If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само не ми казвай да ти прочета блога,че браузърът ми автоматично блокира подобни страници.....
Не с лошо, колега! Иначе, с тези въпроси, които зададохте, си правя извода, че браузерът Ви блокира всички страници с полезна информация... Успешна седмица на Вас и на всички съфорумци
още дълго ще е така.
1-ва причина ЕЦБ намали лихмения процент преди 2-3 месеца от тогава е все надолу
2-ра причина ФЕД обмисля все по-сериозно да вдигат тяхната лихва
това са основните фундаменти
Не му се връзвай на плоския сарказъм. Остави го да си говори сам, то му е от Бога дадено.
А разсъжденията ти намирам /по мое мнение/ за правилни. Само не се знае кога Меркел, Вайдман или Шойбле ще се развикат, че еврото им било евтино, а лихвите - ниски. Преди малко отново излязоха слаби данни за Германия. А горепосочените обикновено обвиняват за неудачите си ЕЦБ и слабото евро.
Само не ми казвай да ти прочета блога,че браузърът ми автоматично блокира подобни страници.....
още дълго ще е така.
1-ва причина ЕЦБ намали лихмения процент преди 2-3 месеца от тогава е все надолу
2-ра причина ФЕД обмисля все по-сериозно да вдигат тяхната лихва
Колежке,така:този мой коментар е от 21.08.2014 г......,тогава когато го писах съзрявах,че ще има някаква корекция,която се изпълни на другия ден 22.08 в 6:23 и 6:24 часа.....цената отиде до 1.32961 (сгрешил съм с 8-9 пипса.....).
Успех.....
Старата кримка си е стара кримка
Поздрави и успех!
Засега евентуална корекция за мен е възможна най-много до 1.3270. Иначе трендът определено си е низходящ.
" driverf1
21.08.2014, 05:17
Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от deresel:
"1.28 - доста смело... Въпреки, че на месечна хич не са изключени и по-ниски нива до година..."
"Отговор:
За сега може да направи една корекцийка до 1.3304–05.....,възможно е и с шип по време на европейските новини.....и хайде по пързалката.....
Колежке,като се закачим за долен ББ на месечна,тогава ще говорим пак.....
Успех.....
Колежке,така:този мой коментар е от 21.08.2014 г......,тогава когато го писах съзрявах,че ще има някаква корекция,която се изпълни на другия ден 22.08 в 6:23 и 6:24 часа.....цената отиде до 1.32961 (сгрешил съм с 8-9 пипса.....),
.....към днешна дата (респективно петък) смятам,че ако има корекция,то тя трябва да бъде между нивата 1.3254 до 1.3266.....,освен това има голяма вероятност да отвори и с гап.....
Коментар