Първоначално изпратено от Nikola_D
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнениеПърво да благодаря за мненията на колегите.
Моето мнение /в петък/ - няма как да е различно от онова, което съм написал преди 3 дни - на 05.08.14:
http://www.investor.bg/forum/showthr...28#p1407407366
.....т.е. - бих бил доволен, ако мога да добавя към късите - от 1.35, още по-добре - от 1.355..., а за корекция, която е още по-отгоре /зелените стрелки/ - не ми се мисли, защото това наистина би било дюшеш!
Успехи!
Нещата с мувингите ( или КАКИТЕ ) са много спорни . Ето картинка от моята графика.
http://www.prikachi.com/images.php?i...4/7525454i.png
КАКА 100 и КАКА 200 сега се пресичат.
Коментар
-
Първо да благодаря за мненията на колегите.
Моето мнение /в петък/ - няма как да е различно от онова, което съм написал преди 3 дни - на 05.08.14:
http://www.investor.bg/forum/showthr...28#p1407407366
.....т.е. - бих бил доволен, ако мога да добавя към късите - от 1.35, още по-добре - от 1.355..., а за корекция, която е още по-отгоре /зелените стрелки/ - не ми се мисли, защото това наистина би било дюшеш!
Успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение..Сега се чудя дали да и тегля шалтера и през уикенда да не я мисля.
Но това е само математика и лично виждане . Решението е твое !!
И акаунДа
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеЕдва днес след пробива на 33.95 имаме отчетлив Импулс както и на 30мин MA14 проби 50 и 200 и имамеХващане на 33.40 на 4 часа ... Може дасе влезе дълаг за 34.72 фибо 38.2 корекция на тренда от1.37 с 2% от капитала на акаунда.Успех!Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеНай-после кабела отлепи и аз съм доволен. Сега се чудя дали да и тегля шалтера и през уикенда да не я мисля.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от bajStavri Разгледай мнениеМерси за отговора, обаче аз забравих да се уточня . Трябва ми за автоматично тестване и да има някакакъв език/скрипт ,който да търгува . metatrader исках да го ползвам само заради MQL-a (ама пък не ми върши работа защото слива позиции). Единият вариант, който ми идва е да изтегля хистъри дейтата за Forex Tester (едни текстови файлове) и да си пиша на квото си искам (на C най вероятно). Та въпросът ми е за начини за автоматично тестване, с отделни позиции.
Trading (Hedging, FIFO, e.t.c.)
Allows all trading methods.However broker regulations are implemented on their MT4 platforms.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеАз съм на Елана Глобал трейдъра и го има. Дава ми обединена сумата и разбита на по сделки, като мога да си затварям, която поискам без да затварям цялата позиция. Използвам, го като има рейнджове на пазара и ми се отдалечи от средната. Така докато чакам да стигне до моята цена се възползвам от движенията на по-долното ниво. Пусни си демото и ще видиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bajStavri Разгледай мнениеЗдравейте,
Бихте ли ми казали форекс брокери , които позволяват отваряне на няколко позиции без да ги обединяват в една . До колкото четох и самият meta trader 4 не го позволява , независимо от това че при брокера може и да е разрешено . (ако бъркам нещо моля да ме поправите) . При кои платформи го има ? Цялото упражнение ми трябва за автоматично тестване на една стратегия, която измилислих (по късно се оказа, че съм измислил топлата вода и го има) . До момента съм го тествал на ръка на демото на plus500 за около една година и се държи добре .
Коментар
-
Питане за брокер
Здравейте,
Бихте ли ми казали форекс брокери , които позволяват отваряне на няколко позиции без да ги обединяват в една . До колкото четох и самият meta trader 4 не го позволява , независимо от това че при брокера може и да е разрешено . (ако бъркам нещо моля да ме поправите) . При кои платформи го има ? Цялото упражнение ми трябва за автоматично тестване на една стратегия, която измилислих (по късно се оказа, че съм измислил топлата вода и го има) . До момента съм го тествал на ръка на демото на plus500 за около една година и се държи добре .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеМалко съм резервиран. Мисля че е идеален момент за влизане късо.
и що така мислиш?
аргументи-нещо?
или казваш така ти се дава свишеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maistora878 Разгледай мнениеАз като ви казвам,че акулите са дълги вие не ми вервате дъното е готово отиваме към 1.36 на първо времеhttp://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
Коментар