IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Долар-Канадец е в продадено полужение на 1Н и 4Н, стохастик-34,5,13 и МACD също.Пуснах дълга от 1.0303 цел съпротивите 1.0306/12/19/30/56.Успех!
    Last edited by dimy; 17.10.2013, 15:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
      Ами а дано, че съм блъснал три къси, които в момента са на минус.
      На 85.90 съм ръгнал стоповете на 4 къси, ако ги наближи ще бутна малко нагоре.

Един швецо от .09060 си байнах, дет' го чаках да слезе и 4-ти селл в НЗД от 84.80 - за сега само т'ва беше интересното.

Успех!

Коментар

• някакви очаквания за петък и китайското gdp?
        www.vladimirforexsignals.com
        www.vladimirmarketsforecast.com
        www.vladimirribakov.com

Коментар

• Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнение
          Има логика тази позиция, новозеландеца е свръх купен 15М ,30М и1Н. Подкрепи са 0.8464/43/15/02 и 0.8372/50. Има възможност да спадне курса на двойката.
          Ами а дано, че съм блъснал три къси, които в момента са на минус.
          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
            sell nzd/usd 0.8475, stop 0,8488
            Има логика тази позиция, новозеландеца е свръх купен 15М ,30М и1Н. Подкрепи са 0.8464/43/15/02 и 0.8372/50. Има възможност да спадне курса на двойката.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              Почти го виждам вече това 1.4343
              ако говориш за евро долар вземи послушай тато първо за 1.3250- .

Коментар

• sell nzd/usd 0.8475, stop 0,8488
                Keep going ...

Коментар

• Почти го виждам вече това 1.4343

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Тъй кат стане, минаваш направо на следващия ден. Да не стане 5 секунди сделка, цял ден стоп
                    Ами, направих малко положителни, сега отрицателните ги оставям да чакат и спрях за днес, каквото даде - даде.

Коментар

Днес ми се струва някакъв раздвижен ден! Еврото скочи, NZD/USD последния половин час има голямо волатилност. Дет` се казва, трийсет минути работа, цял ден печалба!
                      Тъй кат стане, минаваш направо на следващия ден. Да не стане 5 секунди сделка, цял ден стоп

Коментар

• Днес ми се струва някакъв раздвижен ден! Еврото скочи, NZD/USD последния половин час има голямо волатилност. Дет` се казва, трийсет минути работа, цял ден печалба!

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                          При кои си бил досега и защо не си доволен ? От тези които се двоумиш- първите НЕ , вторите - не са лоши , но не можеш да отваряш по няколко позиции на двойка , а ги осреднява ..........
                          При първите бях на една презентация и ми хареса, но това е единственото, което знам /а и повече от ясно е, че на презентация ще се представят добре /, а при вторите идеята с валута PRO не е ли точно, за да могат няколко позиции?

До сега бях на trade.forex.com иииии НЕ.

Коментар

Абе мам... на тия моите! Дърпам си парите от акаунта, затварям всичко, малко на минус, но спирам да се занимавам с тия кретени.

Препоръки за брокер? Двоумя се между ДелтаСток и ТрейдърБГ. За да не правим реклама, ако някой няма против, да драсне едно ЛС?
                            При кои си бил досега и защо не си доволен ? От тези които се двоумиш- първите НЕ , вторите - не са лоши , но не можеш да отваряш по няколко позиции на двойка , а ги осреднява ..........

Коментар

• Абе мам... на тия моите! Дърпам си парите от акаунта, затварям всичко, малко на минус, но спирам да се занимавам с тия кретени.

Препоръки за брокер? Двоумя се между ДелтаСток и ТрейдърБГ. За да не правим реклама, ако някой няма против, да драсне едно ЛС?

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                                ластиците от по 100 пипа нагоре - надоле както ТАТО казува започнаха
                                Стига плаши гаргите, бря че влизах в платформата спешъл фор ю да видя ко толкоз па е станало

Шъ чакаме промоции - още е рано

Долар/йена на бай около и 20 се кат' стане, НЗД селл над 50, швецо под 91 на бай.

За'ся греда и няма нищо да'е ..
                                Last edited by marandi; 16.10.2013, 22:42.

Коментар

Working...
                                X