Първоначално изпратено от FX123
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеПоследните ми 20-30 сделки са все къси, сега купих един минимален лот - 1,3496, да видим, на 1,348 го затварям
Коментар
-
Първоначално изпратено от nide Разгледай мнениеCFTC: 24 Sep 2013
значително увеличение на дълги позиции във валутни фючърси в евро
Euro Bulls 67% : 129,862 (повишение с 28,899)
Euro Bears 33% : 64,018 (понижение с 5,038)
Може би "корекцията" на US dollar index-a е приключила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнениеТова щях да ти кажа - и утре е ден - няма да избяга лудницата
Иначе за ФЕД - слушай и им "вярвай" като на български комунист
Само тъпотии и глупости джвакат...
Въобще не им вярвам ни на ФЕД, ни на ЕЦБ. Сигурен съм, че и те не си вярват през повечето време. Нервират ме с тези "лекички" намеци. От тях графиката заприличва на бодлива тел - застъпващи се барове, един бар нагоре, следващия надолу, с опашки и в двете посоки - може да си чакал два дена да се заформи някакъв патерн който да търгуваш и в този момент излиза някой с кофата с глупостите и чакането започва отново. Ако рискуваш да търгуваш - по-вероятно е да отлетят няколко стопа във вечните ловни полета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеsell nzd/usd 0.8298 по-слаб PMI stop 0.8320, target openKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеХубави неща разказа Драги и отделно моментумът го виждам в полза на еврото... ще пробвам следното: слагам поръчка buy stop 1.3545, stop 1.3445, target 1.3710 и една buy limit 1.3495, със същия таргет и стоп.
Изпълнена поръчка купува 1.3495. Докладът на ЕЦБ излиза в 11:00 и правя бай стопа на бай лимит на 1.3470 със същия стоп и таргет.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеЯ да си взема моето, затворени дълги на 1.352. Утре ще ги мисляKeep going ...
Коментар
-
CFTC: 24 Sep 2013
значително увеличение на дълги позиции във валутни фючърси в евро
Euro Bulls 67% : 129,862 (повишение с 28,899)
Euro Bears 33% : 64,018 (понижение с 5,038)
Може би "корекцията" на US dollar index-a е приключила.
Коментар
Коментар