IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• абе 1.3640 ще си дойде дали днес или следващите дни то ще си дойде

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
      Тео, тоя портокол довечера ще е от преди 3 седмици... Каквото и да пише там, няма да помогне да си отговорим на въпроса, какво ще направят реално - ситуацията се промени много за 3 седмици. Аз все си мисля, че еврото може да се окаже изведнъж в уин-уин позиция, но това е нещо, което си мисля и не помага особено в отговора на въпросите дали и от къде, ако ще качва?
      То си прав, че протокола е от преди 3 седмици, но аз имам спомен от 03.04.2012г. - тогава пак след публикуването на един такъв протокол от преди 3 седмици такова хлъзгане направихме от 1.3333, че се спряхме чак 1.2036. И не очаквам да има някаква яснота в него - напротив, очакванията ми са за още по-голяма мъгла. И като събереш всичко с мъглата за тавана на дълга като нищо ще избушат един 250 пипсов дневен бар. А тези барове ги мразя. Защото след тях поне седмица няма никаква търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
        То, че си правим вятър на пръстите и дращим в момента глупости, така е, но въобще няма да ме учудят ако има в протокола довечера някоя засукана фраза от сорта, че през декември ФОМК може да обсъди възможността за някакво "ограничаване". Те тогава маркета ще полудее наистина кой път да хваща.
        Тео, тоя портокол довечера ще е от преди 3 седмици... Каквото и да пише там, няма да помогне да си отговорим на въпроса, какво ще направят реално - ситуацията се промени много за 3 седмици. Аз все си мисля, че еврото може да се окаже изведнъж в уин-уин позиция, но това е нещо, което си мисля и не помага особено в отговора на въпросите дали и от къде, ако ще качва?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнение
          Е, не чак толкова за 1.63
          QE ще има, докато има долар.... Ти как си го представяш - точно днес, в този батак с тавана, да вземат да изтърсят и "ограничаване" на хартишките?!? АБСУРД!
          То, че си правим вятър на пръстите и дращим в момента глупости, така е, но въобще няма да ме учудят ако има в протокола довечера някоя засукана фраза от сорта, че през декември ФОМК може да обсъди възможността за някакво "ограничаване". Те тогава маркета ще полудее наистина кой път да хваща.

Коментар

Аааааа, хитър си ти! Чакаш в протокола да пише, че по случай новата Йелън ще има ново QE с по-голеееееми обеми и в същото време Големия Черен Мъж от Голямата Бяла Къща да се е споразумял с Конгреса да му вдигнат тавана... Тогава 1.63 ще го избушат като виетнамска колибка
            Е, не чак толкова за 1.63
            QE ще има, докато има долар.... Ти как си го представяш - точно днес, в този батак с тавана, да вземат да изтърсят и "ограничаване" на хартишките?!? АБСУРД!
            Аман от глупаци!

Коментар

Да. Но съм с къс стоп на 1,5910
              Няма сигнал за дълги още.... Но не ми пречи да пробвам - след две фигури днес - ще върне малко
              Аааааа, хитър си ти! Чакаш в протокола да пише, че по случай новата Йелън ще има ново QE с по-голеееееми обеми и в същото време Големия Черен Мъж от Голямата Бяла Къща да се е споразумял с Конгреса да му вдигнат тавана... Тогава 1.63 ще го избушат като виетнамска колибка

Коментар

Хънтаре не бързаш ли? Не знам за петък ама и таз вечер е проблемна. Ако в протокола има леееееееекичък намек, че ще има "тапер" от декември?
                Да. Но съм с къс стоп на 1,5910
                Няма сигнал за дълги още.... Но не ми пречи да пробвам - след две фигури днес - ще върне малко

"че ще има "тапер" от декември?" - няма да има
                Last edited by Hunter of fools; 09.10.2013, 18:06.
                Аман от глупаци!

Коментар

Хънтаре не бързаш ли? Не знам за петък ама и таз вечер е проблемна. Ако в протокола има леееееееекичък намек, че ще има "тапер" от декември?
                  Определено бърза - на бай с малка позиция го тествайте от 1.57 чак.

В момента по интересен е бай на паунд/йена за вход пак тестово за 2 фигури.

Успех!

Коментар

• Бай Долар-гази!!!
                    Давай Доларееееее
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Айде да го купим малко
                      За 1,6040 примерно
                      Този петък ще вадят ли стъкмистика за безработицата?

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        много дащен кабела-днес 2 фигури(за сега)
                        В момента долара гази всичко от кошницата. Паунда е най-слаб. Ама това може нищо да не е. Ако в протокола на ФОМК довечера има намек, че от декември ще има "таперинг"...

Коментар

Айде да го купим малко
                          За 1,6040 примерно
                          прави каквото знаеш,аз късия кабел не го пускам
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            много дащен кабела-днес 2 фигури(за сега)
                            Айде да го купим малко
                            За 1,6040 примерно
                            Аман от глупаци!

Коментар

Протокола на FOMC
                              Благодарско това означава голяма волативност трябва да сме готови

Коментар

• Първоначално изпратено от FX123 Разгледай мнение
                                Здр:
                                Какво ще става в 21:00
                                21:00 USD High FOMC Meeting Minutes

http://www.forexlive.com/economic-calendar/ - можеш да следиш новините тук, но е много важно да промениш часовата зона според тази в която си ти, за да ти показва часовете. В противен случай ще пише един час и ще се чудиш защо няма никакво раздвижване.
                                От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Working...
                                X