IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
    Ти не си обект на цитата, просто взех поредните мнения, за да се хване разговора и прогнозата на марандито.
    Фрешов,

четвъртък през нощта ми се наложи да трясна 9 позиции ръчно на загуба около 3500-4000 пипа, за да не издумка целия акаунт и спасих 25-30% от него.

П.П. Трудно се търгува като за 3 дена ми спират по 5 пъти тока и после почвам да гадая кога ще го пуснат.

Както и да е предполгам си хепи

А, кинти пак се прайкат - спокойно - сега 2-3 месеца макс ще се върне същия акаунт. Обикновено дребните камъчета обръщат колата, а не технически грешки - от типа, че 2 пъти съм заспал без да си преместя стоп-с и да хлопна най-ниското паунд и най-високото на НЗД на по +50-60 пипа общо двете, колкото да ги освободя и пак щях да спася нещата. Четвъртък па баща ми цял следобед ми загуби да гласи маси, че съм бил именник ( а той бил след 2 дни именния ми ден ) и отървах и баМките да отида да дръпна от една сметка и да заредя съвсем малко сос по тая и пак щеше да издържи акаунт без проблем.

Та, така пий едно и се радвай, но проблем дойде от ток-а ( 2-3 дена да си играем на цък-цък по 4-5-10 часа на ден ) и както всяка зима се случва първият сняг все ни изненадвал, каквото и да значи това в БГ.

Ако, ти може да търгуваш на подобни педалщини като условия - евала

Бъди и здрав и се радвай!
    Last edited by marandi; 03.12.2013, 02:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
      местя стопа на последните 2/5 на 83.10
      слагам сел стоп на последните 2/5 на 84.20 много близо до пазарната с идея да касира по 160 пипа на петичка
      Keep going ...

Коментар

• Тато слагай хо4ила шавна малко колко за скалп
        Вся Власть Советам

Коментар

• 02.12.2013 15:30:00 Изявление на Бен Бернанки, председател на ФЕД Силен Силен
          Нещо Брадатий козелос днеска се льошо се представи никаква реакция ТАТО не видя на графиката
          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
            Добър вечер , ама какво става тука , всеки мята графики ,прогнози , анализи ,
            шаренийки , индикатори и т.н , давайте го малко по систематизирано , да се чуди
            човек кой анализ от всички да следва
            всички,и никой
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Добър вечер , ама какво става тука , всеки мята графики ,прогнози , анализи ,
              шаренийки , индикатори и т.н , давайте го малко по систематизирано , да се чуди
              човек кой анализ от всички да следва
              Мнението ми води до фалит !

Коментар

• лимит на 1/5 на 169.54 и ако го изпълни стоп на 1/5 на 169/74...стоп на другите 3/5 на 0
                Keep going ...

Коментар

я да пробвам и през еврото...sell euro/jpy 169.64... stop 169.74
                  местя стопа на 0
                  Keep going ...

Коментар

• има си идеи с по 10, има си идеи с по 1000, а има и комбинации от двете
                    Keep going ...

Коментар

я да пробвам и през еврото...sell euro/jpy 169.64... stop 169.74
                      тези стопове от 10 пипа ми се струват като пикането срещу вятъра,ама...........
                      въпрос на виждане и начин на търгуване
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• я да пробвам и през еврото...sell euro/jpy 169.64... stop 169.74
                        Keep going ...

Коментар

• Обеснявам ....както преди обясних как го играя .При кретно ниво 35.59 имаме от него вход дълги и местене на стоп на 35.80 като вземаме него за дъно и при ударен стоп , където стопа е няколко пипса влизаме къси от новото ниво на късите 36.17 ...и вече имаме обем изпълнен на късите.
                          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• изпълнено... слагам цел на 1/5 166.00
                            Keep going ...

Коментар

местя стопа на 0... другия ордер остава със същите параметри
                              ще опитам да касирам с лимит ордер на 1/5 на 168.47. ако се изпълни местя стопа на 1/5 на 169.07, стоп на 3/5 на 0 и ще махна другия сел ордер
                              Keep going ...

Коментар

sell gbp/jpy 168.77... stop 169.10... втори сел ордер 168.97 със същия стоп.
                                местя стопа на 0... другия ордер остава със същите параметри
                                Keep going ...

Коментар

Working...
                                X