На дългите има един таргет 37.20 след пробив на 35.85 сас стоп на 33.98има и таргет 38 след пробив на 35.50 сас стоп на 33.Вече приместен от някой на 33.98 а някой държат до обем ....така че докато няма пробив на 33.98 или повече от 7 бара на дневна е лекомисленно дасе твърди за трайно къси.Ако утре видиш 36.30 какво ще кажеш и как ще преглътнеш една хубава загуба...затова е графиката и Правилата.Успех
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеНа 17 октомври всички биха тъпана късо и то тръгна даже тогава времево бе в повече ... Сега отвори на дневна и виш ниво 34.61 от 24 септември и как тръгна от 34.70 нагоре Ааа ко праим ...затова са тов барове .Сега е малко по различно защото имаме пробив на основно ниво 34.70 ...Всичко това винаги се взема в предвид и затова има личитирани обеми ...и зависи от самото подреждане на тренда...самото око го познава и усеща по начина по който се движи и по скороста.
Коментар
-
На 17 октомври всички биха тъпана късо и то тръгна даже тогава времево бе в повече ... Сега отвори на дневна и виш ниво 34.61 от 24 септември и как тръгна от 34.70 нагоре Ааа ко праим ...затова са тов барове .Сега е малко по различно защото имаме пробив на основно ниво 34.70 ...Всичко това винаги се взема в предвид и затова има личитирани обеми ...и зависи от самото подреждане на тренда...самото око го познава и усеща по начина по който се движи и по скороста.Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
На дневна от 33.98 подкрепа имаме 7 бара а сега от 36.24 сме в 4 бар а и 34.80 междинно си стои и няма пробита тренд линия на тренда от 32.96 ...така че внимавайте с късите ...само личитиран обем дори след пробив на 35.23 ...в зона 35 кадето има изсчерпване обем къси на закъснелите при пробива на 35.60 със стоп37.17 ...ще затварят късите ...нивата в момента неса за вход къси .Лично аз имам къси от 35.80 от вчера и вече имам обем и затварямЖивотът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеабе ужас.и 1.3450 ще се види в този случай. няма как пазара си е пазарSome people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениеИнтересно , аз го виждам 1,351 да удари
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеготвите ли се за големия скок при евро долар днес.в близките месец два под 1.3555 няма да се види .Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеами общо взето да . нагоре за 1.43 , после и 1,52
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi
Бъди здрав и се радвай - работех диапазон 1998-2008 година - предполагам сега ще ме "убедиш", че си знаел през през 1998 год. за и-нет какво е това?
Toва ми оправи настроението за деня. Благодаря
Не че е важно,но нет имам от '94 - просто в града ми нямаше дотогава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеSELL 1.3600 , STOP 1.3800 TP 1.3333
Коментар
Коментар