IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
    Браво браво за акаунта .... атоз генератор може да храни цял квартал че и да продаваш ток така ще е винаги с теб като го закачиш на джипката
    Ан тъй - по-позитивно го раздавайте на форекс плей гейм да'е ..

Българи сте и няма ко да делите.

П.П. Ток ми е под земята - тоже и и-нет и газ има прекарана точно до входа. В понеделник пак ми сецна нет-я и върях на колл центъра им.

Спрели им тока в офиса и докато минат на генератор и захранят трасетата - висях пак 30 мин. без нет да'е ...

Т'ва енерго-про взеха да ме нервят нещо - никога не е било такова влошаване на услугата - иначе сметките ми ги надуват кат' побъркани - е предния месец разделиха сметките на 2 - ама за 1 месец сметка 170 кинта - баф' ма'а и ток аз.

Комшиите дънят по 40 кинта/месец - тук ме правят на ахмак.

Ай - спорна търговия пожелавам!!

Коментар

• Браво браво за акаунта .... атоз генератор може да храни цял квартал че и да продаваш ток така ще е винаги с теб като го закачиш на джипката
      Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
        http://prodavalnik.com/dizelov-agregat-za-tok-i39458621 и отново за Шарандииии да нямаш режим на токъ
        Е, па и тоя се загрижил да'е ...

П.П. Бях ви казал, че макс края на януари ( т.е. за няма и 40 дни ще възстановя акаунт ).

Ся не мога го засека точно, но е между 2.5-3.0 пъти от тогава нагоре и теглих малко преди 3 седмици и затова не мога да хвана точно колко е нагоре.

П.П. За ко ми е тая гаубица да'е ... ?

Кат' съберете някой леф - ти, оня Светльо и Нуфряка - ще ти пусна статистика само да видиш дали не ми е по 3 пъти акаунт за 40 дни ( без да съм вкарвал кинти в него ).

Ма, вие сте скъсани и само си лаете май, ърмм ...?

Коментар

• http://prodavalnik.com/dizelov-agregat-za-tok-i39458621 и отново за Шарандииии да нямаш режим на токъ
          Вся Власть Советам

Коментар

• http://vbox7.com/play:6e1a9fd5 поздрав за Шарандиии
            Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от milgho Разгледай мнение
              Може лида ми даде някой линк за лихвените проценти на ЕЦБ 2005-2011
              http://www.ecb.europa.eu/stats/monet.../index.en.html

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                На теб какво да ти обясняваме - ти си го знаеш
                Ан тъй - и ти си жив и здрав да'е .. - чек си сипна за твое здраве да'е ..

П.П. Не ме интересува колко акаунти сте занулили и че още дъните на демо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Брау, бря - прописа.

П.П. Как е - вървят ли 5 цифрените месечни профити и тихо да не чуе жената?

П.П.П. Поздравления към момчето НОРК и останалите, които се опитват да раздвижат темата.

Ще я "движат" докато се изсипят бат' Светльовци и Онуфрита да ги убеждават к'ви федераси са ( нерде форекс - нерде секшуал ориентация на Х - ма т'ва се толерира ) в тема форекс.

Ма, както и да е ....

Ха, наздраве и успех!
                  На теб какво да ти обясняваме - ти си го знаеш
                  Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение

Не си изтървай нервите Марандич,не е добре за сърцето.
                    Аз живея под наем,защото още не съм избрал мястото, на което искам да умра.
                    Е, то обяснението било като задника - всеки си го носел отзад.

П.П. В Англия преди няколко века - на безимотни не са давали право да гласуват.

Не те знам, какво търсиш, къде го търсиш и защо го търсиш. Пожелавам ти успех!!

Коментар

Това много ми хареса!

"гражданин на света"

Коментар

• Марандиии, Щ+Щ!

P.S. Много!
                        Last edited by BatSvetlio; 30.01.2014, 19:19.

Коментар

Т'ва лаладжия ми го кажи на живо и ще ти падне ченето за няма и 1 сек. ( ти живееш ли в къща за 2 милки? )

Не си изтървай нервите Марандич,не е добре за сърцето.
                          Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                          私は最高のトレーダーだ

Коментар

Ако ти пратя стейтмънт ,ще признаеш ли пред всички, че си лаладжия?
                            Казал съм какво ти си декларирал, че правиш на форекс.

П.П. Радвам се на всеки БГ-ец, който внася от чужбина към БГ.

Т'ва лаладжия ми го кажи на живо и ще ти падне ченето за няма и 1 сек. ( ти живееш ли в къща за 2 милки? )

понеже си 'ноу "велик" - да не го видела жената - хихи

П.П.П. Питах те кат' чиляк - добре ли си? Сложно ли ти е да чатнеш въпроса?

Коментар

Брау, бря - прописа.

!
                              Ако ти пратя стейтмънт ,ще признаеш ли пред всички, че си лаладжия?
                              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

Всичко е възможно,но малко вероятно
                                Брау, бря - прописа.

П.П.П. Поздравления към момчето НОРК и останалите, които се опитват да раздвижат темата.

Ще я "движат" докато се изсипят бат' Светльовци и Онуфрита да ги убеждават к'ви федераси са ( нерде форекс - нерде секшуал ориентация на Х - ма т'ва се толерира ) в тема форекс.

Ма, както и да е ....

Ха, наздраве и успех!
                                Last edited by marandi; 30.01.2014, 17:51.

Коментар

Working...
                                X