IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
    За сега може да направи една корекцийка до 1.3304–05.....,възможно е и с шип по време на европейските новини.....и хайде по пързалката.....

Колежке,като се закачим за долен ББ на месечна,тогава ще говорим пак.....

Успех.....
    Засега евентуална корекция за мен е възможна най-много до 1.3270. Иначе трендът определено си е низходящ.
    http://jennykaravacheva.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от menroom Разгледай мнение
      понеделник 1,3355
      И аз го виждам на север от понеделник. Но до 1.3355 едва ли ще стигне още в понеделник...
      http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• понеделник 1,3355

Коментар

• Първоначално изпратено от turbalan Разгледай мнение
          Красота:-) най-после американците да направят един истински петък:-). Пълна мистерия за понеделник:-)

Може да има още изненади.....,днес приключва говорилнята.....,и в понеделник един хубав гап.....
          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
          Джеси Ливърмор

Коментар

• Красота:-) най-после американците да направят един истински петък:-). Пълна мистерия за понеделник:-)

Коментар

• Тъй като не можа да ми изпълни лимита (за малко разбира се) си затворих ръчно късата евро/долар на 1.32396
              Понеделник ще видя каква чакаща да сложа .
              Успех на всички

Коментар

• 1,31... едва лии

Коментар

• може да трупате дълги евраци от тука едната контрола е 1,3216 другата 1,3058 . мисля че с тоя обем който се появи 1,3216 е по вероятна . цел 1,3555

Коментар

• Ще ходи точно толкоз, колкото е необходимо. Щом имо инвеститори дето го купуват на тази цена, значи си струва.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                      удължил съм пауд срещу долара... пък каквото ще да става! :0

бабата ще ми удари едно рамо... зная..
                      ууу нидей то че ходи 100 000 пипса надолу още щото саш са вкарали нов метод на печатане направо дава празни напечатани банкноти и кой колко му сърце иска да пише кат номинал
                      Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                        и аз съм къс на си4ко което се сетите
                        удължил съм пауд срещу долара... пък каквото ще да става! :0

бабата ще ми удари едно рамо... зная..

Коментар

• днес никакво движение, май

Коментар

• и аз съм къс на си4ко което се сетите
                            Вся Власть Советам

Коментар

• Къс при кабела. Другаде, още се ослушвам. Петроля нещо ми дразни окото, та да видим.
                              http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• rosen_at

Първоначално изпратено от rosen_at Разгледай мнение
                                Абе верно може да няма корекция на север, направо може да се е тренд на север и моята прогноза да отиде на кино!

Затворих всички къси и обърнах платната - не може да се печели от форекс
                                Вярно е, не могат да печелят от форекс тези, които нямат ясна концепция какво вършат, които си менят мнението и намеренията по три пъти на ден, които нямат здрави нерви и дисциплина...Останалите няколко процента печелят и още как!
                                Ти сега да не вземеш да си скъсаш дипломата, че без нея за къде си?

Коментар

Working...
                                X