IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
    Мислиш, че ще вдигнат лихвата ли? Аз все си мисля, че баба Йелън ще направи обратен завой скоро. Всичко яко пада, а доларът без проблеми скача. На ФЕД им е ясно, че скъпия долър ще им донесе проблеми и за това си мисля, че ще се опитат да тушират с малко негативизъм ентусиастите. Но за месомелачката си абсолютно прав, че ще се завърти.
    Ще поживеем, ще видим. Не виждам смисъл да гадаем сега......
    http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
      Утре месомелачката ще работи на пълна пара.....
      Мислиш, че ще вдигнат лихвата ли? Аз все си мисля, че баба Йелън ще направи обратен завой скоро. Всичко яко пада, а доларът без проблеми скача. На ФЕД им е ясно, че скъпия долър ще им донесе проблеми и за това си мисля, че ще се опитат да тушират с малко негативизъм ентусиастите. Но за месомелачката си абсолютно прав, че ще се завърти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
        Интересно пак се е покачил и то бавно и славно евро/долар-а.
        Не падан достатъчно да ми активира поръчката, така че сега ще стоя и ще чакам да видя какво ще направи утре
        Успех на всички

Утре месомелачката ще работи на пълна пара.....
        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
        Джеси Ливърмор

Коментар

• Интересно пак се е покачил и то бавно и славно евро/долар-а.
          Не падан достатъчно да ми активира поръчката, така че сега ще стоя и ще чакам да видя какво ще направи утре
          Успех на всички

Коментар

• Айде бутайте към 1.2802
            Last edited by the architect; 28.10.2014, 18:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
              Здравейте всички!
              Какво мислите за еврото днес? Според мен ще пада.
              Честно казано, не знам дали еврото ще пада, но доларът има силни предпоставки да се качва. Така че според мен eur/usd и gbp/usd ще са под натиск днес.
              http://jennykaravacheva.blogspot.com/

Коментар

• А ето и друго интересно, в очакваме на FOMC (What’s the sentiment around EUR/USD today? – Commerzbank and Scotiabank)

FXStreet (Edinburgh) - EUR/USD is now testing fresh intraday highs in the 1.2710/15 band, waiting for the key indicators in the US economy ahead of tomorrow’s FOMC meeting.

“Last week the market charted an outside day to the downside and severed its short term uptrend. This suggests that the market should eventually come under pressure. We target the 1.2500/1.2460 supports (recent low and 78.6% retracement)”, observed Karen Jones, Head of FICC Technical Analysis at Commerzbank.

Camilla Sutton, Chief FX Strategist at Scotiabank, commented, “The fundamentals of the Eurozone remain EUR negative with this week’s fundamental test being the Fed meeting and the release of the flash CPI estimate. We hold a year-end EUR target of 1.2500”.

Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
                Дълъг при долар/йена. А дано. Вече съм на плюс, но се надявам на нещо повече.
                ЗА $¥ ще ти трябва над 108 за да е дългосрочна тенденцията
                Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Дълъг при долар/йена. А дано. Вече съм на плюс, но се надявам на нещо повече.

Коментар

• Мисля, че тук (EUR/USD fighting with 1.27 – resistance or support?) е обосновано добре:

FXStreet (Moscow) - EUR/USD balanced around 1.27 key level, and finally pushed above 1.27 in early Europe, reaching current 1.2712.

The pair has made several attempts to settle above 1.27, using the USD weakness as the opportunity to recover part of its losses. Disappointing data out of the EMU is mostly ignored by the market, as euro zone weakness doesn’t surprise anybody. However, negative surprises from the US reports may be used again as the opportunity to go higher. Durable goods and Consumer Sentiment reports may be in focus tonight, and weak readings may push the pair further with initial target at 1.2755.

What are today’s key EUR/USD levels?

Today's central pivot point can be found at 1.2696, with support below at 1.2667, 1.2637 and 1.2608, with resistance above at 1.2726, 1.2755 and 1.2785. Hourly Moving Averages are mixed, with the 200SMA bearish at 1.2729 and the daily 20EMA bearish at 1.2728. Hourly RSI is bullish at 55.

Коментар

Здравейте всички!
                      Ко, ко?? Ко пада??
                      ...........................................
                      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Здравейте всички!
                        За какво му е да пада? Има ли причина да мислиш това или просто си избра едната посока?

Коментар

• Здравейте всички!
                          http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• При 1.2673 слагам чакаща дълга поръчка. Стоп 1.2600, лимит 1.2880
                            Упсех на всички

Коментар

• При кабела направи добро движение. Та и аз намазах малко от него.

Коментар

• Ще изчакам американската сесия. Още пазара е махмурлия от вчера, и нам визия.
                                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Working...
                                X