IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SELL 1.3600 , STOP 1.3800 TP 1.3333
    Мнението ми води до фалит !

Коментар

• има и такъв вариант напълно е възможно до 1.31 да пада
      Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Кристалната топка ми говори, че еврака ше се подхлъзне лошо до края на седмицата

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Маранди сопри го тоя кабел,че........
          А, не мога - проби 1.6350 ( ключово ) - ся мое' се разходи като нищо до 1.67-1.70.

Ма, аз отрясках 3 селл паунд/долар + 2 паунд/йена.

Гмурмане ще е след нова година февруари-март - па можех да си ги изкарам без проблем и тия нива - само да имам ток да'е

П.П. Ся го оставяш да'е тоя пиклив паунд и повече не влизаш там - понякога пасс е най-добрата позиция, да'е ... или къпиш с 2 насрещни като техника.

Ма, на минус позиция като паунд не затваряш - той на лято ще кацне на дедовия - аз просто нямах избор с тоя умрел ток и чистих наред да останае само най-ликвидно - хаха

Няма по-голям смях да се хлопваш сам - 9 позиции точно - много се хилих със себя

Успех!!
          Last edited by marandi; 03.12.2013, 17:06.

Коментар

• Затова вход И стоп ...нека да спира тока а има и мобилни платформи
            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Маранди сопри го тоя кабел,че........
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                Marandi, няма ли твоята платформа мобилна версия за телефон? Базовите станции на мобилите оператори са подсигурени с UPS-и и генератори и няма проблем при спиране на тока.
                А бе момко, не разбра ли, че е над тези неща
                Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Marandi, няма ли твоята платформа мобилна версия за телефон? Базовите станции на мобилите оператори са подсигурени с UPS-и и генератори и няма проблем при спиране на тока.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                    Ама ти верно си бил много зле. Кой нормален човек търгува с реални пари без бекъп система, която може поне 5 часа да изкара без ток? Спирали му тока
                    Брато,

аз тоя акаунт дет' щеше да думне и е повече, отколкото стартирах, беше станал 5 пъти повече само за 2 месеца - не го мисли.

Ся за 2-3 месеца пак го правя такъв.

П.П. Обяснявай после на някой друг кой е "зле" поне като ми направиш резултатите, щот' си мислите, че се базикам как се удвоява акаунт за норматив.

Не можех да работя нормално точно, поради липса на съпорт.

П.П.П. Ти и дизел-генератор да имаш за ток - кат' падне доставчик после иди бачкай, колкото искаш. Не работя с платформа онлайн и през телефон - по обяснями причини - ма, ще го разбереш някой ден.

Казах - не се оплаквам!!! - просто така се случи и толкоз - до 2 месеца съм пак там и предполагам и ще съм теглил даже поне 2-3 пъти от акаунт.

Не си ми психиатър и не съм те молил - кой е "зле". Първо ми набий резултатите.

Кофти, че думна 4 цифри сума ( ръчно ) и ся няма ги ядат в БГ децата ) - а, на друг о място.

Щот' си имаме Енерджи-Про ( ТИМ ) и т'ва никога не се е случвало досега - живея Топ-център и всичко върви под земя и по оптика.

Еее ... доживях целия квартал изкючен да го видя кат' при бай Тошо

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
                      Маранди, моля те, чети внимателно.
                      Не си генерирал ТИ бот посещения.
                      .....................
                      За тока, не мисля, че това ти е проблема, но все пак, един юпс струва 300 лева, един мобилен нет е 5-10 лева. Лесно ще си решиш проблемите с прекъсвания.
                      Казах ти трих ( стотици подобни ) и се уморих - вече даже не влизам да гледам статс там ( в блог-чето ).

П.П. Относно левака по-горе дет' се изказал "компетентно - върви всичко по подземни линии ( ток и и-нет ) - никога не съм предполагал, че ще имам проблеми, щот' вървя през оптика за и-нет - през 3 линии, ма как да е + ток ми е подземен ( няма гръмотевици - няма *лайна ).

П.П.П. Някой ден обясни на тролчето, че съм "старомоден" и си дъня от деск-топ алъш-вериша.

И му обясни какво значи да спира цял квартал - после доставчика след енерго-то го вдига до 2-3 часа без значение часа, ма - то с рестарти само не става по мрежата, щот' Пазар казал в лево и не мога се защитя баш тогава ( примерно с насрещни ).

Как да'е - днес май съм пак съм на + 50-60 пипа.

Па, смятай си ги - 20 работни дни по 100 пипа = 2000 ( примерно ) - дали това е загуба за мИня?

Въпрос на 1-2 месеца - освен, ако не осъдиш Енерго-Про ( ТИМ-аджии ) + доставчика ми, дет' хората после вдигат линиите почти веднага като ония се наакат ( енергото ).

