Първоначално изпратено от Mr.Profit
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеда, това е ясно имам предвид движението на фючърсите са само с по една валута и примерно като насложиш разликата не се ли получава движението на валутните? защото иначе си е арбитраж?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеЧакай малко сега - имаме два пазара - пазар на фючърси и спот. Фючърсите са регулиран пазар; спота - не. Движението на двата пазара е свързано. Големите спекуланти (които ги виждаш в СОТ репорта) - търгуват фючърси. Там са големите пари. Като има движение там - то се отразява и на спота. Използваме инфото от пазара на фючърсите (посока и обеми - търгуван обем и опън интерес) за да търгуваме на спота. Това е идеята.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеама чакай сега..движението на тези фючърси не отразяват ли тези на валутите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение+1
Евала ! Добре го написа.....Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениекакто са казали хората КЕФ ЦЕНА НЯМА стискай си ги
Евала ! Добре го написа.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОтде да знам.....Сантимент......Като държа пачка с долари ми е по-кеф от пачка с евра или лири......Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеА дали методите на Мърфи за анализ са актуални - ще те оставя ти да решиш:
днес фючърсите на паунда са +0,42%; еврото - +0,23%, йената - -0,28%; долара - -0,15%. Кой крос е най-добре да се търгува, как би ги подредил: паунд/йена и след това евро/йена да скъсяваш йената първо през паунда а след това през еврото. Не е добре да търгуваш паунд/евро и йена/долар - това ти казват фючарсите - виж графиките сега - колко са ти фалшивите сигнали и колко добрите и какви движения къде са се развили. Естествено ще пропуснеш движението в долар/йена но го хващаш в другите два кросаKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениедолар купувам само срещу йената... защо го харесваш толкова този долар?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМразя Форекса ..!!!
От седмица съм 100% в долари...И еврата и паундите обърнах и всичко се обърна.......
За тази година се утече...
Давай доларе ( да го ду.аш )...........Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениедобре звучи, но дали не е остаряло... гледах, че 91 година е писана. примерно сега не съм сигурен дали един такъв метод е актуален. защото тези корелации, които той е визирал тогава сега са различни, но определено начина на мислене е по-важният в случая среброто сега го движат други фактори
днес фючърсите на паунда са +0,42%; еврото - +0,23%, йената - -0,28%; долара - -0,15%. Кой крос е най-добре да се търгува, как би ги подредил: паунд/йена и след това евро/йена да скъсяваш йената първо през паунда а след това през еврото. Не е добре да търгуваш паунд/евро и йена/долар - това ти казват фючарсите - виж графиките сега - колко са ти фалшивите сигнали и колко добрите и какви движения къде са се развили. Естествено ще пропуснеш движението в долар/йена но го хващаш в другите два кроса
Коментар
Коментар