Първоначално изпратено от blqblq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМтъй до тук добре.
Кабела хвана правата вяра.
Сега Маранди да каже 1,56 ще падне ли?
По принцип сега не му е сезона за изсипване и там някъде, където си посочил вероятно ще е макс-а от ситуацията.
Аз го контря от ден-два на дълги, ама не ми харесват нивата и все излизам - демек с двойни позиции дълга и като качи къса, ама не ми харесват нивата още.
За контра под 1.60 - нали знаеш, че стоповете не ни бъркат, че се получила 1 фигура разлика. Неправилно е така, ама тая Шотландия с техния референдум малко ме притеснява, а те в ЕС, па на паунд.
Още не мога да осмисля как ще реагира тая двойка, ако ония се фръцнат. Умувам засега - има няколко месеца още дотогава.
Ся търсим вход да вържем гащите да не ни ги събуят.
Вземи кифла от англичанче - дай я на българче
Успех!
Другата седмица ще е по-ясно да видим тая как ще затворим първо и ще е по-ясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеПравилно си затворил...Грешката ти е в неправилен обем на позицията,винаги влизаш с един и същи обем
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеРучате ли, бря колеги? Или ви ручат?
Ся има малко спирачка за 1.3580 и мо'е върне малко да засили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениетуй беше първо потапяне ...да намокрим само топките ...сега предстои истинското потапяне да вземете дълбоко въздухТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеДнеска едно 3585 не ни мърдаТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеГолямо клатене си му подготвил...я на шор тайм го опънах още един път...сега почивам на хамака и чакам да ми се надърви меракаТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеТато освен топките целиа съм вътре Оо ...ие да да да бебче...Тато ползваш ли стоп презарвативиТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
Коментар