IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• злото май ще си прави чутура на 1ч

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      обема дори и след днеска шумахере на 1,30 пак е най големия . целта горе си остава . само дълго . фондамента го остави на тия дето искат да тъпчат брокерите

сега доларя щял да поскъпва тъй ще ти каже бъфета и сороса значи гледаме обратното

и незнам дали си забелязал ама га пада дакса еврото все скача . корелациата е на 95% тъй са написали програмата айтитата
      а към златото поглеждал ли си?
      Еврото е в кичеча-умната!!!
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от bo_FX Разгледай мнение
        Да видим докъде...
        http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

разпориха го това евро пак ще се чака надявам се от 1,2570 да отскочи
          E па кво му е на еврото. Важно е само неговото количество. Колкото повече, толкоз по добре!!

Коментар

• За сега данните са че се възстановява мечия тренд. Еврото напусна бичия канал и се совна на юг.
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• С голямо нетърпение очаквам да видя какви ще са данните на САЩ в 15:30 часа и въобще на къде ще е двойката евро/долар.
              От вчерашното рали, съм с още една дълга.
              Успех на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                Добре бе пич,шортиш дакса, пък чакаш силно евро????
                Нещо не ти се връзват сметките!!!
                обема дори и след днеска шумахере на 1,30 пак е най големия . целта горе си остава . само дълго . фондамента го остави на тия дето искат да тъпчат брокерите

сега доларя щял да поскъпва тъй ще ти каже бъфета и сороса значи гледаме обратното

и незнам дали си забелязал ама га пада дакса еврото все скача . корелациата е на 95% тъй са написали програмата айтитата

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
                  Ще поживеем, ще видим. Не виждам смисъл да гадаем сега......
                  Анализираме си . Абе спряха си програмата както планираха, обаче виж, че баба Йелън още се опъва за лихвата. Иначе не съм го играла днес. Шубето си е голям страх

Коментар

разпориха го това евро пак ще се чака надявам се от 1,2570 да отскочи
                    Добре бе пич,шортиш дакса, пък чакаш силно евро????
                    Нещо не ти се връзват сметките!!!
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• разпориха го това евро пак ще се чака надявам се от 1,2570 да отскочи

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
                        За сега тая месомелачка хич я няма. А дано се раздвижи след обян, че имам една дълга, и почва да хваща нерва!!

.....аз визирам 20:00 часа.....
                        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                        Джеси Ливърмор

Коментар

Абе време си е и за1.288888 и за 1.2997 да бием това обемче мамка му.остана си най голямо.аз от 1.2500 редя дълги чи кво да ги правя тия долари
                          време си е наистина
                          http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                            Утре месомелачката ще работи на пълна пара.....
                            За сега тая месомелачка хич я няма. А дано се раздвижи след обян, че имам една дълга, и почва да хваща нерва!!

Коментар

• Абе време си е и за1.288888 и за 1.2997 да бием това обемче мамка му.остана си най голямо.аз от 1.2500 редя дълги чи кво да ги правя тия долари

Коментар

• Дълъг при еврото. Останала ми е от вчера една. Чудя се дали да не и направя добавка.
                                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Working...
                                X