Като гледам, днес се очертава един хубав рейндж!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеДоволни сме бе кой казал че не сме. Даже сме ти благодарни.
Факт едната посока я позна, ако не беше тази нагоре щеше да познаеш другата надолу.
Моите деца винаги познават какво ще е времето...едното казва, че ще вали, а другото, че няма да вали
Коментар
-
Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнениеДобро утро на всички!EUR/USD за днес/с доста закъснение/в момента дъно/още неизпълнено 1,3675/76 ,има за нагоре изходни 1,3707/10 .При пробив на 3711 следват 1,3722/41/46.
п.п:Това не е съвет за търговия!
от задължителната част-"грешки на системата" 1,3504/1,3526
легенда:"грешки на системата"-неизпълнени задължителни сделки
Коментар
-
Добро утро на всички!EUR/USD за днес/с доста закъснение/в момента дъно/още неизпълнено 1,3675/76 ,има за нагоре изходни 1,3707/10 .При пробив на 3711 следват 1,3722/41/46.
п.п:Това не е съвет за търговия!
от задължителната част-"грешки на системата" 1,3504/1,3526
легенда:"грешки на системата"-неизпълнени задължителни сделкиLast edited by n.o.r.c; 24.01.2014, 10:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеДебит 504/Кредит 724 - ежедневно,при положителни разлики от валутни операции (демек,ако позицията ти е на плюс) по съответния фиксинг на БНБ за деня.
Ако позицията ти е на минус:
Дебит 624/Кредит 504 - пак по фиксинга на БНБ за деня.
В края на годината 724 и 624 се приключват със 123 за да се отчете финансовия резултат и съответно изчисли дължимия данък (10%).
Коментар
-
Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнениеТака или иначе посоката си е нагоре ! От кое не си "доволен".
п.п:това в скобите сигурно ти е убягнало......,във всички те ми постове до сега съм го поставил това 04 и сега съм длъжен да предупредя/напред във времето го има!!!
Факт едната посока я позна, ако не беше тази нагоре щеше да познаеш другата надолу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от miro Разгледай мнениеМоже ли някой, да ми обясни как се осчетоводяват позициите( отваряне затваряне) на форекс, ако търгуваш през фирмена сметка.
Ако позицията ти е на минус:
Дебит 624/Кредит 504 - пак по фиксинга на БНБ за деня.
В края на годината 724 и 624 се приключват със 123 за да се отчете финансовия резултат и съответно изчисли дължимия данък (10%).Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Така или иначе посоката си е нагоре ! От кое не си "доволен".
п.п:това в скобите сигурно ти е убягнало......,във всички те ми постове до сега съм го поставил това 04 и сега съм длъжен да предупредя/напред във времето го има!!!Last edited by n.o.r.c; 23.01.2014, 12:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнениеДобро утро на всички!ЕUR/USD за днес спускане с дъно 1,3492/малко вероятно/ цел изпълнение на 1,3504/01 и после поредно,този път стабилно изкачване 1,3557/88 .
п.п: това не е съвет за търговия !Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от space-man Разгледай мнениеВ НАП съвети не дават и ще те изпратат при счетоводителя ти....
Данъчно наследство от Симеон Дянков подлуди счетоводители.
За гражданите лудостта предстои
Предстои.... за лудите, които се бутат сами в данъчна идиотия...
За другите...
Щял да - "как се осчетоводяват позициите( отваряне затваряне) на форекс"
Малоумна работаLast edited by $; 22.01.2014, 21:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от $ Разгледай мнениеТук няма такива "специалисти" и "професионалисти" за да ти помогнат!
Бягай с тези въпроси към НАП
Може да пробваш през една от 99
http://utroruse.com/article/20948/
Мисля, че е не е добра идея да се заиграваш с фирмена сметка, ама ти си знаеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от miro Разгледай мнениеЗдр.
Трябва ми малко помощ.
Може ли някой, да ми обясни как се осчетоводяват позициите( отваряне затваряне) на форекс, ако търгуваш през фирмена сметка.
Благодаря предварително.
Бягай с тези въпроси към НАП
Може да пробваш през една от 99
Коментар
Коментар