Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениеАко те интересува форекс там има всичко: стратегии, анализи, ПА отделна тема - ГАН отделна тема на Го Дим и още много интересни и важни неща. Отсъства само цензурата на инвестора.
Отделно има бонус 50 ст. на пост и безплатен акаунт с 200 лв в трейдър Бг.
Стига толкова. Готов съм за бан. Бай Х_Y дебне , търка сънливи очи....:сърбят го пръстите да ме банне. Нече ми дреме от дудук бареците.D
Едно време като бях млад и наперен на Хоя си бях татуирал АМСТЕРДАМ с главни букви сега се вижда само ам-ам с малки букви
и къде е тоя безплатен акаунт с 200 лева, че не го видях?
Коментар
-
Те тука има една камара ник-чета, дет' ха е почнал някой нещо сериозно да напише и ония изскачат веднага и почват коронните лафчета за хапчета, кексуални ориентации и т.н.
П.П. Та, к'ва дискусия да стане? Ако ще и Папата да пропише тук - хейтърчетата ще го нагласят и него веднага, че бил будист
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеМного сериозен shrinkage
Нещо доктори? Таблетки?
Затова съм си го татуирал не къде да е. за да го завра на топло ..................в дирника на тези дето му плащат да цензурира.
П.П. Виж колко барек дудука могат да ми седнат на амстердама.Last edited by 4ono; 07.12.2013, 14:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениеЕдно време като бях млад и наперен на Хоя си бях татуирал АМСТЕРДАМ с главни букви сега се вижда само ам-ам с малки букви
Много сериозен shrinkage
Нещо доктори? Таблетки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеСамо от любопитство, кои са старите и можещи анализатори? Да знам кой да чета от морето мненияLast edited by 4ono; 07.12.2013, 12:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениеАко те интересува форекс там има всичко: стратегии, анализи, ПА отделна тема - ГАН отделна тема на Го Дим и още много интересни и важни неща. Отсъства само цензурата на инвестора.
Стига толкова. Готов съм за бан. Бай Х_Y дебне , търка сънливи очи....:сърбят го пръстите да ме банне. Нече ми дреме от дудук бареците.D
Едно време като бях млад и наперен на Хоя си бях татуирал Амстердам сега се вижда сама Ам-амАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениеза каккъв форекс питаш. То в този сайт останаха да пишат само модераторите. Всички стари форекс анализатори пишат в сайта на Желев. !
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеИма доста истина в думите ти.
къде да четем?
при Желев така ли?
Едно време като бях млад и наперен на Хоя си бях татуирал АМСТЕРДАМ с главни букви сега се вижда само ам-ам с малки буквиLast edited by 4ono; 07.12.2013, 12:20.
Коментар
-
мъдератор
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеТи едно време май ги чуваше нещата , ако не ме лъже паметта ,
къде мога да прочета твое виждане за пазара
ПП : Стига се джафкахте
Има други по интересни места. Истински форекс форуми.
Това е мъдераторски форум. Те пишат повече от участниците и като не им харесва някое изказване слагат бан завинаги. Казано с други думи Ташакфорум на левицата.
Вчера пак са ме изтрили като им писах ,че тук пишат 4-5 човека заради некадърните им кадри. Вместо да те предупредят на личен, те слагат бан и баннаха целия форум. Сега няма кой да пише тук и да им чете рекламите от които печелят.
АМИН! БЕШЕ ХУБАВ САЙТ.Last edited by 4ono; 07.12.2013, 10:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеСакън. Ще пометнем от смях.
Разкажи някоя тривиална историйка за чутовните ти подвизи по форекс полетата.
Коментар
-
АМИН!
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениетука форекс ли ще обсъждаме или ще се държим все едно сме на скамейкитеLast edited by 4ono; 07.12.2013, 10:17.
Коментар
Коментар