IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
    Подвизи по форекс полетата.
    Ти едно време май ги чуваше нещата , ако не ме лъже паметта ,
    къде мога да прочета твое виждане за пазара
    ПП : Стига се джафкахте
    Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Или сега трябва да мятам и на лекции по ценообразуване да'е ...? - хихи
      Сакън. Ще пометнем от смях.
      Разкажи някоя тривиална историйка за чутовните ти подвизи по форекс полетата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
        как си обясняваш това движение? и по-специално ако тръгне нагоре
        Тъй, добре че затворих 1/3 от късите от 1.3670 да вземем малко пари щото на остатъка треснаха стопа на о.
        Това движение нагоре има нещо което не е както трябва - много е изнасилено. Според мен фундамента не е в полза на еврото, но може и да греша. Или подценяваме инертността на пазара и избързваме с късите или - края на годината, фондове, резултати, премии и т.н. оказват много голямо влияние и ... не знам
        Освен ако големите знаят нещо което ние не - например, че сега на срещата на ФЕД този месец, мисля беше 17-18 ще обявят, че данните са хубави - заетост и т.н. ама инфлацията е ниска и заради това - няма да се намаляват стимулите
        От днешните данни само тези за индекса на цените могат да се интерпретират по такъв начин, който да подкрепя движението нагоре

Коментар

• аз съм аут много интересна седмица мина... всяко нещо си има край и сега няма да се учудя ако слезе без мен няма да ми е за първи, нито за последен път... на продължаващите успех
          Keep going ...

Коментар

по теорията на Елиът тук може да чертае обръщащ триъгълник... продадох още малко..стопът е близо 1.3690 и най-вероятно да бъде ударен
            А бе, да е жив и здрав Елиът - ама какво е разбирал от административни такси като спредове, комисионни, такси за откриване на позиция, за теглене и т.н.

Пълна академична шматка е бил Елиът! Аз такива не мога да ги трая - дрънка за неща, които никога не е правил.

П.П. Казвам ти как се денси профи - па ти си го чети пак да'е ...

На неговите "вълни" административна тежест да изнесе като тегло видял ли си да има и колко е като % от експозиция?

Или сега трябва да мятам и на лекции по ценообразуване да'е ...? - хихи
            Last edited by marandi; 06.12.2013, 18:02.

Коментар

• удвоявам позицията ако бием 1.3662 със същия стоп засега
              Keep going ...

Коментар

• по теорията на Елиът тук може да чертае обръщащ триъгълник... продадох още малко..стопът е близо 1.3690 и най-вероятно да бъде ударен
                Keep going ...

Коментар

такаа.. местя стопа над върха 1.3685... по теорията на ДАУ имаме по-нисък връх и от тук ако ще слизаме е добра отправна точка... но пак някакси дългата идея ми е по-симпатична.. за малко пак да вляза дълъг ама стига толкова.. иначе не бихме последното дъно и дългата идея си е по-актуална...
                  Денсиш като пълен аматьор да'е ..

Не се денси с плъзгащ стоп ( трейлинг ), а насрещни, ако ти позволява платформа - пестиш 20-30 пипа така - безсмислено бастисани.

Ще се научиш - има време - иначе ми харесва енергията ти.

Успех!

Коментар

• ако не бием 1.3685, то късите може да покажат мускули
                    Keep going ...

Коментар

• такаа.. местя стопа над върха 1.3685... по теорията на ДАУ имаме по-нисък връх и от тук ако ще слизаме е добра отправна точка... но пак някакси дългата идея ми е по-симпатична.. за малко пак да вляза дълъг ама стига толкова.. иначе не бихме последното дъно и дългата идея си е по-актуална...
                      Keep going ...

Коментар

затварям и пак къс баси такаша 1.3680
                        и това ако стане вече ще почерпя
                        Keep going ...

Коментар

• затварям и пак къс баси такаша 1.3680
                          Keep going ...

Коментар

• местя стопа на 1.3660 и около 1.3690 затварям всички дълги и ще гледам да вляза къс с малко със стоп на 1.3750
                            Keep going ...

Коментар

• малко ме притеснява факта, че тук щях да вляза къс.. дали пък сега няма да тръгнем надолу местя стопа на дългите на 1.3650 и около първоначалните ми нива за къси може пак да селна малко..
                              Keep going ...

Коментар

• каса на още 1/5...
                                Keep going ...

Коментар

Working...
                                X