IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
    С този пост ме разколеба. Признавам, че си в пъти по-добър играч от мен, затова прибирам 75% а другите на стоп +3. ПП.
    Около евентуалните дъна/върхове винаги е така , един път ще се радваш че си
    касирал на време , друг път ще те е яд защо не си държал още 100 пипса да кажем
    Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
      Струва ми се че бързате малко с дългите от тези нива , но ако зацикли тук
      и направи неуспешен тест на дъното до края на седмицата и аз прибирам
      и обръщам платната . Ама да видим , до петък много неща могат да се случат !
      С този пост ме разколеба. Признавам, че си в пъти по-добър играч от мен, затова прибирам 75% а другите на стоп +3. ПП.
      Който ме слуша фалира.

Коментар

• Струва ми се че бързате малко с дългите от тези нива , но ако зацикли тук
        и направи неуспешен тест на дъното до края на седмицата и аз прибирам
        и обръщам платната . Ама да видим , до петък много неща могат да се случат !
        Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Отворих дълга от 1.2315, така че сега остава да чакам
          Успех на всички

Коментар

• От 1,2264 съм дълга с прилична сума. Цената докосна долната тренд линия на месечната графика. Идеята е дали ще минем в по дългосрочна корекция или да започна частично прибиране.
            Който ме слуша фалира.

Коментар

• кабела олаби най накрая под 1,56
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                не искам да ви плаша но я погледнете каква дивергенция имиа на дневна MACD

Дивергенцията още не е приключила за да се взима под внимание.....,трябва цената да затвори над 1.2440-50 за да може да се каже че има дивергенция.....

Успех.....
                „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                Джеси Ливърмор

Коментар

• не искам да ви плаша но я погледнете каква дивергенция имиа на дневна MACD

Коментар

• даже може и с гап да се отвори и да няма смисъл да се влиза вече
                    но все пак пробвай
                    http://dimitarmilov.blogspot.com/

Коментар

• Новата седмица най-вероятно ще отварям къса. Виждам го да падне до 1.2200.
                      http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
                        Така е, следващата седмица продължаваме потъването.......

Да видим до къде ще стигне.....
                        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                        Джеси Ливърмор

Коментар

• Хайде да ни е честит празника Никулден.....,нали е празник и на банкерите.....
                          Джеси Ливърмор

Коментар

• Преди два месеца забелязах, че след като направи връх или дъно през деня след 20 часа е много близко до това ниво и почти винаги пазара прави нов опит за тестване на това ниво.(само три пъти от както го следя, успя да пробие тези нива и да нарпави доста по добра печалбаи 1 път не се получи ).
                            Така че , като стане 20 часа, виждам къде е пазара(дали имаме направен връх- тогава отварям дълги или имаме дъно - при дъно съответно отварям къси).
                            И като стигне близо до върхът/дъното си затварям позицийте.
                            Като стане 20 часа дори не гледма индикаторите, защото тези който ползвам показват че това кеото правя е много грешно, а пък вече три седмции се полкучва.
                            Разбира се има още какво да се работи по нея, за сега съм се спрял на 10 пипсов плаващ стоп, но мисля да го преработя защото плаващият стоп един път обира доста , друг път изкарва на много малка печалба .
                            А един път се набутах - бях излезнал и се прибрах малко късно и отворих в 20:20 часа и тогава реших да не слагам плаващ стоп и изядох дървото - вярно малка
                            беше загубата ама си е загуба. А ако бях на вре,е пред Пс-то щеше да е на печалба.
                            За сега работи, но се ловят малко пипсове - между 3 до 10-тина обикновенно (два пъти над 20 писпа, единият път при новина от фед за лихвите и вчера стана също) .
                            Така че, ако имате по-добри предложения за преработване на тази стратегия, казвайте да пробваме.
                            Разбира се не се знае до кога тове нещо ще го има , така че умната .
                            Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
                              Подкрепям мнението за низходящия тренд
                              Така е, следващата седмица продължаваме потъването.......
                              http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                                За мен най-важно е, че и този път стратегията за след 20 часа излезна.
                                Така че за сега не ме интересува къд еще е дългосрочно , важното те да си продължи все така
                                Успех на всички
                                Стратегия след 20часа!!! Ще споделиш ли да видим и ние какво прозрение за търговия си изнамерил. Малко помощ на никого не му е в повече.
                                Който ме слуша фалира.

Коментар

Working...
                                X