Ма, върви търгувай да'е .... цяла седмица така

Коментар

• EUR/USD

EUR/USD - Съпротиви: 1.3556-1.3558-1.3561-1.3568-1.3572-1.3577-1.3580-1.3585-1.3594-1.3598-1.3603-1.3607-1.3610-1.3615-1.3621-1.3645 .Подкрепи: 1.3553-1.3548-1.3545-1.3540-1.3535-1.3531-1.3527-1.3520-1.3506-1.3489-1.3486-1.3461-1.344 .М15-Стохастик е в свръх купено положение,имаме и пробив на 1.3553 с цел 1.3585, или някоя от съпротивите описани по-горе.М30-Пазара на тази графика е в купено ниво,от тук нагоре вече ще се търсят,съпротиви с големи ордери за продажба.Н1-Цената на двойката ,навлезе в свръх купено положение,таргета на ръста в последните часове е съпротивите около 1.3577,стохастик е в продадено с готовност да излезе от това си ниво.Н4-Форекс Мастъра е в продадено с готовност да вдигне цената на еврото,таргета е съпротивите с ордени за прозажба.Дневна графика-От 7 дни,има пробив на низходящата тренд линия около 1.3518,с таргет високо над сегашните ценови нива 1.3944,или по ниските съпротиви.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          П.П. Трудно се търгува като за 3 дена ми спират по 5 пъти тока и после почвам да гадая кога ще го пуснат.

Ама ти верно си бил много зле. Кой нормален човек търгува с реални пари без бекъп система, която може поне 5 часа да изкара без ток? Спирали му тока

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Иначе Фрешов,

ти никога няма да се извиниш за *айната ми отгоре ми, за които ме обвини за онова блог-че, налЕ?
                            --------------------------------

Че съм си трупал посещения през ботове там като ти казах, че мой никнейм там е риъл и всичко ми е авторско.
                            Маранди, моля те, чети внимателно.
                            Не си генерирал ТИ бот посещения. Но голяма част от посещенията ти са генерирани от спам ботове. Какво представляват спам ботовете? Лице ххххх иска да си продава менте виаграта в нета. Пуска една програмка тип наречен краулер и сканира нета, намира всякакви адреси, после друга програмка автоматично пуска коментар с линк под твоя статия с текст примерно : купи си виагра <линк>
                            Ти ги триеш, но това са генерирани посещения в брояча.
                            Та не ти си правил спам кампания, други са я правили, но твоя брояч я отчита. Това ти казах.

За позициите. Хубаво е, че си признаваш загубите, дано и хората осмислят, че твоя метод на търговия е пагубен в някои пазарни фази.
                            Сега като мине още малко време и като се усмириш може и да потърсиш съвет как да избегнеш тези рискове. Аз минавам отвреме навреме, при нормална комуникация може и да помогна.
                            За тока, не мисля, че това ти е проблема, но все пак, един юпс струва 300 лева, един мобилен нет е 5-10 лева. Лесно ще си решиш проблемите с прекъсвания.
                            Last edited by absfresh; 03.12.2013, 11:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                              я да пробвам и през еврото...sell euro/jpy 169.64... stop 169.74
                              Сигурен ли си, че това е EUR/JPY? 169?
                              Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Иначе Фрешов,

ти никога няма да се извиниш за *айната ми отгоре ми, за които ме обвини за онова блог-че, налЕ?
                                --------------------------------

Че съм си трупал посещения през ботове там като ти казах, че мой никнейм там е риъл и всичко ми е авторско.
                                ----------------------------------

За сравнение - http://wallstreet.blog.bg/
                                -------------------------------------

Само ти казвам, че момчето го познавам - и това сме си лафели с него - той вика ще изляза за 2-3 месеца постоянно номер 1 с копи/паста през ботове.

И е факт - последната му копи/паста е от юли/2010 година.
                                ---------------------------------------------

Пак казвам - момчето им погледна системата и вика ще я издъня веднага - ние с него сме приятелчета.
                                -----------------------------------------------

Другия път май френд Фрешов - обвинявай или се извини на батко си.

Имаш нужда от смирение кое е риъл и кое ботове - капиш?

Досега чу ли ме някога да кажа, че системата на блог.бг е смешна и мога ти кача 1 ник за най-четен за 2-3 месеца - па, човека го показа директно как става. Мислиш ли, че не знам как става фитката? ( риторично )?

И после ко ....?
                                -----------------------------------------------------------

Важното беше, че се изсра отгоре ми, че съм бачкал с ботове - и извинявай, че не е било така няма да има - прегледай се, братле.

Много злоба у тИбя нещо? Нямам идея защо и казах - няма и да помагам.

Коментар

Working...
                                X