SELL 1.3600 , STOP 1.3800 TP 1.3333
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМаранди сопри го тоя кабел,че........
Ма, аз отрясках 3 селл паунд/долар + 2 паунд/йена.
Гмурмане ще е след нова година февруари-март - па можех да си ги изкарам без проблем и тия нива - само да имам ток да'е
П.П. Ся го оставяш да'е тоя пиклив паунд и повече не влизаш там - понякога пасс е най-добрата позиция, да'е ... или къпиш с 2 насрещни като техника.
Ма, на минус позиция като паунд не затваряш - той на лято ще кацне на дедовия - аз просто нямах избор с тоя умрел ток и чистих наред да останае само най-ликвидно - хаха
Няма по-голям смях да се хлопваш сам - 9 позиции точно - много се хилих със себя
Успех!!Last edited by marandi; 03.12.2013, 17:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеMarandi, няма ли твоята платформа мобилна версия за телефон? Базовите станции на мобилите оператори са подсигурени с UPS-и и генератори и няма проблем при спиране на тока.Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеАма ти верно си бил много зле. Кой нормален човек търгува с реални пари без бекъп система, която може поне 5 часа да изкара без ток? Спирали му тока
аз тоя акаунт дет' щеше да думне и е повече, отколкото стартирах, беше станал 5 пъти повече само за 2 месеца - не го мисли.
Ся за 2-3 месеца пак го правя такъв.
П.П. Обяснявай после на някой друг кой е "зле" поне като ми направиш резултатите, щот' си мислите, че се базикам как се удвоява акаунт за норматив.
Не можех да работя нормално точно, поради липса на съпорт.
П.П.П. Ти и дизел-генератор да имаш за ток - кат' падне доставчик после иди бачкай, колкото искаш. Не работя с платформа онлайн и през телефон - по обяснями причини - ма, ще го разбереш някой ден.
Казах - не се оплаквам!!! - просто така се случи и толкоз - до 2 месеца съм пак там и предполагам и ще съм теглил даже поне 2-3 пъти от акаунт.
Не си ми психиатър и не съм те молил - кой е "зле". Първо ми набий резултатите.
Кофти, че думна 4 цифри сума ( ръчно ) и ся няма ги ядат в БГ децата ) - а, на друг о място.
Щот' си имаме Енерджи-Про ( ТИМ ) и т'ва никога не се е случвало досега - живея Топ-център и всичко върви под земя и по оптика.
Еее ... доживях целия квартал изкючен да го видя кат' при бай Тошо
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеМаранди, моля те, чети внимателно.
Не си генерирал ТИ бот посещения.
.....................
За тока, не мисля, че това ти е проблема, но все пак, един юпс струва 300 лева, един мобилен нет е 5-10 лева. Лесно ще си решиш проблемите с прекъсвания.
П.П. Относно левака по-горе дет' се изказал "компетентно - върви всичко по подземни линии ( ток и и-нет ) - никога не съм предполагал, че ще имам проблеми, щот' вървя през оптика за и-нет - през 3 линии, ма как да е + ток ми е подземен ( няма гръмотевици - няма *лайна ).
П.П.П. Някой ден обясни на тролчето, че съм "старомоден" и си дъня от деск-топ алъш-вериша.
И му обясни какво значи да спира цял квартал - после доставчика след енерго-то го вдига до 2-3 часа без значение часа, ма - то с рестарти само не става по мрежата, щот' Пазар казал в лево и не мога се защитя баш тогава ( примерно с насрещни ).
Как да'е - днес май съм пак съм на + 50-60 пипа.
Па, смятай си ги - 20 работни дни по 100 пипа = 2000 ( примерно ) - дали това е загуба за мИня?
Въпрос на 1-2 месеца - освен, ако не осъдиш Енерго-Про ( ТИМ-аджии ) + доставчика ми, дет' хората после вдигат линиите почти веднага като ония се наакат ( енергото ).
