If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Баба Жани от 17 часа кат се е разхортувала ама никаква не е свършила . Колкото нагоре толкоз и надоле
Джанет Йелън защити енергично стимулиращата политика на Фед http://www.investor.bg/sasht/337/a/d...na-fed,161530/
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Този стоп излезе златен... не ми се случва много често Сега си мисля, че доларът може да яде още бой заради невъзможността му бързо и трайно да се съвземе след ударите, които поема... след като ЕЦБ свали лихвата и добрите пейроли в САЩ си мислих, че идва неговото време, но в момента, в който покаже някакви сили бързо го пращат в ъгъла и се вижда как всеки ръст в долара е използван за да бъде продаден бързо отново. Тук си спомням за онзи cftc report, където големите спекуланти го шортваха яко и явно знаят какво правят въпреки спада на лихвата в ЕЦБ. Това ме кара да вярвам, че aud/usd може да расте базиран на препродаден австралиец и надценен долар. Нивото 0.9280 издържа 4 теста и по теорията на Дау ако направим нов връх, то може да се мисли за по-сериозно движение нагоре. Аз лично ще почна да се оглеждам за добавки към настоящата ми дълга позиция.
Ами ще отговаря на въпроси,тя си го казва в последното изречение.И в отговорите ще е заровено кучето.
Да така е. Затова писах и на колегата да не пренебрегва все пак 17:00. На мен обаче не ми е ясно дали въпросите не са зададени предварително (там без покана не се влиза) и отговорите да се знаят както речта и.
Е как нищо? Ще си прочете речта. Речта и вече калкулирана от пазара. Не съм сигурен обаче дали няма да има в 17:00 въпроси и отговори на медии. Те тогава гледай какви спици ще има.
Ами ще отговаря на въпроси,тя си го казва в последното изречение.И в отговорите ще е заровено кучето.
Добре, тогава очакваме, че в 17:00 нищо няма да се случи
Е как нищо? Ще си прочете речта. Речта и вече калкулирана от пазара. Не съм сигурен обаче дали няма да има в 17:00 въпроси и отговори на медии. Те тогава гледай какви спици ще има.
Коментар