TATO, според теб ще видим ли днес втория връх или ще остане за следващата седмица?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениече и повече да ти кажа къса евро/долар 1.3753... стоп няма засегаKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениеEхее НаздравеKeep going ...
Коментар
-
хора, това тук е един линк, чиято идея е в неделя да промотира кампанията на Animal Rescue Sofia във фейсбук...
https://www.thunderclap.it/projects/7316?locale=en
ще съм ви благодарен ако я подкрепите защото така ще достигне до повече хора и ще могат да се съберат повече пари
за да го направите като отворите линка просто изберете facebook под support with... извинявам се за офтопика просто покрай Коледа ме е обзело едно такова чувство...Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеАз казах 1.4000-1.42000 , засега чакам , защото наистина може да сурне
един дневен кендъл надолу 100-200 пипа , а може и да не , заложил съм няколко
бай лимити и няколко бай стопове , това е .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 43210 Разгледай мнениеСледва връщане поне до 1,3782.
На 1,3808 съм поставил лимит за къса със стоп на 1,3848.
Цел-1,3158
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеБулята не те ли хока бре, или ти веке я освободи
пп да обясня оти .... Булята си мислише че е по важна от Форексо за ТАТО ама се оказа че не е така ...щото според ТАТО от Форексо по голем немаLast edited by ТАТО; 12.12.2013, 23:26.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
Коментар