IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
    Я да си взема моето, затворени дълги на 1.352. Утре ще ги мисля
    Това щях да ти кажа - и утре е ден - няма да избяга лудницата
    Иначе за ФЕД - слушай и им "вярвай" като на български комунист
    Само тъпотии и глупости джвакат...
    Аман от глупаци!

Коментар

• Я да си взема моето, затворени дълги на 1.352. Утре ще ги мисля

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнение
        Няма.
        Не.
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
          Абе ти да не работиш в НАП?
          xaxaxaa нее споко

Коментар

• Most participants judged it would be likely be appropriate to start taper this year, end it in mid-2014

Хънтаре, какво ти говорех, че няма как да не разтегнат дъвката за тапер през декември.
            Сега, контрих тая дивотия и съм дълъг от 1.3496. Сега се чудя какво да правя - да ги държа със стоп на нула или да затварям и да си лягам?

Коментар

• Първоначално изпратено от FX123 Разгледай мнение
              Един въпрос към всички има ли хора тук или чували ли сте за такива който се издържат само от форекс
              Няма.
              Не.
              Аман от глупаци!

Коментар

• Първоначално изпратено от FX123 Разгледай мнение
                Един въпрос към всички има ли хора тук или чували ли сте за такива който се издържат само от форекс
                Абе ти да не работиш в НАП?
                От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Ето какво се получи:

http://prikachi.com/images.php?images/833/6640833g.png

Имаме втора завършена 5ца надолу, т.е. вероятно АБЦ и известни предпоставки да предположим нов връх. При тест на пробива (долната граница на синия канал), ще опитам къса, в случай, че е някаква по- сложна корекция и като време и като цена. Стопът на текущо отворената къса и сел лимита, ако се задейства, ще е в 1,3565/70 зоната най- вероятно. Зависи от точните нива на добавката (ордерът е само за нагледност). Стопът на 2-те дълги от преди малко ще при дъно е под текущото.

Коментар

• Един въпрос към всички има ли хора тук или чували ли сте за такива който се издържат само от форекс

Коментар

• Изтървах жетвата от страх. Живи и здрави и честито на печелившите! Аз съм си доволен.
                      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнение
                        Не.
                        Преди години - рядко го пипах - сега изобщо
                        Щях да те питам дали гледаш за някаква корелация между фючърсите на златото и курса на озито, ама ясно

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
                          Хънтаре, като търгуваш злато, австралиеца търгуваш ли го?
                          Не.
                          Преди години - рядко го пипах - сега изобщо
                          Аман от глупаци!

Коментар

• Хънтаре, като търгуваш злато, австралиеца търгуваш ли го?

Коментар

• Жънем ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                                абе 1.3640 ще си дойде дали днес или следващите дни то ще си дойде
                                Е, въпроса не е дали ще дойде, а дали сега да се опитваме да го търгуваме или да изчакаме. Иначе и аз мисля, че не ще има още поне един опит за към 1.37. На 4часа бара с който обърнахме е слаб.

Коментар

Working...
                                X