Първоначално изпратено от Mr.Profit
Разгледай мнение
П.П. Чуваш петела, в началото малко те бях подценил, ама нормално - то се чудиш кой те плюе, кой те пита нещо смислено.
Пълна объркация - хаха
----------------------------------------------
Като колегата Бляков с "пИрфектните" си познания по БГ-език - дет' му казах - не съм поискал - не съм те насрал и по БГ език.
Той милият не знае още, че Българска империя през 8-9 век се влияе повече от Източна-Римска империя ( Константинопол - Византия ), а не от Рим.
И затова дрънка простотии - че рИторика му била за фростаците кат' мен ( дет' произлиза от древно-гръцки ), докато рЕторика за изтънчените пачи мозъци като неговия, произлиза от Рим ( латинеца ).
И кога БГ империя е зависела от Рим, щот' не мо'а се сетя точно за тази дума, че да ръси простотии, че била "глуповата"? Глуповат е той и то доста - затова питах бебе Фреш - някога занимавал ли се е с пълни, полу-пълни или кръгли идиоти? Щот' аз само с такива май се занимавам сякаш
------------------------------------------------
Нормално - който не е поискал да го тествам - него не съм размазал - ся онова дано се скрие малко, че ми наду главата с "познанията" си по български език, дет' не спря да парадира с тях.
А, па е мега-ултра-зле - ние си траем и само отстрелваме дивеча - кат' на форекс
Коментар