IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от FX123 Разгледай мнение
    дайте съвет какво правим с този кабел
    Ток ли те прасна?

Коментар

• дайте съвет какво правим с този кабел

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
        Последните ми 20-30 сделки са все къси, сега купих един минимален лот - 1,3496, да видим, на 1,348 го затварям
        И аз го дебна за дълги. Чакам обаче да купя под вчерашното дъно - мисля, че ще пробват 1.347. Ще видим дали ще ме огрей.

Коментар

• Последните ми 20-30 сделки са все къси, сега купих един минимален лот - 1,3496, да видим, на 1,348 го затварям
          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от nide Разгледай мнение
            CFTC: 24 Sep 2013
            значително увеличение на дълги позиции във валутни фючърси в евро
            Euro Bulls 67% : 129,862 (повишение с 28,899)
            Euro Bears 33% : 64,018 (понижение с 5,038)

Може би "корекцията" на US dollar index-a е приключила.
            COT репорта е хубаво нещо, показва ти какво са правили големите през седмицата. Аз го сравнявам обаче и с данните за ежедневното търгуване. А според мен вчера закриваха дълги в евро. Кофтито е,че покрай разправията за дълга тази седмица май няма да има нов репорт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнение
              Това щях да ти кажа - и утре е ден - няма да избяга лудницата
              Иначе за ФЕД - слушай и им "вярвай" като на български комунист
              Само тъпотии и глупости джвакат...
              Добро утро на всички,

Въобще не им вярвам ни на ФЕД, ни на ЕЦБ. Сигурен съм, че и те не си вярват през повечето време. Нервират ме с тези "лекички" намеци. От тях графиката заприличва на бодлива тел - застъпващи се барове, един бар нагоре, следващия надолу, с опашки и в двете посоки - може да си чакал два дена да се заформи някакъв патерн който да търгуваш и в този момент излиза някой с кофата с глупостите и чакането започва отново. Ако рискуваш да търгуваш - по-вероятно е да отлетят няколко стопа във вечните ловни полета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                sell nzd/usd 0.8298 по-слаб PMI stop 0.8320, target open
                Стопа се мести на 0 - дневния суап и така до 0.8140
                Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                  Хубави неща разказа Драги и отделно моментумът го виждам в полза на еврото... ще пробвам следното: слагам поръчка buy stop 1.3545, stop 1.3445, target 1.3710 и една buy limit 1.3495, със същия таргет и стоп.

Изпълнена поръчка купува 1.3495. Докладът на ЕЦБ излиза в 11:00 и правя бай стопа на бай лимит на 1.3470 със същия стоп и таргет.
                  Keep going ...

Коментар

• добро утро от мен лек и спорен на всички

Коментар

• целта е ниво над 1.3645 в следващите дни

Коментар

• Хубави неща разказа Драги и отделно моментумът го виждам в полза на еврото... ще пробвам следното: слагам поръчка buy stop 1.3545, stop 1.3445, target 1.3710 и една buy limit 1.3495, със същия таргет и стоп.
                        Keep going ...

Коментар

• sell nzd/usd 0.8298 по-слаб PMI stop 0.8320, target open
                          Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
                            Я да си взема моето, затворени дълги на 1.352. Утре ще ги мисля
                            Хубаво направи си мисля. Марио Драги ще говори в 01:00 наше време и я вземе да изтърси нещо лошо, я не При всички положения е допълнителен риск от възможна волатилност.
                            Keep going ...

Коментар

• CFTC: 24 Sep 2013
                              значително увеличение на дълги позиции във валутни фючърси в евро
                              Euro Bulls 67% : 129,862 (повишение с 28,899)
                              Euro Bears 33% : 64,018 (понижение с 5,038)

Може би "корекцията" на US dollar index-a е приключила.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Тъй, де
                                Аман от глупаци!

Коментар

Working...
                                X