If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
късите на този етап са неоснователни
В момента нямам позиция и изчаквам да видя дали ще върнат за вход за къси. Но определено въобще не мисля за дълги в момента. Сутринта прибрах едни бързи 40 пипса и не мисля да им ги връщам бързо-бързо.
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
късите на този етап са неоснователни
Моменто, нямам къси /вече/. На 1,3507 затворих, защото знам ли на къде ще хукне. Предпочитам да изтърва още печалба за сметка на риска да изтърва каквато и да е такава. Както споменах, чакам си 21:00, въпреки, че както написа Teo88 периода от 15:30 до 17:30 /въпреки, че забелязвам да има раздвижване до към 18:30, но няма да споря, наистина не съм толкова запознат/ е по-добър за кратки и бързи сделки. Капка по капка - вир става. :P
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Според мен големите събират в момента долари. Въпроса е колко дълго ще продължат. Те като почнат да движат в едно направление трудно сменят посоката. Обикновенно я държат със седмици а понякога и с месеци. Какво показват Currencies Futures Prices от днес: Долара гази валутите които влизат в кошницата на доларовия индекс - евро, паунд, йена, швейцарски франк, канадски долар. Не знам само как е шведската крона. Обемите които се търгуват също са значителни - днес досега само за долара са изтъргувани 15 330 контракта, при среднодневен за последните 5 дни 14 695 контракта. И това е само досега. По принцип най-големите обеми се търгуват в интервала 15:30-17:30 наше време.
Като сложим и скока при щатските книжа от вчера, засега мисля да търся входове само за дълги долари. поне докато не се промени картинката.
Аноне, направи един фундаментален обзор, ако ти се занимава. Какво се говори и какви са очакванията?
Продължаващите неразбории в щатите май почват да тежат на еврото, но пък предполагат, че Фед едва ли преди декември ще намали изкупуването. Как ще я извъртят накрая според теб и дали еврото няма да се окаже в уин-уин позиция по неволя?
Такааа
кой ме питаше скоро за кабела,дали съм още къс?
Да къс съм,но още няма да затварям,ще си чакам добър профит
В близките дни не мине ли 1,61,си е перфектен хед енд шолдерс
Не ми харесва нито на H1, нито на Н4... няма да са дълги късите
Коментар