Първоначално изпратено от ТАТО
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
До злобниют ритник
Чунчо днес пак изтрепа рибата. до тук е 140+
4un4o написа:
Къса паунд долар 1.6025 стоп 1.6125 лимит 1. 5750. основание глава с рамене и тествана вратна линия. последен бар е пин бар. Няма сила за нагоре. стопа над дясното рамо засега.Също така ако днес Хамериканците загатнат ,че са се разбрали долара ще прави черти.
Поздравления колега, едва сега прочетох коментара ти и наистина мн добре се срина паунда. И аз си чакам търпеливо лимитите на 1,5750 + дългата евро/йена там ще чакам нов връх основание са ми месечните графики и може да я задържа по-дълго (първа цел 1.38) фактически ми трябва силен тренд от 2-3 седмици, защото за сега имаме 3 месечна консолидация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнениеИ аз съм се наредил от ваш'та страна на баницата, даже вече си я похапвам от 1.5973 (за което заслужаваш благодарности, тъй като позицията е отворена по твоя препоръка, макар и не директна )
П.П. Шегувам се - бих на селл от 1.6035, после от 1.6085, после от 1.6140 и така до 1.6244 ми беше последния селл, по спомени.
Демек умалях да го бия тоя паунд, а 1.5873 нивото просто ми зависна и се шегувам с бат' Антонио, че може да изкараме за по една баница да'е ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеМислиш ли?
пп сега ТАТО да си каже мнението - следващите 24-36 часа ке има ластици нагоре и надоле ...... ама в крайна сметка тренд нема да има , и кат стане тумору 16:30 бг временце еврак/долар ке се изсипе малко до 3242 грубо и после сме нагоре до 37+Last edited by ТАТО; 16.10.2013, 21:03.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеХмм ... с Дон Хемилио ще ядем баница скоро с паунд-а да'е ...
Коментар
-
Ами не знам , не мисля да се махам от тая двойка ,защото успевамостта ми е
най-голяма тук , и то за дълъг период назад . Иначе да , сигурен съм , доларът ще
яде бой краткосрочно , оттук идват и разминаванията в прогнозите ни , иначе всички
виждаме какво става със златото и дългосрочно може и да видим под 1.2000 .Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДавай доларе , давай че кво те чака след тоя даун , бедна ти е фантазията
УСА не пропуска възможността да се ебава с Юръп - тъкмо ЕС поизлезе малко от лайната и тия им го начукаха веднага да се връщат обратно.
П.П. Аз па днес си забравих ключовете, че се разбивах сам да'е ... - голяма съм шматка
Махай се от т'ва е/д - баси смешната двойка - хлопнах йените/д и ся ще огледам ко е ставало тудей да'е ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДавай доларе , давай че кво те чака след тоя даун , бедна ти е фантазиятаФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Learn how to win in FX :) Разгледай мнениеkъси поне до 1,347..От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеE/U трябва да се отмести рязко от тия стойности, спирам да го търгувам до утре, поне.
Коментар
Коментар