Първоначално изпратено от absfresh
Разгледай мнение
четвъртък през нощта ми се наложи да трясна 9 позиции ръчно на загуба около 3500-4000 пипа, за да не издумка целия акаунт и спасих 25-30% от него.
П.П. Трудно се търгува като за 3 дена ми спират по 5 пъти тока и после почвам да гадая кога ще го пуснат.
Както и да е предполгам си хепи
А, кинти пак се прайкат - спокойно - сега 2-3 месеца макс ще се върне същия акаунт. Обикновено дребните камъчета обръщат колата, а не технически грешки - от типа, че 2 пъти съм заспал без да си преместя стоп-с и да хлопна най-ниското паунд и най-високото на НЗД на по +50-60 пипа общо двете, колкото да ги освободя и пак щях да спася нещата. Четвъртък па баща ми цял следобед ми загуби да гласи маси, че съм бил именник ( а той бил след 2 дни именния ми ден ) и отървах и баМките да отида да дръпна от една сметка и да заредя съвсем малко сос по тая и пак щеше да издържи акаунт без проблем.
Та, така пий едно и се радвай, но проблем дойде от ток-а ( 2-3 дена да си играем на цък-цък по 4-5-10 часа на ден ) и както всяка зима се случва първият сняг все ни изненадвал, каквото и да значи това в БГ.
Ако, ти може да търгуваш на подобни педалщини като условия - евала
Бъди и здрав и се радвай!
Коментар