Първоначално изпратено от kotara22
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Не ТАТО булката май май те подпива. Язе кът се запознах с мойта и бях пил и и дадох тя да кара и по едно време изстрезнях... Сетих се че колкото поръчвах за мен толкова и тя пи...... Така че замисли се и сега е така она гълта повече от мен .... Ак сега Чочо пак ше ни хакни у вицовете да го ева.Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеИ как да ви поканя като бурето е веке наполовина а още Коледа не е дошла таз година или е много вкусно или ТАТО е станал алкохолик
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеНа Армин преди3г на какао ама много е постно на това какао ...други дистинации съм ... По забавко и диво ... Това лято ...Ще бъде нещо лудо,мисля да се отбия и при на ТАТО винцока ама той не ни кани.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеКак разбра че иска...да принципно сме за нагоре но ако има нов връх то той ще пробие 38.38 и ще и отпраши нагореТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Специален поздрав за Вуйчо ТАТО http://youtu.be/DrOGVOtsEMU
Нещо докосващо се до форекса )Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Как разбра че иска...да принципно сме за нагоре но ако има нов връх то той ще пробие 38.38 и ще и отпраши нагоре или евентуално всичко се променя...засега е надоло виш на 4 часа мувинг 5 и 21 и ве има пробив на 37.40 остава потапяне а аз ти го казах още сутринта.Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
Коментар