Повече от месец котировката е под ма 100 скоро трябва да иде отгоре
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от rosen_at Разгледай мнение40 с усилването , 4 х 0.1, ама ако ти кажа къде ми е лимита, до там ще станат два пъти по 40к - реални
За 1.03 ако не са тръгнали тия овчари си късам дипломата за форекс-разбирач
Коментар
-
Ще стане!
Първоначално изпратено от rosen_at Разгледай мнение40 с усилването , 4 х 0.1, ама ако ти кажа къде ми е лимита, до там ще станат два пъти по 40к - реални
А засега по-добре си сложи един стоп на подходящо плюсово отстояние и ако двойката продължи да пада, сваляй и него надолу. Защото белята може да стане за броени минути, че и по-малко. Другият вариант е пълзящ стоп, ако нямаш възможност да си непрекъснато пред екрана.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение40К с усилването или тва е гаранцията за 1:100 ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от rosen_at Разгледай мнениеДа живее мафията! Тоя път ги хванах за топ..те!
С 40к$ от 3350
След 10 години на фалити май дойде време да ми платят с лихвите
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеПри евро/долар нивото 1.28 вече не е така нереалистично.....http://jennykaravacheva.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеми то е време да литне нагоре къде сте тръгнали сллед този спад да си играете на късо
Отделно на М15 и на Н1 също няма спад, така че момента е идеален за къси, а че няма да иде нагоре, това го знае всеки, който си е имал вземане даване с форекс-мафията, но да не дърпам дявола все пак, че с мафиотите от ФЕД шега не бива, всичко могат да измислят довечера!
Тренда е къс, не са ли ви учили винаги да играете по тренда И никога - против
П.С.: А аз за еврото говорих, моля да ме извините, но и в кабела е подобно движението и пак е надолу тренда. Едно мога да ви кажа сега като гледам как се завърта рулетката - слагам си стоповете на късите на 1.3300 и мафията да го д..аLast edited by rosen_at; 20.08.2014, 20:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеАз съм по-добре. Късата ми е след шиша. Но като го гледам, опитва се да прави правоъгълен триъгълник. И катета му е на 1.6650. Ще вземе да пробие съпротивата, и всичко ще отиде по дяволите.Вся Власть Советам
Коментар
Коментар