злото май ще си прави чутура на 1ч
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеобема дори и след днеска шумахере на 1,30 пак е най големия . целта горе си остава . само дълго . фондамента го остави на тия дето искат да тъпчат брокерите
сега доларя щял да поскъпва тъй ще ти каже бъфета и сороса значи гледаме обратното
и незнам дали си забелязал ама га пада дакса еврото все скача . корелациата е на 95% тъй са написали програмата айтитата
Еврото е в кичеча-умната!!!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bo_FX Разгледай мнениеhttp://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеразпориха го това евро пак ще се чака надявам се от 1,2570 да отскочи
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобре бе пич,шортиш дакса, пък чакаш силно евро????
Нещо не ти се връзват сметките!!!
сега доларя щял да поскъпва тъй ще ти каже бъфета и сороса значи гледаме обратното
и незнам дали си забелязал ама га пада дакса еврото все скача . корелациата е на 95% тъй са написали програмата айтитата
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеЩе поживеем, ще видим. Не виждам смисъл да гадаем сега......
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеразпориха го това евро пак ще се чака надявам се от 1,2570 да отскочи
Нещо не ти се връзват сметките!!!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеЗа сега тая месомелачка хич я няма. А дано се раздвижи след обян, че имам една дълга, и почва да хваща нерва!!
.....аз визирам 20:00 часа.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАбе време си е и за1.288888 и за 1.2997 да бием това обемче мамка му.остана си най голямо.аз от 1.2500 редя дълги чи кво да ги правя тия долариhttp://trader-idimitrov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеУтре месомелачката ще работи на пълна пара.....
Коментар
Коментар