IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Но денся щатски модел за валутна търговия - от европейската не разбирам и затова си мълча - разни марджин коли - суапове и т.н. - имам понятие, но не се слагам хич.

Принципите са съвсем различни за търгуване.

За какво говориш бе Маранди, че не разбирам

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
      И как точно препинателният знак определя смисловото съдържание на едно изречение? Ако го мислиш наистина, по- добре иди се метни от терасата... В случая имаме оплетено време и наклонение, което предполага 2 начина на тълкуване.

Ходя с празни ръце носейки брадва.

Дай логически смисъл или друг логически смисъл, различен от вложения, добавяйки произволни препинателни знаци. Сега стана ли ясна "функцията и значението на препинателните знаци"?
      Хаха, абе, дете. Къде ме поправяш с тоя пълен член в подчинено изречение, бре?
      Радвам се, че ми зададе въпроса за препинателния знак! Сега ще ти обясня и какво съм имал предвид - запетайката, където ти спираш да четеш, не слага край на изречението. Тази функция я изпълнява точката.
      Ходиш с празни ръце, носейки брадва.. ако беше ходил с повече желание на училище нямаше да пишеш глупости. Дискусията за мен приключва по две причини :

1. Форума има различна насоченост.
      2. Ако продължи ще трябва да те таксувам.

Айде успех !

П.П. Маранди, и от мен благодарско за прогнозата!
      Last edited by ggnore13; 31.10.2013, 22:36.

Коментар

• Маранди, данке за прогнозата.
        Понеже си писъл, че като опция може да видим 1.2, мислиш ли, че сегашния фундамент позволява такъв курс? Или очакваш нещо да се промени във фундамента? Честно казано, без някаква фундаментална причина, този курс не го виждам. Технически на дневна графика, ние сме си във възходящ тренд. Дори да счупят на дневна трендлинията, след това на седмична по юлските дъна на 2012 и 2013 пак има възходяща трендлиния - да я счупят и нея, трябва наистина сериозна причина. Аз има два варианта (засега) - първи - някъде на 13460 да обърнем от трендлинията на дневна и да се мотаме у канала. Втори - да счупят тренда на дневната но седмичната трендлиния да спре спада - т.е. да паднем до 1,27-1,28 макс.
        И нещо друго, сещаш ли се онзи ден Новотни, как изперка един коментар, че ЕЦБ трябва да се премири със скъпото евро. Заби на курсо един ритник и той подскочи. Мислиш ли, че този коментар бе случаен?
        А накрая, в кръга на майтапа - имам чувството, че ФЕД И ЕЦБ са си стиснали ръцете за курс 1.33, с долна и горна граница на допустимото отклонение 1,28 и 1,38. А курсо приближи границите - и веднага под светлините на прожекторите излиза някой актьор и оправя положението.

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
          Не се разбира ясно, ако ти куца българскияЯТ език. За който разбира функцията и значението на препинателните знаци е напълно ясно.
          И как точно препинателният знак определя смисловото съдържание на едно изречение? Ако го мислиш наистина, по- добре иди се метни от терасата... В случая имаме оплетено време и наклонение, което предполага 2 начина на тълкуване.

Ходя с празни ръце носейки брадва.

Дай логически смисъл или друг логически смисъл, различен от вложения, добавяйки произволни препинателни знаци. Сега стана ли ясна "функцията и значението на препинателните знаци"?

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
            Ми не се разбира много ясно. Но ти вероятно четеш мисли или просто обичаш да си на всяко гърне мерудия? Не се ли търсят повече провокатори по протестите?

Котьо, пиши си, кат си знаеш, пък ако питам някой път, ще обясняваш.
            Не се разбира ясно, ако ти куца българския език. За който разбира функцията и значението на препинателните знаци е напълно ясно.

Коментар

Успех и на теб!

Аз сцепвам през НЗД тия дни, че прави много готини флуктоации и е секси двойка.

П.П. Евро/долар ми е скъпо да го поддържам на седмица и затова го бия през бай на долар/швейцарец - там таксите на седмица на платформата са ми над 3 пъти по-евтини.

Но денся щатски модел за валутна търговия - от европейската не разбирам и затова си мълча - разни марджин коли - суапове и т.н. - имам понятие, но не се слагам хич.

И аз благодаря за инфото,дай малко инфо как денсят Хамериканите без марджин кол и суап,от какво печелят там бъкетите,освен от спреда?
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                Мерси Маранди...успех
                Успех и на теб!

Аз сцепвам през НЗД тия дни, че прави много готини флуктоации и е секси двойка.

П.П. Евро/долар ми е скъпо да го поддържам на седмица и затова го бия през бай на долар/швейцарец - там таксите на седмица на платформата са ми над 3 пъти по-евтини.

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
                  Интересно, обикновено пишеш постове достатъчно дълги за да бъдат епилог на някой литературен роман, а в същото време не си правиш труда да прочетеш докрай и 1 ред. Човека е написал във второто изречение след запетаята кое е правилно.
                  Ми не се разбира много ясно. Но ти вероятно четеш мисли или просто обичаш да си на всяко гърне мерудия? Не се ли търсят повече провокатори по протестите?

Котьо, пиши си, кат си знаеш, пък ако питам някой път, ще обясняваш.

Коментар

• Пак уточнявам, за да няма неразбрали!!

Т'ва е прогноза да си гаси вноските засега месечно към баМката и да не бърза да трясва всичко да чисти, понеже сумата е сериозна.

