If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На всички графики ми идва за късо, ама нещо много рипна нагоре днес. Докато не видя, че е кротнал до 1,66, съм пас...
Дан`каеш, че ти се меся, НО - вчера, когато ти прочетох поста за евро/долар - мислено те подкрепих, защото разсъждавам точно като теб: дългосрочно /на дневна/ - надолу, а при всяка корекция на цените - добавка /ако сметката позволява/..., но...
при кабела - на дневна - нещата са на противоположния полюс /поне засега!/...,
т.е. - аналогията ти тук ме смущава, но това не бива да те притеснява, защото сметката си е твоя!
Вън от горното - мисля си, дали не представляваш една просперираща компания, базирана около "Витош/к/а"..., , защото в нея има една нахъсана дама, която може да прецени за кратко всеки /мъж/, който е дръзнал да заяви, че има понятие от форекс.... /въпросът е риторичен и не е необходимо да му отговаряш.../
Отварям дългосрочна къса позиция в евро/долар от 1.3195. Първа цел ми е подкрепата на дневна графика на ниво 1.3000. Отварям с половината от планирания обем. Ако има корекция до 1.3220-50, ще добавя останалата част от обема. Стоп - 1.3280. Пък да видим...
незнам аз отворих дълга при евро/долар с цел 30-ина пипа, обаче рейнджа е убийствен от 5 часа не помръдва и накрая ще я затварям таз позиция на чисто, че се изнервих вече.
за днес не виждам абсолютно никакви сигнали и съм в пълна мъгла за посоката, единственото което би могло да се случи е да се опита да запълни гапа
незнам аз отворих дълга при евро/долар с цел 30-ина пипа, обаче рейнджа е убийствен от 5 часа не помръдва и накрая ще я затварям таз позиция на чисто, че се изнервих вече.
Коментар