IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
    Най-после кабела отлепи и аз съм доволен. Сега се чудя дали да и тегля шалтера и през уикенда да не я мисля.
    Никакъв шанс не му давам на кабела, много непредвидим.
    http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение
      Първо да благодаря за мненията на колегите.

Моето мнение /в петък/ - няма как да е различно от онова, което съм написал преди 3 дни - на 05.08.14:

http://www.investor.bg/forum/showthr...28#p1407407366

.....т.е. - бих бил доволен, ако мога да добавя към късите - от 1.35, още по-добре - от 1.355..., а за корекция, която е още по-отгоре /зелените стрелки/ - не ми се мисли, защото това наистина би било дюшеш!

Успехи!
      Според мен над 1,3502 късите са под въпрос.
      Нещата с мувингите ( или КАКИТЕ ) са много спорни . Ето картинка от моята графика.

http://www.prikachi.com/images.php?i...4/7525454i.png

КАКА 100 и КАКА 200 сега се пресичат.

Коментар

• Първо да благодаря за мненията на колегите.

Моето мнение /в петък/ - няма как да е различно от онова, което съм написал преди 3 дни - на 05.08.14:

http://www.investor.bg/forum/showthr...28#p1407407366

.....т.е. - бих бил доволен, ако мога да добавя към късите - от 1.35, още по-добре - от 1.355..., а за корекция, която е още по-отгоре /зелените стрелки/ - не ми се мисли, защото това наистина би било дюшеш!

Успехи!

Коментар

..Сега се чудя дали да и тегля шалтера и през уикенда да не я мисля.
          Аз бих затворил на тия нива ( 1,6770 ). Тръгва корекция при Е/Д и нещата за паунда са мъгляви . "Влечугото " прави "глава с рамене " обърната , таргет около 0,800 . При поскъпващо Е/Д поне до 1,35 , то паунда го очаквам поне до 1,6870 - 1,6900
          Но това е само математика и лично виждане . Решението е твое !!
          И акаунДа

Коментар

• Принципно е така ТАТО ..но може и да влезем в ренч но все пак с приоритет дълги....
            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
              Едва днес след пробива на 33.95 имаме отчетлив Импулс както и на 30мин MA14 проби 50 и 200 и имамеХващане на 33.40 на 4 часа ... Може дасе влезе дълаг за 34.72 фибо 38.2 корекция на тренда от1.37 с 2% от капитала на акаунда.Успех!
              КОТѝО ако пробие 3444 върхът от миналата седмица -тогаз ТАТО става космонавт
              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Най-после кабела отлепи и аз съм доволен. Сега се чудя дали да и тегля шалтера и през уикенда да не я мисля.
                ти гледай да не са залепи
                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Най-после кабела отлепи и аз съм доволен. Сега се чудя дали да и тегля шалтера и през уикенда да не я мисля.

Коментар

• Едва днес след пробива на 33.95 имаме отчетлив Импулс както и на 30мин MA14 проби 50 и 200 и имамеХващане на 33.40 на 4 часа ... Може дасе влезе дълаг за 34.72 фибо 38.2 корекция на тренда от1.37 с 2% от капитала на акаунда.Успех!
                    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от bajStavri Разгледай мнение
                      Мерси за отговора, обаче аз забравих да се уточня . Трябва ми за автоматично тестване и да има някакакъв език/скрипт ,който да търгува . metatrader исках да го ползвам само заради MQL-a (ама пък не ми върши работа защото слива позиции). Единият вариант, който ми идва е да изтегля хистъри дейтата за Forex Tester (едни текстови файлове) и да си пиша на квото си искам (на C най вероятно). Та въпросът ми е за начини за автоматично тестване, с отделни позиции.
                      сега чета, че MT4 позволява а MT5 - не
                      Trading (Hedging, FIFO, e.t.c.)
                      Allows all trading methods.However broker regulations are implemented on their MT4 platforms.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                        Аз съм на Елана Глобал трейдъра и го има. Дава ми обединена сумата и разбита на по сделки, като мога да си затварям, която поискам без да затварям цялата позиция. Използвам, го като има рейнджове на пазара и ми се отдалечи от средната. Така докато чакам да стигне до моята цена се възползвам от движенията на по-долното ниво. Пусни си демото и ще видиш.
                        Мерси за отговора, обаче аз забравих да се уточня . Трябва ми за автоматично тестване и да има някакакъв език/скрипт ,който да търгува . metatrader исках да го ползвам само заради MQL-a (ама пък не ми върши работа защото слива позиции). Единият вариант, който ми идва е да изтегля хистъри дейтата за Forex Tester (едни текстови файлове) и да си пиша на квото си искам (на C най вероятно). Та въпросът ми е за начини за автоматично тестване, с отделни позиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от bajStavri Разгледай мнение
                          Здравейте,
                          Бихте ли ми казали форекс брокери , които позволяват отваряне на няколко позиции без да ги обединяват в една . До колкото четох и самият meta trader 4 не го позволява , независимо от това че при брокера може и да е разрешено . (ако бъркам нещо моля да ме поправите) . При кои платформи го има ? Цялото упражнение ми трябва за автоматично тестване на една стратегия, която измилислих (по късно се оказа, че съм измислил топлата вода и го има) . До момента съм го тествал на ръка на демото на plus500 за около една година и се държи добре .
                          Аз съм на Елана Глобал трейдъра и го има. Дава ми обединена сумата и разбита на по сделки, като мога да си затварям, която поискам без да затварям цялата позиция. Използвам, го като има рейнджове на пазара и ми се отдалечи от средната. Така докато чакам да стигне до моята цена се възползвам от движенията на по-долното ниво. Пусни си демото и ще видиш.

Коментар

• Питане за брокер

Здравейте,
                            Бихте ли ми казали форекс брокери , които позволяват отваряне на няколко позиции без да ги обединяват в една . До колкото четох и самият meta trader 4 не го позволява , независимо от това че при брокера може и да е разрешено . (ако бъркам нещо моля да ме поправите) . При кои платформи го има ? Цялото упражнение ми трябва за автоматично тестване на една стратегия, която измилислих (по късно се оказа, че съм измислил топлата вода и го има) . До момента съм го тествал на ръка на демото на plus500 за около една година и се държи добре .

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                              Малко съм резервиран. Мисля че е идеален момент за влизане късо.
                              тъй ли?
                              и що така мислиш?
                              аргументи-нещо?
                              или казваш така ти се дава свише
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от maistora878 Разгледай мнение
                                Аз като ви казвам,че акулите са дълги вие не ми вервате дъното е готово отиваме към 1.36 на първо време
                                Малко съм резервиран. Мисля че е идеален момент за влизане късо.
                                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Working...
                                X