IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rosen_at Разгледай мнение
    Абе верно може да няма корекция на север, направо може да се е тренд на север и моята прогноза да отиде на кино!

Затворих всички къси и обърнах платната - не може да се печели от форекс
    е хубава работа, онзи ден беше отворил къса с цел 1.03, чакаше 40К, а едни 50пипа флуктуация и обръщаш платна ?

Коментар

• Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнение
      Няма да има корекция на север хора това движение му беше макс още 10 15 пипа и пак си продължава на юг, а и тази съпротива при 1.3300 няма как да бъде пробита на този етап.
      Абе верно може да няма корекция на север, направо може да се е тренд на север и моята прогноза да отиде на кино!

Затворих всички къси и обърнах платната - не може да се печели от форекс

Коментар

• Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнение
        Няма да има корекция на север хора това движение му беше макс още 10 15 пипа и пак си продължава на юг, а и тази съпротива при 1.3300 няма как да бъде пробита на този етап.
        Няма невъзможни неща . А утре и петък и всичко е възможно.А и днес при лоши данни от европа и добри от щатите си пъплеше само нагоре.Така че....божа работа:-)

Коментар

• Няма да има корекция на север хора това движение му беше макс още 10 15 пипа и пак си продължава на юг, а и тази съпротива при 1.3300 няма как да бъде пробита на този етап.
          http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

• Ех мама му стара, не успя да падне още този евро/долар, та да думне лимита ....
            Няма нищо аз съм търпелив, ако качи още може да сложа още една чакача за другата седмица. Но още не съм решил къде да е входа, къде стопа и къде лимита.
            Успех на всички

Коментар

• Почти е така. На по-голям фрейм го гледам, и за сега няма никакви индикации за обръщане на тренда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнение

Само да не ти изиграят някоя шега тези войници.....,точно часовата графика аз я разчитам,да направи корекция до 1.3304-10.....
                „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от rosen_at Разгледай мнение
                  Кои са трите войника?

Коментар

• Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнение
                    Язе съм селтик на трите воиника.
                    Кои са трите войника?

Коментар

• Язе съм селтик на трите воиника.

Коментар

• еврото си е за отскок от тука . некъв обем се появи .

Коментар

• Долара продължава да си поскъпва, независимо от песимистичните настроение на повечето играчи. И при еврото, и при кабела, много уверено се движи на юг. Не знам какво ще е в четвъртия квартал, когато започнат да излизат данни с натрупване.
                          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от deresel Разгледай мнение
                            1.28 - доста смело... Въпреки, че на месечна хич не са изключени и по-ниски нива до година...

За сега може да направи една корекцийка до 1.3304–05.....,възможно е и с шип по време на европейските новини.....и хайде по пързалката.....

Колежке,като се закачим за долен ББ на месечна,тогава ще говорим пак.....

Успех.....
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• Aбе не знам, ама като гледам как се развиват нещата няма да се учудя ако 1.31 го подминем транзит и видим 1.28 още в петък!

Стоповете ги слагах докато го движеха лихварите, сега ги махам, та да спя спокойно

То е ясно, че тия позиции няма да пипам, ама ще трябва сериозни добавки да се правят, че иначе само пари за семки от тези

Слагам и един чакащ сел австралиец на 9300, ей така за цвят, па да видим

Коментар

• Моята дългосрочна прогноза е първо 1.31 и после отиваме на 1.41... пък после може и на 1.60 да иде, но е рано още за толкова далечно "гадаене".

Коментар

Working...
                                X