IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• много дащен кабела-днес 2 фигури(за сега)
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от FX123 Разгледай мнение
      Здр:
      Какво ще става в 21:00
      Протокола на FOMC

Коментар

• Здр:
        Какво ще става в 21:00

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
          късите на този етап са неоснователни
          В момента нямам позиция и изчаквам да видя дали ще върнат за вход за къси. Но определено въобще не мисля за дълги в момента. Сутринта прибрах едни бързи 40 пипса и не мисля да им ги връщам бързо-бързо.

Коментар

Моменто, нямам къси /вече/. На 1,3507 затворих, защото знам ли на къде ще хукне. Предпочитам да изтърва още печалба за сметка на риска да изтърва каквато и да е такава. Както споменах, чакам си 21:00, въпреки, че както написа Teo88 периода от 15:30 до 17:30 /въпреки, че забелязвам да има раздвижване до към 18:30, но няма да споря, наистина не съм толкова запознат/ е по-добър за кратки и бързи сделки. Капка по капка - вир става. :P
            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Според мен големите събират в момента долари. Въпроса е колко дълго ще продължат. Те като почнат да движат в едно направление трудно сменят посоката. Обикновенно я държат със седмици а понякога и с месеци. Какво показват Currencies Futures Prices от днес: Долара гази валутите които влизат в кошницата на доларовия индекс - евро, паунд, йена, швейцарски франк, канадски долар. Не знам само как е шведската крона. Обемите които се търгуват също са значителни - днес досега само за долара са изтъргувани 15 330 контракта, при среднодневен за последните 5 дни 14 695 контракта. И това е само досега. По принцип най-големите обеми се търгуват в интервала 15:30-17:30 наше време.
              Като сложим и скока при щатските книжа от вчера, засега мисля да търся входове само за дълги долари. поне докато не се промени картинката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                Мисля, че най-добре е да изчакаме 21:00 и да използваме волатилността, в момента не е нужно да лакомеем, понеже е опасна заигравката.

Мое мнение!

Коментар

проби 1.35059 ------и сега накаде се пита в задачата.
                  Мисля, че най-добре е да изчакаме 21:00 и да използваме волатилността, в момента не е нужно да лакомеем, понеже е опасна заигравката.

Мое мнение!

Коментар

• проби 1.35059 ------и сега накаде се пита в задачата.

Коментар

• Аноне, направи един фундаментален обзор, ако ти се занимава. Какво се говори и какви са очакванията?

Продължаващите неразбории в щатите май почват да тежат на еврото, но пък предполагат, че Фед едва ли преди декември ще намали изкупуването. Как ще я извъртят накрая според теб и дали еврото няма да се окаже в уин-уин позиция по неволя?

Коментар

do 23:50 сме над 1.3578
                        Ко? Не!

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                          Не ми харесва нито на H1, нито на Н4... няма да са дълги късите

А и тая глава ми изглежда тресната от ток
                          аз не търгувам на H1 и H4,това за мен са фреймове само за прецизиране на вход!
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• do 23:50 сме над 1.3578

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              Такааа
                              кой ме питаше скоро за кабела,дали съм още къс?
                              Да къс съм,но още няма да затварям,ще си чакам добър профит
                              В близките дни не мине ли 1,61,си е перфектен хед енд шолдерс
                              Не ми харесва нито на H1, нито на Н4... няма да са дълги късите

А и тая глава ми изглежда тресната от ток
                              Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Доближаваме 1,3505, да не се окаже, че сКъсаните ще сме пЕчелившите?

Коментар

Working...
                                X