Първоначално изпратено от rosen_at
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Last edited by NYSERookie; 07.08.2014, 09:43.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
-
Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнениеДобра вечер на всички!Още по-хубаво става.Още повече дълги позиций"за мен"..
Зада не съм голословен в момента в който подмине 1,3736,ще постна разпечатка.Колко са били късите и какви са дългите/и на важно от кога и къде/.
п.п:само нагореееее и то много повече от колкото очаквахме.
Ей,а'й поспри се малко.....,чувал ли си,че всяко движение си има корекции.....
Съмнявам се дори да достигне до 1.34.....,вярно,че 4 часа има някаква дивергенция,но.....мисля че тя има да се довършва още..... ,а и силата му за тази вечер привърши.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнениеДобра вечер на всички!Още по-хубаво става.Още повече дълги позиций"за мен"..
Зада не съм голословен в момента в който подмине 1,3736,ще постна разпечатка.Колко са били късите и какви са дългите/и на важно от кога и къде/.
п.п:само нагореееее и то много повече от колкото очаквахме.Вся Власть Советам
Коментар
-
rosen_at
Първоначално изпратено от rosen_at Разгледай мнениеКолега Карлос, виждаш ли какво става от две седмици в ДАКС! Нали не се съмняваш, че преди 8000 няма да спре! И както виждаш дърпа и Е/$ надолу, така че двойката може и да е занагоре като цяло, но в момента никой не може да я спре да слиза, не съм ли прав, признай!
От много години вече не търгувам с платформа, това мисля няма някой, който да не го знае.
Търгувам само кеш и нямам никакви проблеми с нищо. Не ме интересуват измислени фигурки, свещи и кандила, вълнички и други щуротии. Стопове и лимити също не ме засягат, при търговия кеш те са невъзможни. Загуба също е невъзможна. 100 000 шв. франка ще са си 100 000 франка и след 5 години.
Колкото до ряпата, да ти поясня. Преди много време разпродадох разни валути и накупих евра. Докато г-жа Меркел и компания са любители на силното евро, ще го обичам и аз. Ако те обърнат палачинката, ще разпродам еврата за друга перспективна валута. Нещо неясно има ли? А, да, също преди време, но не чак толкова много накупих и паунди.
А ти си джиткай на платформата и трепери за ряпата и стоповете си.
Желая ти успех!
ПП. Твоя ДАКС въобще не ме интересува, защото не може да се търгува кеш.Last edited by Дон Карлос; 06.08.2014, 16:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rosen_at Разгледай мнениеДо 33 то се знае за днес.
А иначе ето за това ви говоря - ще го бутат надолу маймуните до поне 1.32 ми се струва, а Дон Карлос ряпа ще яде
Преди малко писах в темата "Може ли да се печели ... " за системи с множество сделки, но когато сме в мощен тренд по добре да се държи една сделка до края на тренда и само добавки, добавки, добавки!
Няма как - трендовете се случват рядко, но когато ги има трябва да се съобразяваме с тях!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеИ на мен ми се въртят подобни идеи в главата. Но нали знаеш че пазара е винаги по-умен от нас.http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
До 33 то се знае за днес.
ФУНДАМЕНТАЛЕН КОМЕНТАР
Еврото се намира на 0,4% от най-ниското си ниво спрямо долара от ноември насам, благодарение на спекулациите, че разпродажбите при единната валута ще продължат.Last edited by rosen_at; 06.08.2014, 10:22.
Коментар
-
На мен ми се изясни В 10:00 пак ще почне да пада като вчера.
Да си бях стискал късата от 3420, сега нямаше да ми се налага да довнасям и да шортя толкова ниско от 3365!
Аз ви казах, че е надолу, ама вие - нагоре, та нагоре и чак ви повярвах, та се осрах като карпатска крава вчера заради вас бикове такива
Коментар
Коментар