Първоначално изпратено от tsvetkov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеКакво става с тая йена бре. То човек трабва да бачка и по нощите!!!
за тва обичам да си пецкам евро/долар
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеЯнката тази нощ здраво ми е напълнила сметката........ Събуждам се и какво да видя.....Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеЯнката тази нощ здраво ми е напълнила сметката........ Събуждам се и какво да видя.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеДобро утро!
долар/яна и евро/яна си запълниха дупките(ако приемем,че вчерашното 124,48,макар и краткотрайно, е запълване),та да видим дали и евро/долар ще последва светлия им пример.
Успешна търговия.
Янката тази нощ здраво ми е напълнила сметката........ Събуждам се и какво да видя.....http://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеС голямо нетърпение очаквам да видя какви ще са данните на САЩ в 15:30 часа .....
1018 GMT While the ruble hits yet another record low Thursday, the market is preparing for the Bank of Russia decision on rates, Friday. A raise of 50 basis points is probably already priced in. “Given the scale of local pressure and recent news on Fed tightening, the local rate increase should be much higher than 50-75bp (which the market expects and which is justified by recent inflation acceleration) in order to stabilize the FX market,” Alfa bank says. Alfa does not expect the central bank to let the ruble float freely this week–the central bank had planned to let the ruble float freely from 2015 but expectations it could happen earlier have put extra pressure on the ruble. (andrey.ostroukh@wsj.com)Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар