Боже.Боже.Питах за скритата дивергенция а тука ми показахте ада в рамките на няколко години.Май ще вадя мастиката.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТи да не се нацупи бе човек?
Форексо превърта над 5 трлн. $ евридей, ма как да пиша кат' не мога
Чек да издиря прогнозата за Тато, че беше питал чиляка и му я пуснах, ама я изтрили.
------------------------------------------------------------
21.06.2013 год. - Прогноза за България ( 2013 - 2020 г. )
http://marandi.blog.bg/biznes/2013/0...2020-g.1122528
------------------------------------------------------------
Тъй засега отивате право към прогнозата - писана е преди още да знам резултатите от изборите.
Ха, наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСкрита, скрита колко да е скрита?
На 1 винкел разстояние е, ако викнем Адаша - хихи
П.П. Чете ли пронозата дет' ти бях пуснал за БГ? ( че нещо са ме трили )Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеспоред ТАТО ако е добре скрита дивергенцията ... никой не требе да я види иначе е майтап работа
На 1 винкел разстояние е, ако викнем Адаша - хихи
П.П. Чете ли пронозата дет' ти бях пуснал за БГ? ( че нещо са ме трили )
Коментар
-
Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнениеКакво е скрита дивергенция колега?Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от vrrep Разгледай мнениеколеги кабела изглежда интересен. 4ч показва скрита дивергенция и ако на 1ч. направи дабъл топ или нов връх с дивергенция ще се атакува.
4ч -
1ч. -
успех
Какво е скрита дивергенция колега?Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Баба Жани от 17 часа кат се е разхортувала ама никаква не е свършила . Колкото нагоре толкоз и надоле
Джанет Йелън защити енергично стимулиращата политика на Фед
http://www.investor.bg/sasht/337/a/d...na-fed,161530/Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеидеята ми се разваля под 0.9280, затова стоп на 0Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеИ аз така мисля,и чакам,да видимwww.vladimirforexsignals.com
www.vladimirmarketsforecast.com
www.vladimirribakov.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от vrrep Разгледай мнениеколеги кабела изглежда интересен. 4ч показва скрита дивергенция и ако на 1ч. направи дабъл топ или нов връх с дивергенция ще се атакува.
4ч -
1ч. -
успехАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеАми ще отговаря на въпроси,тя си го казва в последното изречение.И в отговорите ще е заровено кучето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеЕ как нищо? Ще си прочете речта. Речта и вече калкулирана от пазара. Не съм сигурен обаче дали няма да има в 17:00 въпроси и отговори на медии. Те тогава гледай какви спици ще има.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеДобре, тогава очакваме, че в 17:00 нищо няма да се случи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеРечта и вече се знае и официално е публикувана:
http://www.federalreserve.gov/newsev...n20131114a.htmПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
Коментар