много дащен кабела-днес 2 фигури(за сега)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениекъсите на този етап са неоснователни
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениекъсите на този етап са неоснователниОт как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Според мен големите събират в момента долари. Въпроса е колко дълго ще продължат. Те като почнат да движат в едно направление трудно сменят посоката. Обикновенно я държат със седмици а понякога и с месеци. Какво показват Currencies Futures Prices от днес: Долара гази валутите които влизат в кошницата на доларовия индекс - евро, паунд, йена, швейцарски франк, канадски долар. Не знам само как е шведската крона. Обемите които се търгуват също са значителни - днес досега само за долара са изтъргувани 15 330 контракта, при среднодневен за последните 5 дни 14 695 контракта. И това е само досега. По принцип най-големите обеми се търгуват в интервала 15:30-17:30 наше време.
Като сложим и скока при щатските книжа от вчера, засега мисля да търся входове само за дълги долари. поне докато не се промени картинката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеМисля, че най-добре е да изчакаме 21:00 и да използваме волатилността, в момента не е нужно да лакомеем, понеже е опасна заигравката.
Мое мнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениепроби 1.35059 ------и сега накаде се пита в задачата.
Мое мнение!От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Аноне, направи един фундаментален обзор, ако ти се занимава. Какво се говори и какви са очакванията?
Продължаващите неразбории в щатите май почват да тежат на еврото, но пък предполагат, че Фед едва ли преди декември ще намали изкупуването. Как ще я извъртят накрая според теб и дали еврото няма да се окаже в уин-уин позиция по неволя?
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеНе ми харесва нито на H1, нито на Н4... няма да са дълги късите
А и тая глава ми изглежда тресната от токАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТакааа
кой ме питаше скоро за кабела,дали съм още къс?
Да къс съм,но още няма да затварям,ще си чакам добър профит
В близките дни не мине ли 1,61,си е перфектен хед енд шолдерс
А и тая глава ми изглежда тресната от токПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
Коментар