Аз като ви казвам,че акулите са дълги вие не ми вервате дъното е готово отиваме към 1.36 на първо време
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеСлагамедна чакаща къса от 1.3328 при евро/долар с цел 1.3217 , стопа ще е на 1,3382 .Успех на всичкиhttp://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от maistora878 Разгледай мнениеШараните и овцете да си държат късите.Акулите са дълги
Да пълним касичката,пък дали паламуди или кочове.....,карай да върви.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеНормално новобранците винаги са срещу тренда....ТАТО как е приятелю смени ли с къси до 1.30Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнениеХахахахха, спокойно братлета до края на американската търговия,мисля да прескочи 1,34хх
Коментар
-
Първоначално изпратено от maistora878 Разгледай мнениеШараните и овцете да си държат късите.Акулите са дълги
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеСлагам една чакаща дълга от 1.3440 при евро/долар.
Цел 1.3491, стоп 1.3400.
Като обмислям по някое време да сложа и една чакаща къса под днешното дъно
Успех на всички
Коментар
Коментар