IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
    17:00 USD FOMC Member Yellen Speaks

Изявлението е днес
    Речта и вече се знае и официално е публикувана:

http://www.federalreserve.gov/newsev...n20131114a.htm

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
      Ако изявлението на Йелън е променило сериозно силите на търсене и предлагане, то си мисля, че 0.9350 би трябвало да спре спада и местя стопа на 1/3 от позицията от 0.9325 на 0.9345
      17:00 USD FOMC Member Yellen Speaks

Изявлението е днес
      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Бай Ред процедирай . КР КР. Пусни и негъра да попее.

Коментар

• на дейли пробвахме таз вечер линийката отдоле от 2750 през 3104 и сега ТАТО казува сме за надоле
          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• слагам да има и един лимит на 1/3 от позицията на 0.9420 и отивам при Сънчо
            Keep going ...

Коментар

• Ако изявлението на Йелън е променило сериозно силите на търсене и предлагане, то си мисля, че 0.9350 би трябвало да спре спада и местя стопа на 1/3 от позицията от 0.9325 на 0.9345
              Keep going ...

Коментар

• махам поръчката на 0.9345 и остявам другата... почачването е следствие изказването на Йелън и може да прати двойката още по-нагоре... ще изчакам да видя
                Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                  идеята ми се разваля под 0.9280, затова стоп на 0
                  имах лимит на 1/3 на 0.9350 но не го изпълни... смъквам го на 0.9345 или 0.9325... която удари първо
                  Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                    отиваме на 1.3550-1.36
                    Днес играта е за еврото , ако до 24.00 часа не стане, което се съмнявам.... утре играта е за долара.

Коментар

• отиваме на 1.3550-1.36

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                        Все ти се чудя на усилията, разбирам мотивите, но дано си даваш сметка, че ще трябва много повече писане, докато се вдене

Докато рационалното му се струва ирационално, ще продължи да го прави.
                        Хората имат правото да играят форекса както намерят за добре. Самият аз в началото съм играл с насрещни, удвоявал по Мартингейл и какво ли още не. Доста сметки съм занулил. После ти идва нещо друго на ум и така лека, полека си оптимизираш играта.

Наскоро чух, че човек трябва да опита от всичко и съм напълно съгласен. Колкото и да му говориш на някой ако нещо друго му е в главата няма да иска да те разбере
                        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                          Andi чадо,)
                          да не си почнал да изтърваш нещата???
                          ЪХЪ
                          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                            Предварително се извинявам, ако се получи малко дълго, но ще направя последен опит, дано има резултат.
                            Все ти се чудя на усилията, разбирам мотивите, но дано си даваш сметка, че ще трябва много повече писане, докато се вдене

Докато рационалното му се струва ирационално, ще продължи да го прави.
                            Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• докато usdjpy търгува над 98,80 можем да търсим вход за дълга позиция, на 4ч графика ако успее да създаде скрита дивергенция в комбинация с 1ч. графика или алтернативно пробив на флага на 1ч. графика

Сценарий 1 - 4ч. скрита див. + 1ч див

Сценарий 2 - провиб на флага на 1ч

таргет 1: 100,4
                              таргет 2: 103
                              Стоп (сценарий 1) - под 200 МА
                              Стоп (сценарий 2) под последния супорт
                              www.vladimirforexsignals.com
                              www.vladimirmarketsforecast.com
                              www.vladimirribakov.com

Коментар

• Има стоп има тренд има една интересна игра има нерви има лиметирани обеми има чакане има правила....форекса е нещо забавно когато го разбереш.
                                Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

Working...
                                X