Ма, върви търгувай да'е .... цяла седмица така
Коментар
-
EUR/USD
EUR/USD - Съпротиви: 1.3556-1.3558-1.3561-1.3568-1.3572-1.3577-1.3580-1.3585-1.3594-1.3598-1.3603-1.3607-1.3610-1.3615-1.3621-1.3645 .Подкрепи: 1.3553-1.3548-1.3545-1.3540-1.3535-1.3531-1.3527-1.3520-1.3506-1.3489-1.3486-1.3461-1.344 .М15-Стохастик е в свръх купено положение,имаме и пробив на 1.3553 с цел 1.3585, или някоя от съпротивите описани по-горе.М30-Пазара на тази графика е в купено ниво,от тук нагоре вече ще се търсят,съпротиви с големи ордери за продажба.Н1-Цената на двойката ,навлезе в свръх купено положение,таргета на ръста в последните часове е съпротивите около 1.3577,стохастик е в продадено с готовност да излезе от това си ниво.Н4-Форекс Мастъра е в продадено с готовност да вдигне цената на еврото,таргета е съпротивите с ордени за прозажба.Дневна графика-От 7 дни,има пробив на низходящата тренд линия около 1.3518,с таргет високо над сегашните ценови нива 1.3944,или по ниските съпротиви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеП.П. Трудно се търгува като за 3 дена ми спират по 5 пъти тока и после почвам да гадая кога ще го пуснат.
Ама ти верно си бил много зле. Кой нормален човек търгува с реални пари без бекъп система, която може поне 5 часа да изкара без ток? Спирали му тока
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИначе Фрешов,
ти никога няма да се извиниш за *айната ми отгоре ми, за които ме обвини за онова блог-че, налЕ?
--------------------------------
Че съм си трупал посещения през ботове там като ти казах, че мой никнейм там е риъл и всичко ми е авторско.
Не си генерирал ТИ бот посещения. Но голяма част от посещенията ти са генерирани от спам ботове. Какво представляват спам ботовете? Лице ххххх иска да си продава менте виаграта в нета. Пуска една програмка тип наречен краулер и сканира нета, намира всякакви адреси, после друга програмка автоматично пуска коментар с линк под твоя статия с текст примерно : купи си виагра <линк>
Ти ги триеш, но това са генерирани посещения в брояча.
Та не ти си правил спам кампания, други са я правили, но твоя брояч я отчита. Това ти казах.
За позициите. Хубаво е, че си признаваш загубите, дано и хората осмислят, че твоя метод на търговия е пагубен в някои пазарни фази.
Сега като мине още малко време и като се усмириш може и да потърсиш съвет как да избегнеш тези рискове. Аз минавам отвреме навреме, при нормална комуникация може и да помогна.
За тока, не мисля, че това ти е проблема, но все пак, един юпс струва 300 лева, един мобилен нет е 5-10 лева. Лесно ще си решиш проблемите с прекъсвания.Last edited by absfresh; 03.12.2013, 11:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениея да пробвам и през еврото...sell euro/jpy 169.64... stop 169.74Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Иначе Фрешов,
ти никога няма да се извиниш за *айната ми отгоре ми, за които ме обвини за онова блог-че, налЕ?
--------------------------------
Че съм си трупал посещения през ботове там като ти казах, че мой никнейм там е риъл и всичко ми е авторско.
----------------------------------
За сравнение - http://wallstreet.blog.bg/
-------------------------------------
Само ти казвам, че момчето го познавам - и това сме си лафели с него - той вика ще изляза за 2-3 месеца постоянно номер 1 с копи/паста през ботове.
И е факт - последната му копи/паста е от юли/2010 година.
---------------------------------------------
Пак казвам - момчето им погледна системата и вика ще я издъня веднага - ние с него сме приятелчета.
-----------------------------------------------
Другия път май френд Фрешов - обвинявай или се извини на батко си.
Имаш нужда от смирение кое е риъл и кое ботове - капиш?
Досега чу ли ме някога да кажа, че системата на блог.бг е смешна и мога ти кача 1 ник за най-четен за 2-3 месеца - па, човека го показа директно как става. Мислиш ли, че не знам как става фитката? ( риторично )?
И после ко ....?
-----------------------------------------------------------
Важното беше, че се изсра отгоре ми, че съм бачкал с ботове - и извинявай, че не е било така няма да има - прегледай се, братле.
Много злоба у тИбя нещо? Нямам идея защо и казах - няма и да помагам.
Коментар
Коментар