Първоначално изпратено от Mr.Profit
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеаз бих влязъл long на 1.3665 20 EMA Daily а ако съм short там бих затворил, защото мдам ..
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениебратле ще изгориш.от тук нататък са дългите
Коментар
-
Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнениеTATO, според теб ще видим ли днес втория връх или ще остане за следващата седмица?
hemilio сериозно ТАТОвото щото е невъзможно да се съчетаят
МАМУН Булята иска внимание и време а на ТАТО и двете не му достигат
Айде подводничари да направим след дейли беариш поглъщане и едно уикли поглъщане сегодня ...За целта требе да затворим седмицата довечера под 3586Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениедобавки
1 сел ордер 1.3743
2 сел ордер 1.3767
стоп на всичко 1.3780
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТАТО е отново FREE ... а Булята е отново на улицата
пп да обясня оти .... Булята си мислише че е по важна от Форексо за ТАТО ама се оказа че не е така ...щото според ТАТО от Форексо по голем нема
Тази бира съм я пил. Не говоря общи приказки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениекасирам на загуба тук 1/2 и на другата и вдигам стопа над 62% от върхаKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТАТО е отново FREE ... а Булята е отново на улицата
пп да обясня оти .... Булята си мислише че е по важна от Форексо за ТАТО ама се оказа че не е така ...щото според ТАТО от Форексо по голем нема
Ей,верно трудно се съчетават,ама......
Той Форексо почива събота и неделя,или и е малко 2 дни в седмицата самоАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар