Но мисля че бабето не си е навила маниякално на пръста да държи райх марката в рейндж 1.42 -1.315
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеТой нека каже я да надзърна може да оскубя некое евро......кай сега на къде че ходи ифрото
Тая смешка, ако овладее ЕЦБ до 2-3 години ще следва края на ЕЗ и после на ЕС. Демек разпад - засега я спират. Ще видим - рядко фросто бабе ...
Демек засега ще го помпят ъп - 1.42 и после 1.3150 и шъ ма'а гащи там в ти граници.
После не знам. Чакам да видя бабката колко е полудяла кат' оня Адолфчо.
УспехLast edited by marandi; 20.02.2014, 08:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеКъде ги следиш?
Кротко с денса, че Пазар само чака балъци
Коментар
-
Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнениеНякакви новини имали тази вечер?Не следя пазара ,ама ми направи впечатление че бинарните опции изтичащи тази вечер са скъпиВся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеПротокол от заседание на ФЕД. В 21.00 ч.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеБлагодаря, Успех и на теб!
И да празнуваш Деня на влюбените в Трифон Зарезан Наздраве!
и марид ту евро / иена за момента
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениекато правим връх при дакса , продавай
особенно в петък , и ..
успех с евро / иена , да не ти се изтрие печалбата от сед.
успех
п.с 10 пипона отгоре . пак де загуба
И да празнуваш Деня на влюбените в Трифон Зарезан Наздраве!Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеТук си прав. Но подсказва тенденция. Разминат ли се с Никкеи, може да се очакват различни посоки. Единия отразява пазара в Азия, а другия в Европа (както каза - в частност в Германия), но се пренасят заради експорта/импорта.
особенно в петък , и ..
успех с евро / иена , да не ти се изтрие печалбата от сед.
успех
п.с 10 пипона отгоре . пак де загуба
викса , да се качи до 17 ,,,Last edited by is3584; 14.02.2014, 15:59.
Коментар
Коментар