Демек оптимизирам му нещата, понеже се свърза с мен и ми поиска съвет какво да прави в тая ситуация.
                    -----------------------------------------

Да не вземе в края на месеца някой да ми вика - ти не позна на форекс или нещо такова.

Демек не е препоръка за нищо!!!

Коментар

• Мерси Маранди...успех
                      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Копи/паста от писмото директно писана вчера вечерта, понеже му ги пращам края на месеца за следващия месец.

--------------------------------------------------------------------------
                        Привет, Дидо!

Пращам ти прогнозата за ноември ( мисля, че предишната беше прецизна ) - дано и тази е такава.

ФЕД оставиха стимулите същите и ясно подсказаха, че ще си гонят 2% инфланция ( дефлационен марж ) и там имат проблеми - т.е. отсвириха света, че не им пука за тях.

Пазарът реагира като се опита да пробие силната техническа съпротива в 1.37, но не успя след новината днес.

П.П. Накратко останалите се светнаха, че и те трябва да си обезценяват валутите си, за да са конкурентно способни и опитаха, но днес не успяха.

Има 2 варианта:

- или се прави опит за фалшив пробив на 1.37 и после нагоре, но зоната нагоре 1.3970-1.41 ще го спре ( може да пуснат някой шип нагоре до 1.42, колкото да оберат стоповете на балъците );

- или в следващите дни ще пробие ключовата подкрепа в 1.37 надолу като 1.35 е реална цел в края на месеца - следващ таргет 1.33 ( като допълнение ), който е възможен.

Предполагам ще се случи второто - т.е. тръгваме надолу.

Поздрави,

Андро!

П.П. Този месец като мине ще бъде по-ясно, после 1.33 пада лесно като подкрепа и затова казах гледаме края на година и началото на следващата за нива 1.27 и опция за още надолу до 1.2

Това е нормалния вариант - лошото, че оная изперкала Меркел не е нормална, но колкото пъти се опита да помпи еврото - Пазарът веднага я цака насреща с евтин петрол, понеже в ЕС има як акциз на горивата, докато в УСА нямат и затова карат евтин бензин и газ.

Играта е много тънка в момента - ха, пробват нагоре еврото - ония им връщат евтин петрол и им скапват сметките за бюджета от косвени данъци/акциз за планирания бюджет.

Дебелата Меркел ще се светне, че ако клекне ония тогава ще вдигнат петрола - бабката да си изпълни бюджета в приходна част.

Ще поживеем - ще видим

Андро!

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                          Миранди ко ти пука...Пуская бе човек давай чакаме прогноaта.
                          Тя не е правена за форекс, а накратко 1 приятел има ипотека в евро, а приходите му са в долари и иска да гаси предсрочно целия - около 50к евра.

Посъветвах го да поичака малко и от 2-3 месеца му правя прогнозите месец по месец, понеже го посъветвах на 1.27-28 да чисти 15-20% от експозицията и после чакаме за по-удобен курс - примерно 1.20 - в началото на другата година.

Чек да си отворя имейл-а и ще я пейстна, но не е за форекс правена - демек числата са цяло директно дадени.

П.П. Тео в темата Форекс - технически анализ съм копи/паста прогнозата за октомври. Предполагам е на 2-3 страница назад макс, ако са я затрупали. Лесно ще я откриеш.

Коментар

Вчера пуснах прогнозата на приятелчето за двойката евро/долар за месец ноември, но няма да я пускам, щот' поредните ( ...... ) ще скочат отгоре като предния път дет' пуснах за октомври.

И се почна т'ва било карти, мятане на боб и т.н. - а тя, беше много прецизна - можеш да си я видиш в другата тема за форекс.

П.П. Та, за да не набивам майни и после да ме баМнат, че някой се еВава с труда на някого - ще я спестя. Ако не забравя ще ви я пусна чак края на месеца да си я видите как е изглеждала.

Поздрави!
                            Любопитно ми е да видя прогнозата ти, но ме светни коя друга тема имаш предвид.
                            А това за боба, картите и т.н. - какво да ти кажа - понякога тука наистина бая плюнки фърчат.

Коментар

• Миранди ко ти пука...Пуская бе човек давай чакаме прогноaта.
                              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
                                Мани, днес егати деня. Признавам си че очаквах да се развие по съвсем друг начин. И като ми даде сигнал за къси от 1.3697 ми се сториха рискови късите и пуснах само половин лот (нормално си търгувам стандартен лот). Мислех си, че ще е само един скалп 10 пипса, па то какво стана - направо се изсипа като самосрал. Та сега се чудя да се ядосвам ли, че ни ги дръннах с пълен обем или да се радвам на пипсити. Ама за днес приключих - затворих късите на 1.3608. Толкоз много пипси от една сделка от бая време не бях прибирал и за това кеширах рано-рано - да не стават повече грешки днес.
                                Вчера пуснах прогнозата на приятелчето за двойката евро/долар за месец ноември, но няма да я пускам, щот' поредните ( ...... ) ще скочат отгоре като предния път дет' пуснах за октомври.

И се почна т'ва било карти, мятане на боб и т.н. - а тя, беше много прецизна - можеш да си я видиш в другата тема за форекс.

П.П. Та, за да не набивам майни и после да ме баМнат, че някой се еВава с труда на някого - ще я спестя. Ако не забравя ще ви я пусна чак края на месеца да си я видите как е изглеждала.

Поздрави!

Коментар

Working...
                                X