я кажи до какво стигна днес
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениедобре звучи, но дали не е остаряло... гледах, че 91 година е писана. примерно сега не съм сигурен дали един такъв метод е актуален. защото тези корелации, които той е визирал тогава сега са различни, но определено начина на мислене е по-важният в случая среброто сега го движат други фактори
П.П.
А си прав, че по-важното е начина на мислене. Корелациите които аз използвам при търгуването на валутите не са дадени като конкретен пример от Мърфи, но определено той е насочил вниманието ми къде да търся и после, бавно и полека, проверяваш, тестваш и стигаш до нещо сиLast edited by Teo88; 09.12.2013, 20:10.
Коментар
-
добре звучи, но дали не е остаряло... гледах, че 91 година е писана. примерно сега не съм сигурен дали един такъв метод е актуален. защото тези корелации, които той е визирал тогава сега са различни, но определено начина на мислене е по-важният в случая среброто сега го движат други факториKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеда добавя, че ежедневнето търгуване е част от големия тренд, а именно той се хваща с интермаркет анализ... веднъж хванал го просто го следваш знам, че на думи звучи много лесно, но пък не е и толкова трудно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеhttp://www.market-graph.com/uploaded...(Wiley_Trading)[1].pdf
Ето и линка за нея. Чел съм я. Като суха теория добра е. Аз обаче не можах да извлека нищо което да използвам в ежедневнното търгуване.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениекойто се интересува от интермаркет анализи препоръчвам тази
http://www.amazon.com/gp/product/047...SIN=0470226234
този тип е много добър. редовно го дават по cnbc, bloomberg... докато бях в САЩ се бях абонирал за анализите му и смея да кажа, че като за почти всеки ден анализи бяха впечатляващи
може да се намери в интернет
Ето и линка за нея. Чел съм я. Като суха теория добра е. Аз обаче не можах да извлека нищо което да използвам в ежедневнното търгуване.
Коментар
-
който се интересува от интермаркет анализи препоръчвам тази
http://www.amazon.com/gp/product/047...SIN=0470226234
този тип е много добър. редовно го дават по cnbc, bloomberg... докато бях в САЩ се бях абонирал за анализите му и смея да кажа, че като за почти всеки ден анализи бяха впечатляващи
може да се намери в интернетKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеНа лични ще ти пратя линк да си я дръпнеш ако искашПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеХмм... благодаря за сайта. Ще го разгледам. Тази книга коя година е писана и има ли преиздавания?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеДа на седмична база - CFTC Commitments of Traders. На дневна база ги гледам в http://www.barchart.com/. Само, че там трябва да се регистрираш за да виждаш всичко. Регистрацията е безплатна.
Ако питаш обаче как ги интерпретирам - мога да ти препоръчам INTERMARKET TECHNICAL ANALYSIS - TRADING STRATEGIES FOR THE GLOBAL STOCK, BOND, COMMODITY AND CURRENCY MARKETS - John J. MurphyKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениезапочнах да изграждам дълга позиция в среброто аз, а причината да не ти се връзва може да е затварянето на дилинг дескове в големите банки за търговия с комодътис... това ограничава спекулативния капитал там и вдига печалбите на фирмите в реалната икономика
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеКойто го е страх от мечки да не ходи в гората Вече мога да ги продам на печалба, но не е такава идеята, с която влязох. След година, две живи и здрави... времето ще покаже
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеНе е задължително да пада, но поне не трябва да расте, а другото за риск он е, че всичко расте - а сега металите и софтс не растат - това не ми се връзваKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеА за българските акции - смел сиKeep going ...
Коментар
Коментар