Първоначално изпратено от rosen_at
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнениеНяма да има корекция на север хора това движение му беше макс още 10 15 пипа и пак си продължава на юг, а и тази съпротива при 1.3300 няма как да бъде пробита на този етап.
Затворих всички къси и обърнах платната - не може да се печели от форекс
Коментар
-
Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнениеНяма да има корекция на север хора това движение му беше макс още 10 15 пипа и пак си продължава на юг, а и тази съпротива при 1.3300 няма как да бъде пробита на този етап.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнение
Само да не ти изиграят някоя шега тези войници.....,точно часовата графика аз я разчитам,да направи корекция до 1.3304-10.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнениеЯзе съм селтик на трите воиника.
Коментар
-
Първоначално изпратено от deresel Разгледай мнение1.28 - доста смело... Въпреки, че на месечна хич не са изключени и по-ниски нива до година...
За сега може да направи една корекцийка до 1.3304–05.....,възможно е и с шип по време на европейските новини.....и хайде по пързалката.....
Колежке,като се закачим за долен ББ на месечна,тогава ще говорим пак.....
Успех.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Aбе не знам, ама като гледам как се развиват нещата няма да се учудя ако 1.31 го подминем транзит и видим 1.28 още в петък!
Стоповете ги слагах докато го движеха лихварите, сега ги махам, та да спя спокойно
То е ясно, че тия позиции няма да пипам, ама ще трябва сериозни добавки да се правят, че иначе само пари за семки от тези
Слагам и един чакащ сел австралиец на 9300, ей така за цвят, па да видим
Коментар
Коментар