If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Благодаря много, кратко и ясно, никой нито в НАП нито счетоводителката ми не можа да ми обясни.
Има и още една операция, ама той шапкарина, е като един бивш овенин, дето ми вика:
Е какво толкава има в счетоводството????
Приход , разход -артък.
Аз пък му отвръщам:
Има и друг вариант Приход разход - иксик.
Та и шапкарина осчетоводява временните разлики преди да е закупил финансовият актив- било акции, валута или ценности.
С две думи шапка.
Спорен леден ден на всички! EUR/USD за 27/01 има "нова грешка"от петък 1,3660.Дъно за деня 1,3646/53/67 има връх 1,3694 при пробив следва 1,3746/94.
п.п:Това не е съвет за търговия!
-"грешки на системата" 1,3504-1,3526
-аз ще играя спускане и след това връщане до стартово положение/1,370х.Веднага при страта на пазара ще е ясно какво ще се случва.До ново писане...
Дебит 504/Кредит 724 - ежедневно,при положителни разлики от валутни операции (демек,ако позицията ти е на плюс) по съответния фиксинг на БНБ за деня.
Ако позицията ти е на минус:
Дебит 624/Кредит 504 - пак по фиксинга на БНБ за деня.
В края на годината 724 и 624 се приключват със 123 за да се отчете финансовия резултат и съответно изчисли дължимия данък (10%).
Спарте,
Гледам голЕма счетоводителка си станал ......е то е ясно, че от тоз форСекс не може да се пИчели, затова трЕбе да се развива нещо по-реално.....
Пичове,не се дерзайте на 18 януари съм написал.До момента са 6+1 поста/2 спам/ще направя още 30 поста/"прогнози-резултати"/ще се постарая да ги поствам преди 24 часа бг време.После няма да ви досаждам.
Коментар