче тия дневни барове дето нямат и 50-60 пипса хич не ме кефят.
                          Преди 2 или 3 страници потребител panterata na pop folka написа, че неговите сделки са на по-малко пипсове и реално прави по доста такива за ден. Преди, още като започнах да търгувам, правих същото, но с по 10-20% от капитала ми. Естествено, бързо направих огромни печалби, докато изведнъж тренда не обърна посоката и за 2 седмици останах с 20% от началния капитал. Смених стратегията, започнах бавна игра - да чакам с дни, седмици, ако ще и месеци. Съответно чичо Бен ми пре*ба и новите спечелени пари и сега съм на тактика - ден година храни, с малки сделки, по 2-3-4-5 евро на ден, но ден за ден. Ако не ме кефи - затварям. И така, 20 пипса - кой ти ги дава, като се натрупат 20 печеливши сделки обаче не са 20 пипса. А ако тръгне в грешна посока губя 40 пипса, примерно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                            Бе аз съм си доволен! Бен ми изгърмя доста хилядарки, ама пък от три седмици насам нямам ден в който да съм на минус.
                            Ами браво, все така да я караш. На мен обаче тия дневни барове дето нямат и 50-60 пипса хич не ме кефят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
                              Какво да му коментираш на евро/долар - жесток спек. В момента сме горе-долу точно там където ни прати изненадата на Баданарке. От тогава ни нагоре ни надолу. А пък днеска паунд/долар с тоз кавак дето извъртя, направо ме усмърти.
                              Бе аз съм си доволен! Бен ми изгърмя доста хилядарки, ама пък от три седмици насам нямам ден в който да съм на минус.

Коментар

• Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнение
                                Що се умълчахте? Дан'се уплашихте, че отиваме на 3710?
                                Не бойте се, ще падне! Ще намажем!
                                Какво да му коментираш на евро/долар - жесток спек. В момента сме горе-долу точно там където ни прати изненадата на Баданарке. От тогава ни нагоре ни надолу. А пък днеска паунд/долар с тоз кавак дето извъртя, направо ме усмърти.

Коментар

Working...
                                X