IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз отворих почти идентична позиция, така че да се надяваме, че ще спечелиш
    http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Сложих една нова чакаща къса на евро/долар от 1.3236 , цел 1.3078 и стоп 1.3328
      Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        И откога е така? И докога с таз мъка? ....

Само не ми казвай да ти прочета блога,че браузърът ми автоматично блокира подобни страници.....

Изглежда много бавно пиша.....sorry.....и докъде смяташ,че ще пада.....?
        Last edited by driverf1; 25.08.2014, 19:51.
        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
        Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от deresel Разгледай мнение
          Иначе, с тези въпроси, които зададохте, си правя извода, че браузерът Ви блокира всички страници с полезна информация...
          Сигурно!....Позачетох се в блога ти - добре изглежда,въпреки че други са причините за движенията на валутите.

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Само не ми казвай да ти прочета блога,че браузърът ми автоматично блокира подобни страници.....
            И в какво му е мъката. Пердаши си яко на юг, и хич на се замисля. Дори и не направи опит да затвори гапа!!

Коментар

Не с лошо, колега! Иначе, с тези въпроси, които зададохте, си правя извода, че браузерът Ви блокира всички страници с полезна информация... Успешна седмица на Вас и на всички съфорумци
              http://jennykaravacheva.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                То на долу, на долу, ама нещо много съмнителна стана тя. Прекалено целеустремено!! Ще има откат, и то яко. Ма не се знае кога!
                аз знам кога ще стане отката за рождения ден на Меркел
                Вся Власть Советам

Коментар

• То на долу, на долу, ама нещо много съмнителна стана тя. Прекалено целеустремено!! Ще има откат, и то яко. Ма не се знае кога!
                  http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• bvg

Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                    още дълго ще е така.
                    1-ва причина ЕЦБ намали лихмения процент преди 2-3 месеца от тогава е все надолу
                    2-ра причина ФЕД обмисля все по-сериозно да вдигат тяхната лихва

това са основните фундаменти
                    Не му се връзвай на плоския сарказъм. Остави го да си говори сам, то му е от Бога дадено.
                    А разсъжденията ти намирам /по мое мнение/ за правилни. Само не се знае кога Меркел, Вайдман или Шойбле ще се развикат, че еврото им било евтино, а лихвите - ниски. Преди малко отново излязоха слаби данни за Германия. А горепосочените обикновено обвиняват за неудачите си ЕЦБ и слабото евро.

Коментар

още дълго ще е така.
                      1-ва причина ЕЦБ намали лихмения процент преди 2-3 месеца от тогава е все надолу
                      2-ра причина ФЕД обмисля все по-сериозно да вдигат тяхната лихва

това са основните фундаменти

Коментар

• а да видим ще запълни ли гапа

Коментар

Иначе трендът определено си е низходящ.

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                            Старата кримка си е стара кримка
                            Поздрави и успех!

Оооо,Доне.....,драго ми е да те видя.....,ти как си,как я караш.....?
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• driverf1

Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                              "

Колежке,така:този мой коментар е от 21.08.2014 г......,тогава когато го писах съзрявах,че ще има някаква корекция,която се изпълни на другия ден 22.08 в 6:23 и 6:24 часа.....цената отиде до 1.32961 (сгрешил съм с 8-9 пипса.....).

Успех.....
                              Старата кримка си е стара кримка
                              Поздрави и успех!

Коментар

Засега евентуална корекция за мен е възможна най-много до 1.3270. Иначе трендът определено си е низходящ.

" driverf1

21.08.2014, 05:17

Начално
                                Цитат:
                                Първоначално изпратено от deresel:
                                "1.28 - доста смело... Въпреки, че на месечна хич не са изключени и по-ниски нива до година..."

"Отговор:
                                За сега може да направи една корекцийка до 1.3304–05.....,възможно е и с шип по време на европейските новини.....и хайде по пързалката.....

Колежке,като се закачим за долен ББ на месечна,тогава ще говорим пак.....

Успех.....

Колежке,така:този мой коментар е от 21.08.2014 г......,тогава когато го писах съзрявах,че ще има някаква корекция,която се изпълни на другия ден 22.08 в 6:23 и 6:24 часа.....цената отиде до 1.32961 (сгрешил съм с 8-9 пипса.....),

.....към днешна дата (респективно петък) смятам,че ако има корекция,то тя трябва да бъде между нивата 1.3254 до 1.3266.....,освен това има голяма вероятност да отвори и с гап.....

Успех.....
                                Last edited by driverf1; 24.08.2014, 00:58.
                                Джеси Ливърмор

Коментар

Working...
                                X