IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ECB-Лихвени проценти 2005-2013

Може лида ми даде някой линк за лихвените проценти на ЕЦБ 2005-2011

Коментар

• Мале сега видях каква простотия съм изписал Леко съм сгрешил една цифричка 1.35580 е търсеното ниво

Коментар

• Първоначално изпратено от goldrun Разгледай мнение
        Добър ден и от мен! Въпрос - възможно ли е още днес да се види 1,35200 EUR/USD?
        Всичко е възможно,но малко вероятно
        Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
        私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Добър ден и от мен! Въпрос - възможно ли е още днес да се види 1,35200 EUR/USD?

Коментар

• Добър ден а всички!EUR/USD за днес,отново познатото упражнение.Опит за пробив на 1,3690.В 9,21 направи дъно.Сега се връщаме нагоре.

п.п:Това не е съвет за търговия!
            -"грешки на системата"1,3504,1,3526,1,3717
            Last edited by n.o.r.c; 30.01.2014, 10:38.

Коментар

• Къс от 1.3650
              Успех на всички

Коментар

• Добър ден на всички!ЕUR/USD за днес дъно 1,3645/с опция под 1,3622/,към момента си гоним вчерашното 1,369х.Посоката е за надолу.

-"грешки на системата" 1,3504,1,3526,1,3717.

Коментар

• Добър ден на всички! EUR/USD нова "грешка на системата" 1,3717.За днес продължаваме със спускане 1,3647/58/61 връх за деня 1,369х.

п.п:Това не есъвет за търговия!
                  -"грешки на системата" 1,3504/1,3526

Коментар

• Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнение
                    Жалко докато не се изпълни дъното няма връх над 1,3729!

Значи залагм в такъв случай къса с таргет 1.3507

Коментар

• Жалко докато не се изпълни дъното няма връх над 1,3729!

Коментар

• Първоначално изпратено от miro Разгледай мнение
                        Благодаря много, кратко и ясно, никой нито в НАП нито счетоводителката ми не можа да ми обясни.
                        Има и още една операция, ама той шапкарина, е като един бивш овенин, дето ми вика:
                        Е какво толкава има в счетоводството????
                        Приход , разход -артък.
                        Аз пък му отвръщам:
                        Има и друг вариант Приход разход - иксик.
                        Та и шапкарина осчетоводява временните разлики преди да е закупил финансовият актив- било акции, валута или ценности.
                        С две думи шапка.

Коментар

• Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Спорен леден ден на всички! EUR/USD за 27/01 има "нова грешка"от петък 1,3660.Дъно за деня 1,3646/53/67 има връх 1,3694 при пробив следва 1,3746/94.

-"грешки на системата" 1,3504-1,3526
                            -аз ще играя спускане и след това връщане до стартово положение/1,370х.Веднага при страта на пазара ще е ясно какво ще се случва.До ново писане...

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Дебит 504/Кредит 724 - ежедневно,при положителни разлики от валутни операции (демек,ако позицията ти е на плюс) по съответния фиксинг на БНБ за деня.

Ако позицията ти е на минус:

Дебит 624/Кредит 504 - пак по фиксинга на БНБ за деня.

В края на годината 724 и 624 се приключват със 123 за да се отчете финансовия резултат и съответно изчисли дължимия данък (10%).
                              Спарте,
                              Гледам голЕма счетоводителка си станал ......е то е ясно, че от тоз форСекс не може да се пИчели, затова трЕбе да се развива нещо по-реално.....

Коментар

• Пичове,не се дерзайте на 18 януари съм написал.До момента са 6+1 поста/2 спам/ще направя още 30 поста/"прогнози-резултати"/ще се постарая да ги поствам преди 24 часа бг време.После няма да ви досаждам.

Коментар

Working...
                                X