IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
    и искаш да ми кажеш, че на онзи сайт мога да гледам инфото, което ми пускат CFTC всеки ден? за позициите на комършълите, големите спекуланти и т.н.?
    Не, но можеш да следиш всеки ден изменението на нетната спекулативна позиция (която е резултат от позициите на комършалите, хюдж спекулаторите и адърс).

Коментар

да, това е ясно имам предвид движението на фючърсите са само с по една валута и примерно като насложиш разликата не се ли получава движението на валутните? защото иначе си е арбитраж?
      Не те разбирам кое наслагваш. Примерно в момента British Pound B6H14 - 1.6396 (последна цена); British Pound B6M14 - 1.6364; Japanese Yen J6H14 - 0.96900; Japanese Yen J6M14 - 0.97000 - кое къде ще наслагваш? Наистина не те разбирам.

Коментар

• и искаш да ми кажеш, че на онзи сайт мога да гледам инфото, което ми пускат CFTC всеки ден? за позициите на комършълите, големите спекуланти и т.н.?
        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
          Чакай малко сега - имаме два пазара - пазар на фючърси и спот. Фючърсите са регулиран пазар; спота - не. Движението на двата пазара е свързано. Големите спекуланти (които ги виждаш в СОТ репорта) - търгуват фючърси. Там са големите пари. Като има движение там - то се отразява и на спота. Използваме инфото от пазара на фючърсите (посока и обеми - търгуван обем и опън интерес) за да търгуваме на спота. Това е идеята.
          да, това е ясно имам предвид движението на фючърсите са само с по една валута и примерно като насложиш разликата не се ли получава движението на валутните? защото иначе си е арбитраж?
          Keep going ...

Коментар

ама чакай сега..движението на тези фючърси не отразяват ли тези на валутите?
            Чакай малко сега - имаме два пазара - пазар на фючърси и спот. Фючърсите са регулиран пазар; спота - не. Движението на двата пазара е свързано. Големите спекуланти (които ги виждаш в СОТ репорта) - търгуват фючърси. Там са големите пари. Като има движение там - то се отразява и на спота. Използваме инфото от пазара на фючърсите (посока и обеми - търгуван обем и опън интерес) за да търгуваме на спота. Това е идеята.

Коментар

• да ти кажа като цяло 1.3750 ми е обръщащото ниво на мен... дотогава доларът мога да си го представя по-силен срещу еврото, но като цяло през йената са доста по-изчистени нещата
              Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                +1
                Евала ! Добре го написа.....
                И ТАТО тъй мисли
                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

както са казали хората КЕФ ЦЕНА НЯМА стискай си ги
                  +1
                  Евала ! Добре го написа.....

Коментар

Отде да знам.....Сантимент......Като държа пачка с долари ми е по-кеф от пачка с евра или лири......
                    както са казали хората КЕФ ЦЕНА НЯМА стискай си ги
                    Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
                      А дали методите на Мърфи за анализ са актуални - ще те оставя ти да решиш:
                      днес фючърсите на паунда са +0,42%; еврото - +0,23%, йената - -0,28%; долара - -0,15%. Кой крос е най-добре да се търгува, как би ги подредил: паунд/йена и след това евро/йена да скъсяваш йената първо през паунда а след това през еврото. Не е добре да търгуваш паунд/евро и йена/долар - това ти казват фючарсите - виж графиките сега - колко са ти фалшивите сигнали и колко добрите и какви движения къде са се развили. Естествено ще пропуснеш движението в долар/йена но го хващаш в другите два кроса
                      ама чакай сега..движението на тези фючърси не отразяват ли тези на валутите?
                      Keep going ...

Коментар

долар купувам само срещу йената... защо го харесваш толкова този долар?
                        Отде да знам.....Сантимент......Като държа пачка с долари ми е по-кеф от пачка с евра или лири......

Коментар

Мразя Форекса ..!!!
                          От седмица съм 100% в долари...И еврата и паундите обърнах и всичко се обърна.......
                          За тази година се утече...
                          Давай доларе ( да го ду.аш )...........
                          долар купувам само срещу йената... защо го харесваш толкова този долар?
                          Keep going ...

Коментар

• хех това са част от позициите ми днес... още през нзд, шв.франк и малко през кад и ауд, но последните 2 наистина малко
                            Keep going ...

Коментар

• Мразя Форекса ..!!!
                              От седмица съм 100% в долари...И еврата и паундите обърнах и всичко се обърна.......
                              За тази година се утече...
                              Давай доларе ( да го ду.аш )...........

Коментар

добре звучи, но дали не е остаряло... гледах, че 91 година е писана. примерно сега не съм сигурен дали един такъв метод е актуален. защото тези корелации, които той е визирал тогава сега са различни, но определено начина на мислене е по-важният в случая среброто сега го движат други фактори
                                А дали методите на Мърфи за анализ са актуални - ще те оставя ти да решиш:
                                днес фючърсите на паунда са +0,42%; еврото - +0,23%, йената - -0,28%; долара - -0,15%. Кой крос е най-добре да се търгува, как би ги подредил: паунд/йена и след това евро/йена да скъсяваш йената първо през паунда а след това през еврото. Не е добре да търгуваш паунд/евро и йена/долар - това ти казват фючарсите - виж графиките сега - колко са ти фалшивите сигнали и колко добрите и какви движения къде са се развили. Естествено ще пропуснеш движението в долар/йена но го хващаш в другите два кроса

Коментар

Working...
                                X