Първоначално изпратено от playmen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеПусни графика, ако не ти е проблем, за да стане по- нагледно. Благодаря!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеАз не съм алчен
Първо правило е т'ва на форексО - не бъди алчен. Кв'от' ти сипе ПазарЯ просто си го прибери
Коментар
-
Първоначално изпратено от deo Разгледай мнениеВероятно ще зацикли още и ще прави триъгълник в триъгълника до края на седмицата преди да избуши нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеВ момента се опитват да рисуват флаг - вижда се на 4Н и 1Н. Сега го следя ако може да си взема 20-30 пипса от него. Аз не съм алчен
Напоследък имам много работа (затуй не пиша у форума), че форекса ми е премийка квото изкарам.
Че и аз се възползвах от флагчето днеска- 30- тина пипа,
Не съм алчен!chef
Коментар
-
Първоначално изпратено от deo Разгледай мнениеВероятно ще зацикли още и ще прави триъгълник в триъгълника до края на седмицата преди да избуши нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеПри все това, при 1,3555 пускам къса, при 1,3625 двойна на първата къса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениев момента е/д е куца двойка-трудно е да се определи посоката и,намира се посредата от историческите си върхове и дъна!От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеНещо подобно правя - гледайки историята за ден, седмица и месец си правя статистика по сезони, по върхове и дъна и най-вече на къде отива самата валута. Та дано с новите валути има някакво раздвижване, че с това евро долар за последните 2 седмици съм в лек застой.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар