IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като гледам, днес се очертава един хубав рейндж!!
    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
      Доволни сме бе кой казал че не сме. Даже сме ти благодарни.
      Факт едната посока я позна, ако не беше тази нагоре щеше да познаеш другата надолу.
      Един циганин разказва...
      Моите деца винаги познават какво ще е времето...едното казва, че ще вали, а другото, че няма да вали

Коментар

• Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнение
        Добро утро на всички!EUR/USD за днес/с доста закъснение/в момента дъно/още неизпълнено 1,3675/76 ,има за нагоре изходни 1,3707/10 .При пробив на 3711 следват 1,3722/41/46.

п.п:Това не е съвет за търговия!
        от задължителната част-"грешки на системата" 1,3504/1,3526

легенда:"грешки на системата"-неизпълнени задължителни сделки
        Добро утро. Това вече започна да се проявява.
        домоуправител

Коментар

• Добро утро на всички!EUR/USD за днес/с доста закъснение/в момента дъно/още неизпълнено 1,3675/76 ,има за нагоре изходни 1,3707/10 .При пробив на 3711 следват 1,3722/41/46.

п.п:Това не е съвет за търговия!
          от задължителната част-"грешки на системата" 1,3504/1,3526

легенда:"грешки на системата"-неизпълнени задължителни сделки
          Last edited by n.o.r.c; 24.01.2014, 10:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Дебит 504/Кредит 724 - ежедневно,при положителни разлики от валутни операции (демек,ако позицията ти е на плюс) по съответния фиксинг на БНБ за деня.

Ако позицията ти е на минус:

Дебит 624/Кредит 504 - пак по фиксинга на БНБ за деня.

В края на годината 724 и 624 се приключват със 123 за да се отчете финансовия резултат и съответно изчисли дължимия данък (10%).
            Благодаря много, кратко и ясно, никой нито в НАП нито счетоводителката ми не можа да ми обясни.

Коментар

Така или иначе посоката си е нагоре ! От кое не си "доволен".

п.п:това в скобите сигурно ти е убягнало......,във всички те ми постове до сега съм го поставил това 04 и сега съм длъжен да предупредя/напред във времето го има!!!
              Доволни сме бе кой казал че не сме. Даже сме ти благодарни.
              Факт едната посока я позна, ако не беше тази нагоре щеше да познаеш другата надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от miro Разгледай мнение
                Може ли някой, да ми обясни как се осчетоводяват позициите( отваряне затваряне) на форекс, ако търгуваш през фирмена сметка.
                Дебит 504/Кредит 724 - ежедневно,при положителни разлики от валутни операции (демек,ако позицията ти е на плюс) по съответния фиксинг на БНБ за деня.

Ако позицията ти е на минус:

Дебит 624/Кредит 504 - пак по фиксинга на БНБ за деня.

В края на годината 724 и 624 се приключват със 123 за да се отчете финансовия резултат и съответно изчисли дължимия данък (10%).
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Така или иначе посоката си е нагоре ! От кое не си "доволен".

п.п:това в скобите сигурно ти е убягнало......,във всички те ми постове до сега съм го поставил това 04 и сега съм длъжен да предупредя/напред във времето го има!!!
                  Last edited by n.o.r.c; 23.01.2014, 12:16.

Коментар

Добро утро на всички!ЕUR/USD за днес спускане с дъно 1,3492/малко вероятно/ цел изпълнение на 1,3504/01 и после поредно,този път стабилно изкачване 1,3557/88 .

п.п: това не е съвет за търговия !
                    ,да ама не!
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Добро утро на всички!ЕUR/USD за днес спускане с дъно 1,3492/малко вероятно/ цел изпълнение на 1,3504/01 и после поредно,този път стабилно изкачване 1,3557/88 .

п.п: това не е съвет за търговия !
                      Last edited by n.o.r.c; 23.01.2014, 09:38. Причина: правописна грешка

Коментар

• Първоначално изпратено от space-man Разгледай мнение
                        В НАП съвети не дават и ще те изпратат при счетоводителя ти....
                        Ами и аз същото имам предвид
                        Данъчно наследство от Симеон Дянков подлуди счетоводители.
                        За гражданите лудостта предстои

Предстои.... за лудите, които се бутат сами в данъчна идиотия...
                        За другите...

Щял да - "как се осчетоводяват позициите( отваряне затваряне) на форекс"
                        Малоумна работа
                        Last edited by $; 22.01.2014, 21:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от $ Разгледай мнение
                          Тук няма такива "специалисти" и "професионалисти" за да ти помогнат!
                          Бягай с тези въпроси към НАП

Може да пробваш през една от 99
                          В НАП съвети не дават и ще те изпратат при счетоводителя ти. Там могат да ти обяснят една и съща дума как се тълкува по два различни начина и да те глобят че не познаваш законите. За друго няма смисъл да питаш. Най пресната гаргара която сътвори Дрянков и сега се сърба:

http://utroruse.com/article/20948/

Мисля, че е не е добра идея да се заиграваш с фирмена сметка, ама ти си знаеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от miro Разгледай мнение
                            Здр.
                            Трябва ми малко помощ.
                            Може ли някой, да ми обясни как се осчетоводяват позициите( отваряне затваряне) на форекс, ако търгуваш през фирмена сметка.
                            Благодаря предварително.
                            Тук няма такива "специалисти" и "професионалисти" за да ти помогнат!
                            Бягай с тези въпроси към НАП

Може да пробваш през една от 99

Коментар

• Здр.
                              Трябва ми малко помощ.
                              Благодаря предварително.

Коментар

• Боба пак позна

http://forexforum.bg/viewtopic.php?f...72&start=32900

Коментар

Working...
                                X