IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
    отивам да ритам и няма как да анблюдавам позицията... стоп на 1/5 на 82.64... другата без стоп...
    местя стопа на последните 2/5 на 83.10
    Keep going ...

Коментар

• sell gbp/jpy 168.77... stop 169.10... втори сел ордер 168.97 със същия стоп.
      Keep going ...

Коментар

• Анализ на златото.Съпротиви:1245.37-1246.66-1247.05-1248.13-1249.73-1250.58-1252.90-1253.97-1254.81-1255.12-1257.80-1261.32-1268.62-1275.57-1278.88. Подкрепи:1242.05-1240.51-1239.64-1237.59-1236.32-1234.14-1232.89-1227.34-1221.50 .М15-Форекс мастъра навлиза в свръх продадено ниво,стохастик също е на влезнал в продадено положение,възможно е да спадне още надолу към подкрепите.М30-На тази графика също сме в продадено ниво,където ще се търсят силни ордери за покупка,покрай подкрепите.Н1-Имаме на тази графика,стабилен пробив на възходяща тренд линия 1247.70 с цел 1235.45 или подкрепите описани по-горе.Н4-Има пробив на възходяща тренд линия 1245.32 с таргет 1233.89,или подкрепите на който има силни ордери за покупка.Дневна графика- Стохастик е на влезнал в продадено ниво имаме и лек пробив на низходяща тренд линия около 1240.64,таргета е 1278.25 или съпротивити.

Коментар

• Добро утро,и добра седмица.
          Кой напазарил от черния петък,напазарил.
          Сега требе се правят кинти за оня дебелия с червения костюм.
          Кабела скъса съкротивата,следим го от близо.
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
            Бе май ще дропваме ама ме гложди нещо че няма да му е тук входа за късите .
            В началото на следващата седмица ми се виждат 100-150 бързи пипа нагоре , след
            което може да спуснем , ще го дебна със селл стопове аз и със сел лимити
            да и аз съм на твоето мнение определено ще върне но след това дали ще рухне ??????/

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
              Фрешов, ако ще ме цитираш, цитирай коректно. Първия селл го разкарах със 110 пипа +. Втория беше от 162.2 (не помня точно), там стопа беше на 165.2 и изгърмя, но не са 8 фигури.
              Ти не си обект на цитата, просто взех поредните мнения, за да се хване разговора и прогнозата на марандито.

Коментар

• Фрешов, ако ще ме цитираш, цитирай коректно. Първия селл го разкарах със 110 пипа +. Втория беше от 162.2 (не помня точно), там стопа беше на 165.2 и изгърмя, но не са 8 фигури.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                  Бе май ще дропваме ама ме гложди нещо че няма да му е тук входа за късите .
                  Понеделник е скоро и ще разберем, но в момента 5 вълна е точно 125% от вълна 1. Месечен бар1100 пипса му трябват поне "3 черни врани" за да продължи.
                  Но всичко това е само технически анализ и в понеделник може да търсим нови фигури.

Коментар

• Бе май ще дропваме ама ме гложди нещо че няма да му е тук входа за късите .
                    Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Еврото ще приключи месеца с ръстове срещу долара и йената
                      http://www.investor.bg/analizi/9/a/e...ienata,162418/
                      ха-ха-ха-ха-ха-ха такива преждевременни ,категорични и грешни коментари ........ най ме кефят
                      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Трябва да призная ,че по всичко личи, че горния банд 168 го улучи. Сега ще трябва да видим за 6 месеца дали 153 ще удържи.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Паунд избяга нагоре и ти пак минорен - ърммм ....?

Кажи коя валутна двойка искаш да ти анализирам и гледай да е стандартна - не някаква изгъзица, дет' 90% от платформите не я поддържат
                          и

Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                          Айде пробвай се на нещо елементарно GBP/JPY
                          и

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Селл с 2 позиции съм там. Стига ли?
                          и

Обеща анализ????
                          и

Ти тайминг даде ли?

Кат' нямаш тайминг никой няма си играе да ти го прави - днес е 16.11.2313 г. - опитай се да измислиш още една дата ( бъдеща )
                          и

Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
                          Хаха Арен пост.. и, да - с тия диспути приключих. Не бях влизал последните дни иначе, че имах държавен изпит (устен, за щастие).
                          Паунд/йена проби 160. Гледам ти вече си я селнал, аз ще я свърша тая работа в понеделник. Стоп да препоръчаш?

и

Лосс 165 - профит 157

Успех!
                          и

6 месеца е достатъчно. Няма да те мъча със столетия.
                          и

153-168

Успех!

МАРАНДИ, кажи моля те какво да правим. Паунд/йена е на 167.666, ще заминат на милионите последователи 800 пипа стоп, а на тебе 1600, че си с две позиции.
                          Да продават ли наследствените земици от баба и да доливат в акаунта или директно да слагат въжето.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнение
                            Пантера, по принцип това е моя начин на анализ на даден инструмент,давам прогнози на съответните фреймове.Търгувам по принцип по тренда, като се съобразявам с подкрепи съпротиви,тренд линии. Успех ти желая и профити!
                            благодаря успехи и при теб.

Коментар

• Какво му баете още на пазара, хората вече се изпонапиха и напазаруваха за Коледа
                              Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                                братле много ми е интересно при така направения анализ как би го играл
                                Пантера, по принцип това е моя начин на анализ на даден инструмент,давам прогнози на съответните фреймове.Търгувам по принцип по тренда, като се съобразявам с подкрепи съпротиви,тренд линии. Успех ти желая и профити!

Коментар

Working...
                                X