абе 1.3640 ще си дойде дали днес или следващите дни то ще си дойде
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеТео, тоя портокол довечера ще е от преди 3 седмици... Каквото и да пише там, няма да помогне да си отговорим на въпроса, какво ще направят реално - ситуацията се промени много за 3 седмици. Аз все си мисля, че еврото може да се окаже изведнъж в уин-уин позиция, но това е нещо, което си мисля и не помага особено в отговора на въпросите дали и от къде, ако ще качва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеТо, че си правим вятър на пръстите и дращим в момента глупости, така е, но въобще няма да ме учудят ако има в протокола довечера някоя засукана фраза от сорта, че през декември ФОМК може да обсъди възможността за някакво "ограничаване". Те тогава маркета ще полудее наистина кой път да хваща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнениеЕ, не чак толкова за 1.63
QE ще има, докато има долар.... Ти как си го представяш - точно днес, в този батак с тавана, да вземат да изтърсят и "ограничаване" на хартишките?!? АБСУРД!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеАааааа, хитър си ти! Чакаш в протокола да пише, че по случай новата Йелън ще има ново QE с по-голеееееми обеми и в същото време Големия Черен Мъж от Голямата Бяла Къща да се е споразумял с Конгреса да му вдигнат тавана... Тогава 1.63 ще го избушат като виетнамска колибка
QE ще има, докато има долар.... Ти как си го представяш - точно днес, в този батак с тавана, да вземат да изтърсят и "ограничаване" на хартишките?!? АБСУРД!Аман от глупаци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнениеДа. Но съм с къс стоп на 1,5910
Няма сигнал за дълги още.... Но не ми пречи да пробвам - след две фигури днес - ще върне малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеХънтаре не бързаш ли? Не знам за петък ама и таз вечер е проблемна. Ако в протокола има леееееееекичък намек, че ще има "тапер" от декември?
Няма сигнал за дълги още.... Но не ми пречи да пробвам - след две фигури днес - ще върне малко
"че ще има "тапер" от декември?" - няма да имаLast edited by Hunter of fools; 09.10.2013, 18:06.Аман от глупаци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеХънтаре не бързаш ли? Не знам за петък ама и таз вечер е проблемна. Ако в протокола има леееееееекичък намек, че ще има "тапер" от декември?
В момента по интересен е бай на паунд/йена за вход пак тестово за 2 фигури.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнениеАйде да го купим малко
За 1,6040 примерно
Този петък ще вадят ли стъкмистика за безработицата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениемного дащен кабела-днес 2 фигури(за сега)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнениеАйде да го купим малко
За 1,6040 примерно
Този петък ще вадят ли стъкмистика за безработицата?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениемного дащен кабела-днес 2 фигури(за сега)
За 1,6040 примерно
Този петък ще вадят ли стъкмистика за безработицата?Аман от глупаци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеПротокола на FOMC
Коментар
-
Първоначално изпратено от FX123 Разгледай мнениеЗдр:
Какво ще става в 21:00
http://www.forexlive.com/economic-calendar/ - можеш да следиш новините тук, но е много важно да промениш часовата зона според тази в която си ти, за да ти показва часовете. В противен случай ще пише един час и ще се чудиш защо няма никакво раздвижване.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
Коментар